Emily Keenway Jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zsozser

Újonc
2020. 03. 27.
48
36
V4 karakter
Emily Keenway
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<<Zsoltnak hívnak, általában Zsozsernek becéznek és én ezt preferálom a legjobban. Az ig nevem az Emily Keenway, jelenleg 15 éves vagyok.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<<A lap megírásának pillanatában 26437 perccel rendelkezek. Bizonyíték: https://imgur.com/a/So81EKz>>
Mi az SGH feladata?
<<Az SGH-nak a feladatköre az, hogy segítse a játokosokat abban az esetben ha elakadnak valamilyen dologban ezzel segítve az adminisztrátoroknak a munkáját. Ezek mellett esetlegesen ha valakinek útbaigazítás kell, valamilyen RP szabállyal kapcsolatban annak az elmagyarázása és esetlegesen a kezdő játékosoknak az szerver alapjainak bemutatása, "körbevezetése".>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<<Azért szeretnék SGH tag lenni, mivel véleményem szerint kellően komoly és érett gondolkodásom van. Ez mellet kellően eltudnám látni a feladatait az SGH-nak, az alap elvárások alapján. Szeretek segíteni az embereknek, örülök ha tudok segíteni az embereknek.>>
Miért pont téged válasszunk?
<<Szerintem a beszédkészségem és az íráskészségem megfelelő, ezek mellett türelmes vagyok, jól tudok magyarázni ezért a kérdéskere értelmes és könnyen értelmezhető válaszokat tudnák adni. Ezek mellett az aktivitás is simán teljesíthető tudna lenni, mivel a Rendőrség miatt minimum fent vagyok napi szinten annyit, hétvégente akár többet is.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<<Előreláthatólag napi 3-4 óra az simán teljesíthető, hétvégén akár ennél több is, még akár kétszerese is.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<Szerencsére még nem voltam bannolva. Bizonyíték: https://imgur.com/a/jcGPSzN>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<Még nem voltam jailban, tudtommal. Bizonyíték: https://imgur.com/a/uzNo3eA>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<Pozitív tulajdonságok: Türelmes, tanulékony és segítőkész vagyok.
Negatív tulajdonságok: Eléggé haragtartónak tartom magamat, maximalistának tartom magamat, ami néha idegsítő tud lenni, kíváncsi vagyok, ami úgyszintén idegesítő tud lenni.>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<<Vegyes érzelmeim vannak előreláthatólag az adminisztrátorsággal, mivel még nagyon nem tudom, hogy milyen lenne is annak lenni, de ennek ellenére érdekelne a dolog. Fontosnak tartanám azt, hogy csak abban az esetben lennék adminisztrátor ha az mellet lenne annyi időm, hogy elegendő időt tudjak szánni a frakcióra is. Ezek mellett ez egy nehezebb feladat is, de szívesen elvállalnám, mivel így jobban tudnám segíteni a játékosokat, és így nem csak válaszolni tudnák a kérdéseikre hanem nagyobb ügyekben is tudnák segíteni nekik. Ha elvállalnám csak abban az esetben tenném, hogy ha teljeskörűen eltudnám látni a feladatkörét az adminisztrátorságnak, és huzamosabb ideig tudnám csinálni. Ha sikerülne adminisztrátornak lenni akkor az is egy plusz motivációt adna, hogy egy „ranglistát” itt is megkell mászni és ezért többet és többet játszanák, hogy a lehető legjobbat kitudjam hozni magamból. Egy szó mint száz Igen, lennék idővel szívesen adminisztrátor is. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<<Először is elmondanám neki, hogy a RolePlay (RP) az egy szerepjáték, ami a valóságra alapul. Ezek mellett először felmérném az RP tudását, amennyiben sikerült felmérni a tudásást megkérdezném tőle, hogy esetlegesen Discord/ TeamSpeak3-at használ-e, hogy ott elmagyarázom neki a könnyebb megértés miatt, abban az estben hogyha nincsen egyik sem akkor elküldeném neki a szerverszabályzatot (https://forum.see-game.com/pages/v3szabalyzat/), hogy olvassa el figyelmesen, és ezek után ha valami nem érthető akkor keressen fel újra és mondja el, hogy mi nem érthető, majd akkor azon átmegyünk még egyszer egy másabb szemszögből, hogy úgy hátha megérti, nagyjából így magyaráznám el egy kezdő játékosnak a szervet.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<<Megkérdezem, hogy mi okból szeretne whsapwnt kapni, abban az esetben ha esetlegesen valamilyen bug miatt kér whspawnt, akkor megmondom neki, hogy keressen fel egy adminisztrátort, abban az esetben ha nincsen oka arra, hogy kapjon whspawnt, akkor leírom neki, hogy ha nincsen megfelelő okod ezért felesleges adminisztrátort felkeresned, mivel nem kapsz whspawnt.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<<Csáó, abban az esetben ha a fegyveredet PPzted, vagy skines és ehhez van megfelelő bizonyítékod is (Kép/Log/Videó), illetve az átverésről is megfelelő bizonyítékod van (Kép/Log/Videó) akkor keress fel egy adminisztrátort, vagy ha nincsen elérhető adminisztrátor írj Panaszkönyvet fórumon. (https://forum.see-game.com/forums/jatekosra-valo-panasztetel.28/) Fontos, csak akkor keress fel adminisztrátort, vagy írj panaszt, hogyha az imént említettekről van bizonyítékod, ha esetleg még van valami kérdésed bátran keress. További jó játékot. Csáó>>

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Ugyan azt tudom mondani neked is mint a másik PD-s srácnak. Nincs semmi gond azzal ha a frakció fontosabb mint egy "feladat". Azért vagy itt, hogy azt csináld amihez neked kedved van érted. A lapod egyébként jó lett és adnék is neked egy esélyt. Amennyiben úgy érzed, hogy elég volt a frakció és kipróbálnád az admint is abban az esetben nyugodtan keress fel és átbeszéljük a dolgokat.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.