Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt.
Formanyomtatványt a helyesírás szabályainak megfelelően kell kitölteni.
Ügyeljen, hogy válaszait bő mondatokban fejezze ki, ahol szükséges részletekbe menően fejtse ki gondolatait.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Enrico Schwarz
Születési helye, ideje: Dortmund, Németország. 1999.12.07
Bejelentett lakcíme: Nincs
Elérhetőségek (e-mail cím, telefonszám): 38-76-148-6556
Legmagasabb iskolai végzettsége: Fő Iskola
Megszerzett szakmák, képzettségek: Bányász
Nyelvismeret: Magyar, Angol, Német
Gépjármű vezetői engedély kategóriája: B osztály
Miért szeretne csatlakozni a katasztrófavédelemhez?
Kiskoromban a szüleim hálószobályukban egy tüz kelekedett a semmiből és a ház lángba gyúlt. Anyámmal a szobámban játszottunk, mikor tüz szagra lettünk figyelmesek. Anyám pánikolva kirántotta az ajtót és nem láttunk mást csak tüzet. Szerencsénkre a szomszédünk, Dirk, észrevette a lángot és a Tűzoltokat értesitette róla. Anyámmal pánikolva kerestünk ki utat de hiába. Anyám össze esett a füst miatt, én még ébren voltam köszönhető a konyharuhának amit anyám szám körül kötött. Amikor minden remény elveszett, akkor láttam meg valakit a nappaliban. Egy tűzoltó ki életét tette értünk kockán. Megmenekültünk hála a tüzoltónak és e naptól tudtam hogy tűzoltó szeretnék lenni.
Mi a tűz égéséhez szükséges három feltétel?
Oxygén, égethető anyag, hőmérséklet
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
A tűz bejelentése . Áram lekapcsolása. Poroltóval a tűz semlegesítése
Milyen szakfelszerelések találhatóak meg egy gépjárműfecskendő málhaterében?
Főldalatti tűzcsap kulcs, Habsugárcső, Porral oltó
Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést. A társára rászakad a mennyezet. Mi a teendő?
Biztosra megyek és megnézem biztonságos-e megközelíteni a társam. Aztán kihúzom a törmelékek alol. Kiszállítom biztonságos területre és elsősegélyt végzek rajta.
Los Santosban egy lakás tűzhöz riasztják a tűzoltókat. A helyszínen a lakás tulajdonosa állítása szerint az égő épületbe rekedt a 7 éves kisfia, illetve egy gázpalack is van a gáztűzhelyre rákötve, a tűzfészekhez közel. Mi a szakszerű eljárásmenet?
A Gázpalackot eltávolítom a helyszinről ahol nem gyulladhat ki, végül a kisfiát kimentem az égő lakásból.
Mellékelje a szakmai önéletrajzát!
Bányász
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Hali Joci vagyok 21 éves. Németországban élek, szeretem az autókat, a kosárlabdát és a SeeMTA-t. Régen játszottam a V2- ön de egy hosszú idő után abba hagytam.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
1773 Perc
Voltál-e már AdminJailben, illetve kitiltva a szerverről? Mellékelj képet az UCP-ről.
Nem
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Annó mikor V2-ztem, akkor is a Katasztrófa Védelemnél voltam tagja. Szeretnék újra tagja lenni a V4-en
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Nem
Rendelkezel mikrofonnal, továbbá TeamSpeak 3 klienssel?
Igen
Kijelentem, hogy a jelentkezés során az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg a sajátomba belecsempészni.
Kelt: 2024.11.06
Aláírás: Enrico Schwarz