Emmet Munson - Adrian Agron, Sirius Bonner [SGH]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

A$APAkos

Újonc
2019. 06. 19.
13
7
27
Herceghalom
V4 karakter
Tariq Haynes

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Emmet Munson

Panaszra tett személy InGame neve:
N/A

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ultra NonRP ütközés és hanyag RP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ez a Panaszkönyv nem a videóban szereplő Sirius Bonner és Adrian Agron ellen íródik. Szeretném első soraimban feltenni azt a kérdést a tisztelt adminok felé, hogy üldözés / szirénázás során a playerek mentesülnek-e az ütközés utáni RP alól. (Illegál oldalról is(!), ergo ha engem üldöznek és közben ütközök akkor mehetek tovább, ugye?! Ennek az állításnak is láttuk már rengeteg ellenpéldáját...) Ha a válasz erre igen, akkor a PK-m zárható helyezhető és nem kívánok panaszt tenni senki ellen. Amennyiben a válasz nem, akkor most pár sorban elmondanám, hogy TÖBBEN nagyon unjuk, hogy a száguldozó szirénázó fekete Audik rommá törik a mi autóinkat, animba tesznek és megölnek mikor frontálisan nekünk csapódnak. Ezután nem, hogy RP-t de még egy rádióban való mentőt sem hívnak ránk, hogy legalább OOC felszedje valaki a szerencsétlent akit kinyírtak. A videóban még csak egy hanyag bindet sem nyomtak a rendvédelmisek. Nem a pénz része bánt a dolognak, hanem az idő és energia amit az ilyenek miatt a szerelőtelepen kell tölteni, meg az utánajárás hogy valaki segítsen fel animból / 10 percet tölteni halottként. Értem, hogy üldözés és ilyenkor nincs idő sorokat írni, de szivesen fogadnék javaslatokat ennek orvoslására. Arról nem beszélek, hogy amikor véletlen kiüt valaki egy villanyoszlopot azonnal jön a kick és az AJ, hogy ezt RP-zni kellene ha esetleg nem veszi a fáradságot. Hozzáteszem, hogy teljesen jogosan. Várom a tisztelt adminok, sértettek és rendvédelmisek meglátását. Nem szeretnék senkinek ezzel a PK-val AJ-t vagy bármi szankciót, csak beszélgessünk erről az egészről. Köszönettel, Emmet.

• Tetszik
Reactions: Osian és marton04

pierce

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
232
214
V4 karakter
treshawn.pierce
LV karakter
treshawn.pierce
V2 karakter
-
Teljes mértékben egyetértek.
Ez, hogy üldözés közben elég bind-et nyomni, baromi nagy butaság, csak a visszaélés van vele.
Tegyük hozzá, hogy a legtöbb ilyen rendvédelmis nem is üldözésben vesz részt, hanem pl. helyszínre megy ki.
Tök viccesen néz ki, hogy belédmegy a rendőr, MEGÖL, vagy animba rak, és meg sem áll, hanem otthagy. Semmi realítás nincs benne. Óriási nagy nonRP, és szerintem büntetni/szabályozni kellene.
A rendvédelem vs. illegál "RP-je" a szerveren jelenleg SAS-Network szinten van.
Ennél már csak az a jobb, amikor az OMSZ megy át rajtad a Sprinterrel, és ameddig kiér a sérülthez, kinyír 3 másikat. Attól még, hogy megy a sziréna, egy útkereszteződésnél ugyanúgy le kell lassítani és körbe kell nézni.

