Elvio Blancas -> Gallius Surce, Roman Czajkowski [Alex]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kornel333

Újonc
2019. 01. 22.
60
78
Győr
LV karakter
Dareece Glover
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Elvio Blancas >

Panaszra tett játékos neve:
<
Gallius Surce, Roman Czajkowski >

Panasz oka:
<
Hirdetésből való funolás >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
Rövid és tömör leszek, hirdetek egy szinte fullos AMG-ONE-t, gondolom megtetszett a srácoknak és kipróbálták volna, odajöttek hogy megveszik tőlem, próbakört szerettek volna vétel előtt, majd pár perccel később kaptam az üzenetet amit csatolva láthattok. Négysávos mellett széttört kocsi várt. Fixet nem kapok se Papucstól se Vigiltől, mert IC ügy. Real life hol csinál ilyet valaki? Semmi más mint funolás. Szeretnék fix-et igényelni, de elsősorban a srácoknak egy kis gondolkodási időt. >

mesterviktor

Újonc
2019. 03. 14.
37
25
22
Pest
V4 karakter
Danniels Jacob
LV karakter
Roman Czajkowski
V2 karakter
Tansho Ichita
Szia.

Gondolkodtam, hogy visszamegyünk kárpotolni, de nem tettük, ugyanis véleményem szerint egy ilyen értékű és teljesítményű autót két vad idegen kezébe nem a legokosabb dolog próbakörre adni.
Pedig felajánlottam, hogy beülök melléd és vezesd te, ugyanis már nem az első topicot látom, hogy nem jó a handlingje.

Azt mondjuk nem értem, hogy egy ilyen esetben miért nem hívsz rendőrt és jelentesz fel minket? SMS-ben is leírtad hogy megjegyeztél, blabla...

De ha már itt vagyunk, akkor itt és most felajánlok egy kárpótlást, ha ez megnyugtatja a lelkedet.

Szép estét!

• Tetszik
Reactions: matt007

kornel333

Újonc
2019. 01. 22.
60
78
Győr
LV karakter
Dareece Glover
"Nem az első topicot látom hogy szar a handlingje."

Ebből adódóan neked az az okés hogy ott hagyod az út szélén. Komoly indok.

Várom a jelentkezésed ic a javítási ktg-k fedezésére, de elsősorban egy admin birálatát az üggyel kapcsolatban, ugyanis szerintem ez nem IC ügy, és nem RP szerverre való ez a fajta fun-olás.

+ szeretném ezt a költséget is igényelni tőletek.

A szerelés cirka olyan 200 ezer dollár de arról is küldök szivesen képet majd.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Kolozs

matt007

Zöldfülű
2019. 01. 10.
188
127
LV karakter
Gallius Sucre
V2 karakter
Kalanyos Krisztian
Sziasztok, gondoltam én is hozzászólók már.
Miért adtad oda két vadidegennek az autót próbakörre? Szar a kocsinak a handlingje, kicsúsztunk a kanyarba, kocsi leállt kulcsot meg nem adtál hozzá ezért hagytuk ott. Sms-be le is irta roman, hogy hol hagytuk a kocsit.
Tegyél rendőrségen bejelentést ic ügy.
Kp volt nálunk bőven, szóval ha tetszett volna a kocsi meg is vettük volna.
Nem csak direkt elvittük és szétbasztuk.
Ismétlem most magam, viszont ic ügy.

Edit: Ha nagyon beleszeretnénk menni a Real Life-ba, akkor real life hol adsz oda valakinek egy ilyen kocsit próbakörre, anélkül hogy velük menj? Vagy nem követed őket?

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
  • Fájdalmas
Reactions: Kolozs és Andypapa

kornel333

Újonc
2019. 01. 22.
60
78
Győr
LV karakter
Dareece Glover
Hát nem tudom, real life, elvinnéd valakinek a luxus sport mercedes kocsiját összetöröd majd "bocsi szar a handling ott van négysávoson"?. Ne vicceljünk már :D. Pénz volt nálam kitudtam volna fizetni stb. Ezeket ilyenkor már lehet mondani.

Egy admin birálatára várnék.

Edit: Előbb adod oda egy próbakörre, mint amit ti csináltatok. Szerintem norma az hogy ilyenkor nem rúgod szét a másik tulajdonát.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.