Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Bence,Emily Yajron >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 3312 >>
Mi az SGH feladata?
<< Segíteni a játékosokat kisebb kérdésekkel, ezzel megkönnyítve az adminok munkáját. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mivel segítőkésznek érzem magamat, mellesleg szeretném kipróbálni a szerver ezen részét is. MXI vel régen jóba voltam és ajánlotta, hogy egyszer próbáljam ki >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szerintem jól tudok csapatban dolgozni, könnyen beilleszkedni. Szeretek segíteni embereknek. Voltam már más szerveren is admin, szerintem elég jól tudnék beigazodni ide. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 3-4 óra >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<Nem >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: - Gyorsan tanulok - Kedves vagyok - Türelmes vagyok - Aktív vagyok - Megfontoló döntéseket hozok | Negatív: - Könnyen dühbe jövök - Nem szeretem a negatív véleményeket - duzzogó vagyok - kritikus vagyok - felületes vagyok>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen. Kiszeretném magamat próbálni SeeMTA Adminként. Szeretném bővíteni az admin team tagjait. Szeretnék foglalkozni a szerverrel mint admin. Szeretnék a civilek után ügyet, akár felügyelni őket. Szeretnék minnél nagyobb rangba eljutni a See közösségbe. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A legkönnyebb megoldás amit először tennék felhívnám ts re, így könnyebb lenne a kommunikáció. Megkérdezném, hogy most rp-zik e először. Amennyiben igen, elmondom neki a foglamakat, melyik mit jelent és melyik mit tilt. Szerver szabályzatot kis részbe fontosabb dolgokat mondanék el, majd pontosan elmagyarázom neki, mi is a Szerepjáték. Kicsit körbe vezetném a szerveren, mi hogyan működik, bemutatnám neki a fórum oldalunkat. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Pontosan megkérdezném milyen ügybe, ha elbuggolt valahova akkor adnék neki ellenben ha csak nincs kedve elmenni vh ra akkor az ic ügy és nem adhatok vh spawn-t. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< /vá 93 Üdv! Amennyibe skines fegyverről van szó, és azzal vertek át, keress fel ts-en vagy itt egy FőAdmint ellenben ha nem találasz nyiss pk-t az adott játékosra. Viszont hogyha nem skines fegyverről van szó, akkor ahogyan a szabályzat is leírja ez teljes mértékben IC ügynek minősül! További szép napot és Jó játékot a szerveren! >>
Utoljára szerkesztve: