Enrique Haziel --> Luna Vasquez [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

IDK_Sanyi

Újonc
2023. 12. 13.
19
96
V4 karakter
Iago Sequira
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Enrique Haziel

Panaszra tett személy InGame neve:
Luna Vasquez

Panasz oka, leírása, kifejtése:
ATM Rablás közben le SK-ztak minket. Egyikőnk emiatt animba is került , és elkapták.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Elrontották a játékélményünket, és elég unfair szituáció keletkezett így. Teljesen más kimenetele lehetett volna a dolognak, mivel bent voltak még társaink. Sajna a teljes rampage csík sem segített rajtunk, már a CP-ben vége volt az egésznek.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 480
4 495
V4 karakter
Mesa Varela
Helló.

Egy társatok össze vissza futkározott a CP előtt, azért találhatott el pár kósza golyó amiért őszintén mondva nem hibáztathatom a rendőröket. Nem lehet elvárni tőlük, hogy ne lőjjék az ott futkározó srácot azért, mert ti mögötte vagytok. Várják meg a Rendőrök, hogy majd ők legyenek fejbe húzva azért mert nem lőttek? Azt pedig nagyon egy erős mondatnak érzem, hogy teljesen más lett a kimenetel mert elég ránézni, hogy hány rendőr tartott ott kint titeket. Őszintén mondva, ebből az égvilágon semmit nem hoztatok volna le.

Ki lett animba lőve emiatt? Neki van szemszöge?

ese clayton

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 11.
800
2 542
Békéscsaba
www.youtube.com
V4 karakter
Nathan_Miralles
LV karakter
Gus_Rivera
Heló.

Személy szerint direkt figyeltem arra, hogy ne történjen SK és azután lőttem, amint mindenki elkerülte a CP-t és látszódott, hogy betöltött neki a játék.
Addig részemről nem történt lövés, míg az utolsó ember is elhagyta a CP-t, csak azután. A felvételen jobb felül láthatjátok, hogy mikor kezdtem el lőni, ha a sok lövéseffekt miatt nem lenne egyértelmű. A videómon az is látszik, hogy a mindegyik helyszínen lévő személy igyekszik nem eltalálni a CP-ből közvetlen kijövőt.

Az, hogy meghaltatok a CP körül csak annak az irracionális döntésnek a végeredménye, hogy hárman kijöttök az épületből három rendvédelmi szerv taktikai csapataira.

IDK_Sanyi

Újonc
2023. 12. 13.
19
96
V4 karakter
Iago Sequira
Az a pár "kósza golyó" teljesen levitte az én, illetve Cesar rampage-ét is. A videót lelassítva tisztán látható, hogy mindketten a cpben állva kapjuk az ívet(főképp balról, nem Nathan részéről). Csupán azért nem a cp-ben haltunk meg, mert nem elég egy fejes a rampage miatt. Mint említettem bent voltak még társaink. A rendvédelem részéről nagyjából ennyien voltak, ami a videón is látható. Bőven lett volna esélyünk jól kijönni a szituációból, nem sokan maradtak a végére. De egyébként sem azon van a hangsúly, hogy mit hoztunk volna le, hanem azon, hogy ki lettünk SK-zva. Korábban megbeszélésre került, hogy nincs kósza golyó.
Egy korábbi 4-es admin válaszával reagálnék erre: 2023-12-21 21:02:06] [Output] : [21:02] Shiro Shimuzu: (( ha a cp mellé lőnél, nem lőnéd fejbe)) .
Több ember is kapott már emiatt 300 perces jailt az illegál részéről. Baker Torres lett egyébként elkapva az akcióban, önkéntesen kisétált, nem szeretett volna ügyet belőle.
Sajna ő nem készített visszamentést.
A lelassított videó: https://streamable.com/uhrzi2

