Emma Jonatan - dxminik (helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

alviin

Aktív fórumozó
2022. 12. 25.
240
151
Mindentől távol...
V4 karakter
-
LV karakter
Olita Gomez
V2 karakter
-
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Emma Jonatan

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
dxminik

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Történt egy verekedés 08.28-án (ma) Ahol én megvertem egy embert (Norris Lipsey), animba vertem, engem a haverja (Herzen Alessandra) animba vert majd meghaltam, random oda jött kedves admin barátunk, felsegített, magához teleportált, a másik két emberrel együtt. Elmagyaráztuk hárman akik a verekedés részesei voltak hogy mért történt, de szerinte fun az hogy előzménnyel verekszünk.(az előzmény az volt hogy egy vagy két nappal ezelőtt animba verte ic testvéremet, majd a pd felsegítette de nem tett semmit) Ezután dxminik megfenyeget azzal ooc hogy el kell hogy búcsúzzunk hogyha még egyszer verekszünk, szerintem teljesen ic ügy ha két három ember ki nem állhatja egymást, és többször is verekedés alakul ki közöttük. Logban mindent csatolok, ami az esetleges kérdésekre is választ ad.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/Q3huxsdr https://pastebin.com/ZG7b4Gcq https://pastebin.com/2eSTSpWg

Megjegyzés:
Az első verekedés úgy alakult ki ami a mainak volt az előzménye hogy oda mentem zacishoz, láttam hogy egyik haveromat veri a Norris, majd elmenekül, ekkor mi beszáltunk tesómmal haverhoz, mentünk a Norris után, elmenekült, majd vissza jött és tesómat meg még egy haveromat animba verte.

UPDATE:el írtam és 26-án történt a verekedés ami ma lett megbosszulva, bár nem sokat változtat ezen szerintem.

Utoljára szerkesztve:

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 513
20
V4 karakter
glen gehrke
Szia AKC Kretta!

Akckretta válasza:
Ezután dxminik megfenyeget azzal ooc hogy el kell hogy búcsúzzunk hogyha még egyszer verekszünk, szerintem teljesen ic ügy ha két három ember ki nem állhatja egymást, és többször is verekedés alakul ki közöttük.
Ez nem teljesen így volt. Igazad van, semmi belszólásom nincsen abba, ha néhány ember között IC konfliktus alakul ki, és egy verekedéssel rendezik le. Amíg a realitást nem kérdőjelezi meg, senki nem fog szólni érte. Az azonban, hogy ok nélkül, az előző napi verekedésre hivatkozva állsz neki másnap is verekedni a szerver legforgalmasabb helyén, már sokadik napja, egyszerűen sehogyan sem lesz elfogadható.
Mindennap van valami verekedés amit érdekes módon vagy Te, vagy az ismerőseid kezdeményeznek, és semmi normális előzménye nincsen, de akárki arra járna, valószínűleg azt látná, hogy Te versz valakit egy golfütővel a zálogház előtt.

Itt vannak az adminügyről a relevánsabb logok a figyelmeztetést illetően (ami megjegyzem, nem fenyegetés):
[2023-08-28 03:21:52] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Tegnap mi volt a verekedés oka, ha már így benne vagyunk? ))
[2023-08-28 03:22:24] [Output] : Norris Lipsey: (( elkezdtek uldozni ))
[2023-08-28 03:22:27] [Output] : Norris Lipsey: (( vertek a kocsim ))
[2023-08-28 03:22:30] [Output] : Norris Lipsey: (( es ebbol ))
[2023-08-28 03:22:30] [Output] : Admin 5 dxminik: (( És miért? ))
[2023-08-28 03:22:37] [Output] : Norris Lipsey: (( azt ok tudjak ))
[2023-08-28 03:22:40] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Emma? ))
[2023-08-28 03:22:54] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Miért vertétek tegnap Norris kocsiját, és "üldöztétek őt"? ))
[2023-08-28 03:23:43] [Output] : Emma Jonatan: (( Megverte először egyik haverom, utána elmenekült, majd vissza jött, és elkezdtük verni, ő animba verte egy haveromat és tesómat. ))
[2023-08-28 03:24:51] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Hát ez csodálatos. ))
[2023-08-28 03:24:59] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Akkor remélem érzitek, hogy mi a probléma, ugye? ))
[2023-08-28 03:25:12] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Volt egy verekedés, ami azért tört ki, mert volt egy verekedés, ami azért tört ki, mert volt egy ))
[2023-08-28 03:25:13] [Output] : Admin 5 dxminik: (( verekedés. ))
[2023-08-28 03:25:17] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Kicsit erős, nem? ))
[2023-08-28 03:25:29] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Jó lenne, hogyha leállnátok ezzel a mindennapi verekedéssel, mert nagyon unalmas már. ))
[2023-08-28 03:25:30] [Output] : Emma Jonatan: (( Nem értem a problémádat. ))
[2023-08-28 03:25:36] [Output] : Emma Jonatan: (( Továbbra sem. ))
[2023-08-28 03:25:39] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Rendben. ))
[2023-08-28 03:25:44] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Akkor vegyétek ezt egy szóbeli figyelmeztetésnek. ))
[2023-08-28 03:25:56] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Hogyha következőleg is rajtakapom valamelyikőtöket, hogy valami butaság miatt.. ))
[2023-08-28 03:26:01] [Output] : Admin 5 dxminik: (( .. verekedtek, el fogunk búcsúzni egymástól. ))
[2023-08-28 03:26:16] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Nincs szükség arra, hogy minden éjjel menjen a verekedés bármi ok nélkül. ))
[2023-08-28 03:26:19] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Enélkül is meglesz a szerver. ))
[2023-08-28 03:26:21] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Megbeszéltük? ))
[2023-08-28 03:26:29] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Nem nagy kérés, csak a mindennapos verekedést kell befejezni. ))
[2023-08-28 03:26:34] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Szerintem vállalható. ))
[2023-08-28 03:26:36] [Output] : Emma Jonatan: (( Oké. ))
[2023-08-28 03:26:40] [Output] : Admin 5 dxminik: (( Remek, köszönöm. ))

