Emmet Munson + érintettek --- Jas Davis [Blaise]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

A$APAkos

Újonc
2019. 06. 19.
13
7
27
Herceghalom
V4 karakter
Tariq Haynes

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Emmet Munson

Panaszra tett személy InGame neve:
Jas Davis

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Súlyos NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

• Imádom
Reactions: marton04

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
168
322
25
V4 karakter
Jas Davis
Szia! Emlékszem rátok hogy ott alltatok, a netem ment el, ezt hogyan tudnám bizonyítani? (Ic mentem delire, de ledobott a szerver, utána visszamentem., Megpróbálok utána járni hogy tudnám bizonyítani, mivel én nem mentem neked direkt, lagg volt, amiért elnézést.) Esetleg neked nem írta ki hogy ledobott a szero? (Amúgy kb 40 méterrel visszább dobott ki) btw ilyet sose csinálnék, tudom nehéz elhinni hogy ez lagg volt mert mindenki ezzel jön. 53as vagyok, nem csinálnék ilyet. Azth így ledobott a szero szeretném bizonyítani)

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
168
322
25
V4 karakter
Jas Davis
Elküldtem privátban.
IC is láttam, hogy ott voltatok és RP-ztetek, de én még csak a trafipaxnál voltam. Ott dobott ki a szerver. Sajnos a gépem/netem rosszalkodik... vezetékes netről vagyok, de néha átvált wifire, és ezért ledob a szerver (a trafipaxnál dobott le, onnan 100% bug/lag volt, ami a videón látszik, próbálom valahogy bizonyítani, de higyjétek el, nem csinálnék ilyet. (53-as szintű vagyok..)
IC bulit terveztünk haverommal, ezért gyártól déli felé tartottam, hogy vegyek hifit, eközben dobott le a szerver. Utána visszacsatlakoztam

És bocsánat ezért a kellemetlenségért, megértem milyen bosszantó lehetett, valahogy majd kárpótollak, bocsi.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: A$APAkos

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
A videó végén látszik, ahogy hátrébb kerül az autó, valamint megkaptam a napi logot és valóban kifagyott Jas_Davis.
Ennek függvényében a panasz jogtalan, zárom.

• Tetszik
Reactions: A$APAkos
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.