Smith válasza:
A panaszhoz kizárólag a bíráló Szerver Adminisztrátor, panasz tevő, vádlott, szemtanúk írhatnak hozzá!
Szankciót osztom!
by Smith

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

A$APAkos

Újonc
2019. 06. 19.
13
7
27
Herceghalom
V4 karakter
Tariq Haynes
Teljes mértékben egyetértek.
Ez, hogy üldözés közben elég bind-et nyomni, baromi nagy butaság, csak a visszaélés van vele.
Tegyük hozzá, hogy a legtöbb ilyen rendvédelmis nem is üldözésben vesz részt, hanem pl. helyszínre megy ki.
Tök viccesen néz ki, hogy belédmegy a rendőr, MEGÖL, vagy animba rak, és meg sem áll, hanem otthagy. Semmi realítás nincs benne. Óriási nagy nonRP, és szerintem büntetni/szabályozni kellene.
A rendvédelem vs. illegál "RP-je" a szerveren jelenleg SAS-Network szinten van.
Ennél már csak az a jobb, amikor az OMSZ megy át rajtad a Sprinterrel, és ameddig kiér a sérülthez, kinyír 3 másikat.
Az OMSZ-es esetre is volt precedens 4-5 napja, amikor beszéltem az OMSZ főleaderrel TS-en de semmit nem volt hajlandó visszaírni. 3-szor ment rajtunk át a mentős ...

Smith válasza:
A közvetlenül előtted levő hozzászólást tilos idézni!
Szankciót osztom!
by Smith

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Helló.
A neveket beírtam a téma címébe, hisz konkrét személyekre lehet PK-t nyitni, ha szimpla kérdésed van, azt felteheted privátban egy admin felé is.
Mivel az egyik panaszra tett fél SGH, ezért SGH vezető fogja bírálni a panaszkönyvet.
Várjatok türelemmel.​

A$APAkos

Újonc
2019. 06. 19.
13
7
27
Herceghalom
V4 karakter
Tariq Haynes
Helló.
A neveket beírtam a téma címébe, hisz konkrét személyekre lehet PK-t nyitni, ha szimpla kérdésed van, azt felteheted privátban egy admin felé is.
Mivel az egyik panaszra tett fél SGH, ezért SGH vezető fogja bírálni a panaszkönyvet.
Várjatok türelemmel.​

Így is megfelel, azonban azért nem egy adminnak írtam mert ahogy tapasztalom semmitmondó sablon válaszokat kapnék, valamint szeretném ha ez az egész eset nyilvános lenne és mindkét oldal tárgyalhatná az esetet kultúráltan. Amennyiben jobbnak látod, kérném az áthelyezést az Ötletek topikba vagy ahova való, de a panaszolt playereket nem szeretném ha büntetnétek. :)

Elsil

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
463
99
V4 karakter
Ceroline Kearney
Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

Sirius

Why so serious?
2019. 03. 26.
89
236
V4 karakter
Sirius Bonner
LV karakter
Sirius Bonner
Szia én vagyok Sirius az anyós ülésen ültem, mivel nem én vezettem ezért nem igazán tudom irányítani, hogy mikor állunk meg rp-zni és mikor nem, ha én belemegyek valakibe akkor kiszállok és rp-zek amire szinte mindennap történik példa és tudják sokan igazolni. A jelenlegi ütközésben, valóban nem álltunk meg és tény, hogy nem könyörögtem OOC hogy álljunk meg, ezért csak egy do-t írtam miközben mentünk tovább amiről persze itt van a log:

[2019-07-06 23:48:06] [Output] : *Megütio magát,de nem esik komolyabb baja mivel az öv megfogta ((Adrian Agron))
[2019-07-06 23:48:09] [Output] : *** Adrian Agron megnyomott egy gombot a műszerfalon.
[2019-07-06 23:48:12] [Output] : *Előre csuklik, beveri a fejét, de nem esik nagyobb baja mivel a két pontos biztonsági öv megfogja ((Sirius Bonner))

Nem emlékszem pontosan az esetre, de mi nem csak kifogásként mentünk szirénával a logból ha jól látom egy aktív üldözésre mentünk ahol fegyveresek is voltak ezért siettünk, sajnálom az esetet , próbálunk jobban oda figyelni a továbbiakban az ilyenekre.

• Tetszik
Reactions: Osian és A$APAkos

A$APAkos

Újonc
2019. 06. 19.
13
7
27
Herceghalom
V4 karakter
Tariq Haynes
Rendben, mint mondtam nem várok büntetést mert én is utálok AJ-ben ülni, úgyhogy ezúton is kérem az adminokat ne szankcionálják ezt. A PK fő célja, hogy erre felhívjam a figyelmet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.