• Tetszik
Reactions: medogod

ese clayton

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 11.
800
2 542
Békéscsaba
www.youtube.com
V4 karakter
Nathan_Miralles
LV karakter
Gus_Rivera
Szerintem lehetne benned annyi korrektség, hogy elfogadod a tényt, hogy a társatok már a CP előtt volt és lehetetlen úgy lőni, hogy kizárólag csakis őt találják el a többiek.
Lounz meg már fentebb leírta, hogy nem várhatod el, hogy megvárjuk amíg az összes ember kijön az intiből és akkor kezdjünk el csak lőni, mert 6 másodperc telt el aközött, hogy megmozdult az első és az utolsó ember.
Baker Torres egyébként azért sétált ki önként, hogy tisztázva legyen, mert PG-t követett el. Véleményem szerint nem ésszerű döntés az, hogy hárman kijöttök a gyárból amikor biztos, hogy kint több szerv vár.
Arra tudok tippelni, hogy ti három emberrel maximum ritkítani akartátok a rendvédelem létszámát, hogy a bent lévők meg tudják védeni az intit, de ezt öngyilkosság vagy komolyabb sérülés nélkül lehetetlen kivitelezni, lásd be.

[2024-02-02 00:07:28] [Output] : Baker Torres: (( nem akartam pg-zni ))

• Tetszik
Reactions: Kroos.

Mantiac

Újonc
2019. 02. 14.
27
26
V4 karakter
Jake Myllin
LV karakter
Tazzel Burts
V2 karakter
-
Helló!

Én vagyok a legutolsó aki elkezd lőni, erre direkt figyeltem Őrvezetőként, szóval én miattam biztos nem került senki se animba, és nem is halt meg. Ez a mellékelt felvételen is tökéletesen látható, amíg ki nem takar a karaktered. Ezen kívül lounzal teljes mértékben egyetértek.

fadam78

Barangoló
2019. 03. 15.
120
82
V4 karakter
Gerard S Howard
LV karakter
Benito Bocelli
V2 karakter
Chou Li
én biztos nem skztam amiről videóm is lenne ha a helyszínen szólsz. 1 nappal utána nyitod a pk-t akkor nincs videóm. ami biztos hogy nem SKztam senkit de nem is lőttem.
ami lövés látszik az már mozgó társadra ment.

mellesleg én vittem be a társad ő is mondhatta volna ha gond van és visszamentjük. admin is volt fent

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 480
4 495
V4 karakter
Mesa Varela
Egyedül Luna Vasquez lőtte tudatosan a CPben állókat, de ami mégjobb az az, hogy meg se próbálta az embert lőni aki futkározik, ehelyett végig a CPben lévő illegálosokat illette a golyókkal. Tőle várok magyarázatot egyedül, a többi embert nem találom hibásnak ebben a szituációban. Ennek fényében módosítom a téma címét csak az Ő nevére.

Egyébként itt a jelenet amiről beszélek, kristály tisztán látszik a futkározó ember pozíciója, a lassított videón látszik korrigálni se próbált Luna.

image.png

Luna.

Újonc
2023. 06. 18.
35
134
Sevilla 🌆
V4 karakter
🇪🇸 Luna Vasquez 🇪🇸
Hali! Véletlenül lőttem rá mert megcsúszott az ujjam. Nem volt semmi szándékom SK-zni vagy ilyesmi. Tisztában vagyok a szabályzattal.
Ez szimpla véletlen dolog volt, emiatt elnézést kérnék az érintett féltől.
A lelassított felvételen is látszik, hogy maximum 3 golyót lőttem ki CP-s emberre véletlenül, ezt a szituációt én se akartam előidézni, pusztán véletlenül nyomódott be.

Utoljára szerkesztve:

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 480
4 495
V4 karakter
Mesa Varela
Baker Torrest egyáltalán nem érintette az SK, tehát semmi okot nem látok arra, hogy a cuccai visszalegyenek adva neki vagy bármi kárpótlást kapjon az animba lövés miatt.

Az viszont tény és való, hogy az a 3 golyó az M4ből/ARből bőven elég egy szinte maxos rampage lelövésére. Nehezen tudok ennek a megcsúszott az ujjam szövegnek hinni, de még ha valós is lenne ugyan úgy jogos lenne a panasz hiszen semmiféle jelet nem adtál arra, hogy véletlen történt volna ez felőled. Úgy érzem, ha nem szándékosan tetted volna, akkor ezt saját magadtól megpróbáltad volna In-Game elintézni.

Jogos a panasz, Luna Vasquez 150 perc SK jailben fog részesülni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.