Elutasítva Emirhan Colins - Fncy [Helyette]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

local2001

Újonc
2019. 07. 13.
7
0
V4 karakter
Kevin_S_Lawrence
zoldlogo.png

Neved:
< Emirhan Colins >

A ban időpontja:
< 2021.07.02. >

A ban időtartama:
< 2021.08.01. >

Neve, aki bannolt:
< Fncy >

A ban oka:
< OOC stílus >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Elöször is nem tudom miért kaptam ooc stilusért egy hónap bant,amikor csak "stilus".Az egész onnan kezdődött,hogy eladtam egy E250-et,10.000 dolárral többért,mint vettem,azt hittem egyedi rajta a lámpa,lehet akitől vettem az is azt mondta,de nem akarom csőbehuzni,még ha mondta is.8-as szintű vagyok,életembe nem voltam tunningolóba,azt hittem a szines izzó=az egyedi lámpával.Fncy-nek elmondtam ezeketek,mint amiket most leirtam,ő ezért korrektül mondta is,hogy ijruk vissza ugyanannyiba és meg van oldva.Na,de itt kezdődik ami a legjobban felhúzott,az hogy az adminügyben nem az admin,hanem a játékos diktált,ő mondta Fncy-nek,hogy adjam még oda az autó árát és még az autó is maradjon nála,tehát igy lett,azt csinálta Fncy amit a játékos mondott,lehet van benne egy kis nyali-fali,de nem is érdekel.Azt még hozzá teszem hogy a másik játkos aki megvette az autót,az folyamatosan bunkón beszélt velem,valamint az adminnal is,miután odaadtam az autó árát 185.000 dollárt és még az autó is maradt a srácnál,mondtam neki milyen embersége és az anyukája biztos büszke lenne rá.Szerintem ez egyáltalán nem volt jogos,hogy ő döntötte el,hogy legyen,csak hogy ő jobban járjon....hozzá teszem,hogy akinek eladtam az autót egész végig közösségromboló viselkedést folytatott,mintha a kutyával beszélne,de nyilván még igy is én jártam a legrosszabban,miközben ő kapott egy ingyen autót. Mindenesetre szeretnék bocsánatot kérni a játékostol akinek eladtam az autót,pedig még ezt sem érdemelné meg az alapján ahogy beszélt velem és az adminnal,valamint szeretnék Fncy-tol és az egész szervertol bocsánatot kérni! >

Fncy

Fincsi
2019. 03. 18.
135
125
Nyíregyháza
LV karakter
Dax Kemp
Csáó, nem értem honnan veszed, hogy a játékos diktált volna. Beszéltem végül akitől vetted a kocsit, egy szóval nem mondta, hogy egyedi lámpás, de te nagyon kiálltál emellett, hogy tőle tudod. Megbeszéltük, hogy elengedjük az 5.000$ feletti átverést, ha visszaadod a pénzt, amibe az autó került, illetve az autó is nála marad, visszaadtad, ez itt véget is ért. Szerintem ígyis jobban jártál, mintha örökre ki lettél volna tiltva a szerverről, de ezután jött a másik dolog.

Elkezdtél oda menni hozzájuk, random futva ütögetni az autójukat, és stílusozni közben. Ezek után nem fogok UB-t adni, várd le az 1 hónapot.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.