Emrik Beito jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mimosa

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 03. 08.
711
759
LV karakter
emrik.beito
I. Személyes adatai

Teljes neve:
Emrik Beito
Születési hely, dátum:
San Fierro, 12/10/1996
Lakcím:
327, Broodway street, Redsands West, Las Venturas, San Andreas, 10123.
Telefonszám:
+38-76-739-3041
E-mail cím:
beito.e@seemail.com

II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély

Legmagasabb iskolai végzettség:

B.A diploma.
A jogosítvány száma:
563115BG
A vezetői engedély érvényességi ideje:
20/03/2025

III. Büntetett előélet

Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
IGEN/NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
IGEN/NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
Több mint egy éve.

OOC információk

Neved:
Dominiknak hívnak!
Életkorod:
Jelenleg a 22. életévem töltöm már.
AccountID:
8609
Játszott perc:

A lap megírásakor 87.160 percel rendelkezem.
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
Nem számítok a szerveren új játékosnak, ezért számos frakciónak is tagja voltam már, mint pld.: Las Venturas Taxi (kb 3 hónap), Redline Auto Service (kb 2 hónap), LVMPD (kb 3 hónap), és még pár illegális frakció, ahol 3-4 hónapokat töltöttem el, volt hogy többször is.
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Legfőképpen mindig a családi ok volt a távozásom oka, sokszor a munkával nem volt össze egyeztethető az aktív mindennapos játék.
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Régtől ki szerettem volna próbálni a frakciót, megismerni annak menetét, tagjait, most nyílt lehetőség a jelentkezésre.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Természetesen minél többre vinni a frakción belül.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
Megbízható és régi tag vagyok, nincs szándékomban frakcióról frakcióra ugrálni, szinte mindig komoly célokkal csatlakozok egy frakcióhoz, így úgy érzem értékelhető tagja tudok annak lenni.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
A szerveren eltöltött időm akár teljes egésszét, (napi 2 -3 óra)
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
Pozitív: Figyelmes - alkalmazkodó - célra törő - precíz - segítőkész
Negatív: időnként lusta - makacs - naív - maximalista - akaratos
Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Sziasztok! Ahogy fentebb már azt említettem Dominik-nak hívnak, és jelenleg a 22. életévemet töltöm. Rendvédelmi szervben hivatásos állományú tagként dolgozom több mint 3 éve. Munkám mellett számtalan dologgal foglalatoskodom, ide tartozik a személyiség fejlesztés - továbbképzés mellett a kondizás, és a SeeMTA is. Első RolePlay szervremere 2017 februárja környékén regisztráltam, ahol sikerült össze szedjem az "RP" függőséget, és azóta nincs megállás. Tény és való hogy az évek alatt az aktivitásom normalizálódott emberi keretek közé, viszont még mindig nagyon szívügyem az RP. Számtalan helyen megfordultam a SAMP szervereitől egésszen a GTA V-ös ALT:V (text RP) szerverein át mindenhol. Számtalan frakcióval, és emberrel RP-ztem az évek során, így van bátorságom kijelenteni hogy kijátszottam a játékot lehetőségekhez mérten. Frakciók terén mindig próbáltam a legtöbbet adni magamból, mint RP mint idő terén, persze ez az évek alatt folyamatosan változó tényező (mármint az idő). Összességében: lehetőségekhez mérten mindig próbálok pozitívan hozzá állni a dolgokhoz, és a legjobbat kihozni adott szituációkból. Köszönöm hogy időt szántál lapomra, és elolvastad.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:

• Tetszik
Reactions: Johnson07

BlueBorye

Lelkes fórumhasználó
2022. 06. 21.
387
193
Veszprém
LV karakter
Aidan Maynard
badge-packer11.png
Tisztelt Jelentkező!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy jelentkezését elfogadtuk. Nagyon örülünk, hogy csatlakozik hozzánk, és bizalmat szavazott számunkra. Várjuk izgalommal, hogy együtt dolgozhassunk!

Megjegyzés: Jelölj be engem ismerősnek Discordon: 'blueborye' és írj rám az InGame neved megadásával. A meghallgatásod Discordon keresztül fog zajlani 02.19. (NAP) 19:00-kor.

Üdvözlettel,
Aidan Maynard
CEO

• Imádom
Reactions: mimosa
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.