- 2019. 01. 10.
- 172
- 116
- V4 karakter
- enrique_cesar
- LV karakter
- allen_reaux
Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Szervezeti és Működési Szabályzatot és a Házirendet,
illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Attila vagyok, Atti/Attilának szeretem ha szólítanak -
Hány éves vagy?
- 15, lassan de biztosan töltöm a 16-ot. -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- Napi 180perc(3óra)tól/től-300perc(5óra)ig -
Hány játszott perced van a szerveren?
- 55.591 -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- 2017.09.22.-én regisztráltam be, azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal, októbertől játszok folyamatosan.-
Melyik frakciókban voltál eddig?
- Somindent kipróbáltam az tény és való Voltam 2x a kormányban, egyszer a BVI-ben. 2xFixben és BMS-ben. Illegálban pedig az akkori Ortegát volt lehetőségem kipróbálni. -
Mi volt a távozásaid oka?
- Önkoriból mind a kétszer idő hiányában. BVI-ben IC kerültem kirúgásban ahogy fixből is egyszer a másik alkalommal pedig kiszerettem volna próbálni egy másik RP-t, az Ortegát. Ortegát újraszervezés miatt hagytam ott. BMS-t pedig, mert akkoriban kezdett el szarakodni a gépem (2019 január eleje) és csak 4 hét után találtam egy hozzáértő szerelét és még 2 hét volt mire ő rendbe tudta szedni ezért ott hagytam, mert nem tudtam volna pótolni az elmaradásomat. -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Marco Niccol névvel regisztráltam, Ortegában alkalmaztam a Luis N Javier-t. Most pedig Enrique Cesar -
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
- Természetesen rendelkezem -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
- https://postimg.cc/0MPBzksJ -
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
- https://postimg.cc/0MPBzksJ -
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Mint fentebb is említettem voltam már önkoris Ivano idejében. Szerettem a frakciót és szerettem azt a feladatokat elvégezni amit itt rám bíztak. Meg szeretnék ismerkedni a jelenlegi frakció tagokkal és vezetőkkel. Főként új embereket szeretnék itt megismerni mind IC mind OOC. RP lehetőségek szempotjából az ilyeneket kedvelem főként, de minden Rp-ben helyt állok. Nagyon tetszik külsős szemmel amit a jelenlegi vezetők kihoztak ebből a frakiból és kipróbálnám belsősként is milyen lehet. -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Nincs -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Enrique Cesar -
Édesanyja leánykori neve:
- Abriana Gia -
Születési helye, ideje:
- 1992.05.28. Spanyolország, Barcelona Szent Kereszt kórház -
Bejelentett lakcíme:
- Állandó lakcmem jelenleg nincs, nemrégiben kelt el a házam. -
Telefonszáma:
- 38761120132894 -
Jogosítványa, okiratai érvényesek:
- Igen, 2020.Január.09-ig -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök, sofőr, pilóta)
- Főként az ügynök érdekel, de teljesen mindegy számomra, amiben hiány van, de akár mind a hármat is bevállalom. -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Szép napot kivánok kedves olvasó! Enrique Cesar vagyok. 27 éves San Fierro lakosa. 17 éve költöztem a szigetre, mert apám volt az akkori katonaság dandártábornoka. tőle beleszerettem a katonaságba vagy valamilyne rendvédelmi munkába. A Los Santosi rendvédelmi akadémián végeztem a diplomámat. Felvételemen kérem tekintsék egy pozitívumnak, hogy már ezen kívül voltam kétszer a Kormány tagja egy másik párt vezetése alatt ugyan így az őrségben, ekkor az EVSz(elnök védelmi Szolgálat) egyik vezetője voltam. BVI-ben szolgálatam még anno másfél évig. -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- jelentkező neve:Enrique Cesar
Tel.:38761120132894
E-mail enrique2@seemail.com
Megpályázott munkakör:Őrség(ügynök,sofőr,pilóta)
Tanulmányok:
2000-2008:San Fierro-i Két tannyelvű Általános Iskola
2008-2013:San Fierro-i Autómechanikai Szakgimnázium és Szaközépiskolája
2013-2015:Los Santos-i rendvédelmi Egyetem
Képességek:
Német és Spanyol nyelv folyékony beszélése. Lőfegyverek, és minden jármű teljes ismerete.
Hobbik:
Zenehallgatás
Utazás
Horgászat
Szerencsejátékozás-
Aláírás:
Enrique C.
Enrique C.