Elveszett az Acc-om

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

maloomartin

Újonc
2019. 04. 05.
6
0
V4 karakter
Will Black
Mindenek előtt jelezném, hogy mindig be van pipálva szerveren, hogy jegyezze meg az adataimat, de ennek ellenére 100% hogy tudom a felhasználónevemet és a jelszavamat .
Felcsatlakoztam szerverre és üresek a mezők kéri a felhasználót/jelszavat. Rendben beírom, válasz : ez a felhasználó másik számítógéphez van társítva... (nem változott meg a gépem, nem volt se újratelepítés se update). Oké mondom megyünk UCP re. UCP-n ingame felhasználó/jelszó beír, nem sikerül bejelentkezni. Többszörös próba után megpróbáltam jelszó visszaállítást kérni, beírtam felhasználóm és e-mail címem, erre pedig az volt a válasz, hogy érvénytelen a felh./mail kombináció. Mi a teendő? Mit kell ilyenkor tenni? Köszi

U.i. fórumra minden további gond nélkül be tudtam jelentkezni. köszi

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
904
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
Szia!
UCP-n kérj egy Serial-váltást és erősítsd meg emailben, amint elfogadják jól lesz :D

• Tetszik
Reactions: MandMs

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 426
1 264
22
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
Szia ha nem tudsz bejelentkezni kérj jelszó emlékeztetőt UCP-n ha a felhasználó neved se tudod keress fel Teamspeak-en egy admin a serialoddal együtt.

• Tetszik
Reactions: maloomartin

maloomartin

Újonc
2019. 04. 05.
6
0
V4 karakter
Will Black
Szia ha nem tudsz bejelentkezni kérj jelszó emlékeztetőt UCP-n ha a felhasználó neved se tudod keress fel Teamspeak-en egy admin a serialoddal együtt.

Szia!
Tudom a mail címem és a felhasználónevemet is , sőt még a jelszavamat is 1000% ra biztos :) mégis érvénytelen kombinációt mond a rendszer amikor jelszó emlékeztetőt/visszaállítást kérek ?

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 426
1 264
22
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
Hát akkor valami nem jó ha nem enged be. :D

• Vicces
Reactions: maloomartin

maloomartin

Újonc
2019. 04. 05.
6
0
V4 karakter
Will Black
TS-re nem igazán mennék, ha van lehetőség üzenetben megoldani, azt választanám. Privátban megírom a serialom, segít valamit?

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 426
1 264
22
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
Hát meg tudok nézni neked pár dolgot esetleg.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.