Szólva lett, hogy hogyha még egyszer meglátom, hogy valami butaság miatt megy a verekedés, akkor el fogunk búcsúzni egymástól, mert semmi szükség nincsen arra, hogy mindennap menjen a verekedés azért, mert az előző nap valaki megvert valakit. Nem lett senki megfenyegetve, tényeket közöltem, és egy szóbeli figyelmeztetéssel elengedtelek.

Akckretta válasza:
random oda jött kedves admin barátunk
Az ehhez hasonló cinikus megjegyzéseket pedig szerintem hanyagold el, főleg egy panaszkönyvben.

alviin

Aktív fórumozó
2022. 12. 25.
240
151
Mindentől távol...
V4 karakter
-
LV karakter
Olita Gomez
V2 karakter
-
Szia AKC Kretta!

Ez nem teljesen így volt. Igazad van, semmi belszólásom nincsen abba, ha néhány ember között IC konfliktus alakul ki, és egy verekedéssel rendezik le. Amíg a realitást nem kérdőjelezi meg, senki nem fog szólni érte. Az azonban, hogy ok nélkül, az előző napi verekedésre hivatkozva állsz neki másnap is verekedni a szerver legforgalmasabb helyén, már sokadik napja, egyszerűen sehogyan sem lesz elfogadható.
Mindennap van valami verekedés amit érdekes módon vagy Te, vagy az ismerőseid kezdeményeznek, és semmi normális előzménye nincsen, de akárki arra járna, valószínűleg azt látná, hogy Te versz valakit egy golfütővel a zálogház előtt.
És akkor megint megy az hogy a tegnapi verekedésre volt hivatkozva, IRL neked megvernék a tesódat te nem állnál bosszút, élnél tovább mintha mi sem történt volna? Itt nemtudom mi nem reális neked. Illetve az hogy én kezdeményezek verekedés, nem értem miről beszélsz, most kezdeményeztem először veszekedést mióta a szerveren játszok, nem hiszem hogy te engem láttál ezen a két eseten kívűl bármikor is verekedni bárhol is. :D Illetve az hogy a város legforgalmasabb helye, hát szerintem hajnali háromkor nem valami forgalmas hely, mikor ráadásul sötét is van, nem értem megint hogy jön ez ide.
Szólva lett, hogy hogyha még egyszer meglátom, hogy valami butaság miatt megy a verekedés, akkor el fogunk búcsúzni egymástól, mert semmi szükség nincsen arra, hogy mindennap menjen a verekedés azért, mert az előző nap valaki megvert valakit. Nem lett senki megfenyegetve, tényeket közöltem, és egy szóbeli figyelmeztetéssel elengedtelek.
Hát nemtudom hogy vegyük ezt máshogy mint sem fenyegetésnek.
Az ehhez hasonló cinikus megjegyzéseket pedig szerintem hanyagold el, főleg egy panaszkönyvben.
Nem értem azt sem hogy ezen mi a cinikus neked, szimplán leírtam hogy oda jöttél. :D

Egyébként a logokat te is meg nézhetnéd igazán, a 26-ai verekedésnél pl nemhiszem hogy ott voltál.

Utoljára szerkesztve:

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 315
23 335
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Probléma azzal van, hogy alapvetően a log alapján csak a te soraidat nézem.. nem tudom, hogy mire kellene alapozni, hogy már az előző is megfelelően volt megoldva. Zacisnál akarja mindenki megváltani a világot és Rambo-t játszani meg Pofonosztó 2000-et... nem díjazzuk, ha az ilyesfajta viselkedés ilyen komplikált, forgalmas és nem erre kitalált helyen van csinálva. Merem képzelni, hogy az egész indokolatlan hergelésekből született meg.

dxminik érvélése amúgy helytálló, módszerével pedig nem látok kivetnivalót, miszerint:
"Szólva lett, hogy hogyha még egyszer meglátom, hogy valami butaság miatt megy a verekedés, akkor el fogunk búcsúzni egymástól, mert semmi szükség nincsen arra, hogy mindennap menjen a verekedés azért, mert az előző nap valaki megvert valakit. Nem lett senki megfenyegetve, tényeket közöltem, és egy szóbeli figyelmeztetéssel elengedtelek."

Figyelmeztettek és minden ami olyan,azt dxminik előre felhívta rá a figyelmet. Érdemesebb lenne azokon elgondolkodni.

Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.