Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Kosza Balázsnak hívnak, jelenleg 17 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 104931 percem van. >>
Mi az SGH feladata?
<< Játékosoktól kapott PM-ek megválaszolása, ha esetleg az az adott játékos nem tudja mivel kell bekapcsolni az "Airrideot" vagy esetleg egy parancsot nem tud ami szükséges neki, esetleges betanítás, ha egy játékos kezdő, és úgy véli az admin hogy jól lenne egy betanítás neki, akkor ír AS chaten, és akkor valaki elvállalja, illetve ha egy FőAdmin szükséges az ügyhöz, interior, széf getelés, és társai akkor az Adott Adminsegéd, aki kapott PM-et az megkéri AS chaten, hogy "ID:102-nek kellene egy széf getelés, valaki intézné őt légyszi?". >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Régebben is szerettem volna menni AdminSegédnek, de még nem annyira voltam biztos magamban, de most ha van lehetőség, akkor megpróbálkozok, eddig voltam Ideiglenes AS is, nem volt semmi panasz rám, tudtam csinálni normálisan a feladatom. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Türelmes vagyok, szeretek segíteni másoknak, szabályzattal tisztában vagyok eltudnám végezni a feladatot. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 3-4 órát, vagy akár többet is tudok jelen lenni a szerveren, hétvégén sokkal-sokkal többet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen voltam. -> https://i.imgur.com/gDd8Ngz.png >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam. https://i.imgur.com/Ruk8aOy.png >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: Kissé türelmetlen vagyok, de az elég ritkán fordul elő abban az esetben, ha valamiféle dolog/dolgok eléggé hosszútávra nyílnak. Nagyon, de nagyon ritkán szoktam agresszív lenni, de ez az életbe szokott előfordulni, játékon nem szoktam idegeskedni. Kisebb dolgokon is szoktam aggódni, ha majd a végén nem látom jónak amit csináltam, ilyen a természetem ezzel nemtudok mit kezdeni. >>
Pozitív: Segítőkész embernek ismernek, szeretek másokon segíteni, annál jobb érzés nincs. Szinte mindig is türelmes szoktam lenni, a türelmetlenség nem vezet semmire. Kedves vagyok az emberekkel szemben, , viszonylag elég beszédes vagyok.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Hát, ha eljön az az idő amikor úgy döntenek hogy megkaphatom az 1-es admint, akkor nem mondanék rá NEM-et, mert mégis csak előttem az ajánlat. tisztában vagyok a szerveren lévő szabályokkal, ugyanúgy tudnám végezni az Admin feladatot mint az AdminSegédnek a dolgát, természetesen nem egyezik a kettő mert az Admin nagyobb jogokkal, illetve több feladattal rendelkezik. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is felajánlanám neki, hogy tanulja meg a szabályzatot, akár elküldenék neki egy linket, ahol elérhető a szabályzat, vagy esetleg TS-en is elmagyaráznám neki, de a legjobb az az, ha elkezdi tanulgatni a neten, ő olvassa, ő látja mi is van oda írva így hamarabb a fejébe menne. utána szívesen elmagyaráznám neki a továbbiakat, hogy melyik munkavégzés éri meg a legjobban, és felajánlanám neki a többi opciót, ehhez tartozik: /admins, ott eléri el az AdminSegédeket illetve az Adminokat ha esetleg egy játékos szabálysértést követett el, és adminra van szüksége XY játékosnak, és a játékhoz ismert parancsokat is leírnám neki ha esetleg érdekelné őt, utána pedig elmagyaráznám a Fórum használatát, és hogy ott milyen dolgokat tud elérni ami szükséges lenne a továbbiakban. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< "Szia, ha esetleg egy bug miatt történt a dolog, és van rá adott bizonyítékod, legyen az kép/esetleg videó akkor írjon üzenetet egy Adminnak, és ő majd elintézi az ügyet, ha megfelel a bizonyíték, és egyet ért veled az admin, akkor megtudják oldani az ügyet. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM]: Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Szia, jelenleg ebben nemtudok segíteni, én csak AdminSegéd vagyok, ha kilépsz a garázsból, és ott lépsz ki a garázsban akkor kifogsz esni, lelépésed előtt menj ki a garázsból és ott lépj ki, de nyugodtan írj egy adminnak, hogy ez, és ez történt, kérd meg őt szépen, hogy segítsen, és legközelebb tanulj belőle ne a garázsból lépj ki. >>