Enrique Gallegos - Zakarias Low [manuel]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

badzsao

Újonc
2022. 09. 20.
72
116
V4 karakter
Keegan Banks
LV karakter
Tayler Kentween
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Enrique Gallegos

Panaszra tett személy InGame neve:
Zakarias Low

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG (előzménnyel)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/ewirLWYN, https://medal.tv/games/gta-sa/clips/1WqBP9GUUyDnk0/d1337CeGqJjZ?invite=cr-MSxnUmosMjA3NDY3MjkyLA,

, https://pastebin.com/btx1X05U

Megjegyzés:
Nos helló! Röviden a történet az, hogy Seeringben próbáltunk egy kisebb RP-t kialakítani haverjaim, én és Zakarias között, de ez balúl sült el. IC a történt húzódott és odáig ment, hogy Zakarias leszerette volna olvasni a rendszámát a Subarumnak, aminek elől nem is volt rendszáma és háttal álltam vele, úgy hogy nem lehetett látni. Ez annyira nem zavart, de be szeretett volna jelenteni PD-re, ezért admint hívtam. Kiérkezett skeZ aki szintén egyetértett velem és azt tanácsolta, hogy ne folytassuk az RP-t, mindenki menjen a maga dolgára. Később horgászni mentem, kivoltam alt tabolva és arra leszek figyelmes, hogy valaki meglett bilincselve. Vissza alt tabolok és arra leszek figyelmes, hogy 15 honvéd mögöttem van és fegyvert tart rám. (Mellesleg korpy is ott volt, mert ügyem volt vele.) Szerencsére a honvéd urak és a TEK-es urak megértőek voltak és levették a körözést. Röviden ennyi a történet, köszönöm ha bírálod.

Utoljára szerkesztve:
  • Fire
Reactions: temocska

manuel.

👍
2020. 12. 30.
257
1 152
tilted towers
V4 karakter
gus skoglund
Szia, akárhogyan nézem a logokat ebből csak azt látom, hogy Skez elintézte már ezt az ügyet szerveren. Ennek ellenére miért nyitottál mégis panaszt?

badzsao

Újonc
2022. 09. 20.
72
116
V4 karakter
Keegan Banks
LV karakter
Tayler Kentween
Helló! Azért nyitottam PK-t, mert Zakarias folytatta és tovább húzta MG-vel a szálat, ezért rám jött a honvédség és a TEK, mivel körözés volt rám kiadva IFB miatt. Ez nagyon zavart engem, mivel el volt neki mondva, hogy ne folytassa, de ő körözést adatott ki rám úgy, hogy nem is tudta, hogy kés volt nálam.

Utoljára szerkesztve:

manuel.

👍
2020. 12. 30.
257
1 152
tilted towers
V4 karakter
gus skoglund
Skez elintézte neked az "mg" részét az ügynek, ahol Zakarias bocsánatot is kért a "hibájáért". Skez is kijelentette az ügy során hogy nem történt mg.
Amellett ne menjünk el, hogy a logból kiderül, hogy az autód mögül is leolvasta a rendszámot, tehát ezek után amúgy is tudta a rendszámodat.

Azt viszont megjegyezném, hogy alapjáraton rp sem kell a rendszám leolvasásáról, illetve ha az f10et lenyomva script által látja a rendszámodat, akkor azt ő látja és felhasználhatja, nem véletlenül van bent ez a script. Hiába próbáltál arra hivatkozni hogy a bodykit miatt neked nincs elől rendszámod, kíváncsi lennék hogy viselnéd ha 5percenként megbüntetne a rendőrség pont emiatt, mert egy bodykit miatt elől nincs rendszámod.

Semmi károd nem származott ebből az egészből, nem vitt be a rendvédelem, nem kaptál ticketet/börtönt se más egyebet, így nem is értem miért jutottál arra a döntésre, hogy mégis megnyitod a panaszt.

Ahogy Skez sem, úgy én sem fogok bármiféle szankciót osztani Zakariasnak.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
  • Imádom
Reactions: Browniee és skez
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.