Enrique Frexia-Dini

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ChipZ

Barangoló
2023. 08. 01.
99
83
16
V4 karakter
Arlind Xhafa
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Enrique Frexia

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dini

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos, én el ment rabolgatni egyedül amikor mentem fell az erdőbe North Rock felé amikor Layton Duley jön lefele és én onnan tudtam, hogy rendvédelmis hiszen egy fekete Q7-ben volt láttam rajta az NNI golyóálló mellényt. Ekkor el kezdtem menekülni amikor egy kanyarban össze csapodtam egy Bobcattel és ki törött az első kerekem, el kezdtem futni amikor Dini rám talalált és el üttöt engem. Akkor a földre kerültem és el törött a lábam, ezt követően ki szállt és le sokkolt. Ezt az egész szituálciót nagyon nem érzem igazságosnak.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Köszi ha végig olvastad,pacsi.

ChipZ

Barangoló
2023. 08. 01.
99
83
16
V4 karakter
Arlind Xhafa
Én többször is megnézten a videót de nem nagyon látom, hogy te annyira elrántanád a kormányt. A másik fele, hogy biztos mentél 80-120 között, és ha irl ütnének ezzel a sebeséggel el akkor lehet, hogy nem csak egy végtag törik el.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: DreeN és lorii

Ulpianus

Jeunes membres de la famille royale
Very Important Person
2019. 09. 28.
646
1 815
V4 karakter
Micheal Robinson

Sziasztok!​

Köszönöm, hogy kifejtettétek a véleményeteket mind a ketten a panaszkönyv alatt. A szabályzat a DB-t tiltja, azonban ez a másik játékos életének kioltására irányul. A videón azt látom, hogy a manőver elsősorban egy önvédelmi reflex, amely a támadó lefegyverzését és ártalmatlanná tételét tűzi ki célul. Ezen felül teljes mértékben arányban áll a támadó fél cselekedetével, aminek elsődleges célja a rendvédelmi tag életének kioltása.
A videón látható elemeket RP keretein belül értelmezhetőnek és logikusnak találom, így a panaszt jogtalannak ítélem.
További kérdés esetén forduljatok bizalommal hozzám!

Jó játékot! ❤️

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.