- 2020. 10. 03.
- 66
- 31
- V4 karakter
- Brian Handersen
- LV karakter
- Radomirov Mladenov
- V2 karakter
- Anthony R Rocco

Jelentkezési formanyomtatvány
IC RÉSZ
Jelentkező neve: Radomirov Mladenov
Születési hely, idő: Las Venturas Medical Center,1999. 12. 18.
Telefonszám: +38-76-434-9599
Előző munkahelye(i): -
Munkahely megnevezése(Vesszővel elválasztva): -
Távozás oka: -
Miért érdeklődik a munkahely iránt?Távozás oka: -
Szeretnék egy jó és összetartó közösség tagja lenni ,és persze autót szerelni. Úgy gondolom ez a szervíz a legjobb rá.
Miért önt válasszuk? Miben különbözik a többiektől?Szeretném kihozni magamból a maximumot ,és próbálok mindig a jóra törekedni ,nem végzek hanyag munkát.
Önéletrajz (6-8 mondat):Radmoirov Mladenov vagyok, 24 éves. Las Venturasban-ban születtem. Apukám autószerelő volt,így szeretnék a nyomdokaiba lépni. Minden jogositvány kategória megvan. Tehát alkalmazható vagyok minden téren. Szeretek vezetni ,és szerelni. Az autók szerelmese vagyok ,nekem is vannak autóim. Magánautó szerelőként kezdtem ,úgy gondolom most itt az idő bejelentett cégbe lépni ,és ott szerelni. Nem veszem ki magam a munka alól. Szeretek dolgozni ,amikor nem dolgozok ,akkor a kocsimat bütykölöm/szerelgetem. Hosszútávon tervezek maradni ebben a cégben. Fogékony vagyok bármire. Tanulók ha kell.
Tisztában van vele, hogy jelentkezésével elfogadja cégünk szabályait, működési pontjait? IgenOOC RÉSZ
Neved, életkorod, Account Id-d: Márko ,16 ,13499
Játszott perceid: 17 883 perc
Mikor és hány órát tudnál naponta a frakcióra szánni? (Hétköznap/Hétvégén):
Hétköznap (15:00-21:00 között): 17:00-20:30
Hétköznap (12:00-15:00 között): 14:45-15:00
Hétvégén (10:00-14:00 között): 12:00-13:45
Hétvégén (14:00-22:00 között): 16:00-22:00
Adminjailek (Kép az UCP-ről): LinkHétköznap (12:00-15:00 között): 14:45-15:00
Hétvégén (10:00-14:00 között): 12:00-13:45
Hétvégén (14:00-22:00 között): 16:00-22:00
Kitiltások (Kép az UCP-ről): Link
Korábbi neveid (Kép az UCP-ről): Link
Voltál-e már a szerveren frakcióban? Ha igen, mi volt a távozásod oka?
Frakció megnevezése(Vesszővel elválasztva): -
Távozás oka: -
Rendelkezel Discord, valamint TeamSpeak 3 alkalmazásokkal, működőképes mikrofonnal?Távozás oka: -
Discord alkalmazás: Igen
TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen
Működőképes mikrofon: Igen
Mesélj magadról (5-6 mondat): TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen
Működőképes mikrofon: Igen
Sziasztok! Márkó vagyok. Körülbelül olyan 5-6 éve Rp-zek ,ki próbáltam a FiveM-et de nem tetszett az ottani közösség/emberek, ez által maradtam az MTA-nál. Jelenleg autószerelőnek tanulók, ezért is szeretnék jelentkezni a frakcióba. Szabadidőmbe járok edzeni, és gokartozni. Azon kívül szoktam MTA-zni is ,hétvégénként kevésbbé tudok aktív lenni ,mivel dolgom van általában. Hétvégente napi:2-3 órát tudok aktív lenni. De szeretnék a szerverrel ,is többet foglalkozni ha össze jön a tagfelvétel. Általában megadom a tiszteletett mindenkinek, néha "lobbanékony" vagyok ,ez azt takarja hogy van mikor hamar felkapom a vizet ,viszont ezen tudnék változtani. Nem szoktam senkit megbántani. Hamar betudok illeszkedni a közösségbe ,általában mindenkivel jól kijövök. Előre is köszönöm ha megnézed ,pacsi!✌
Igazolod, hogy az OOC részben tett válaszok a valóságnak megfelelnek? Igen