[ELUTASÍTVA] Lukas Westmiller - jelentkezési lap.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Leonardy

Újonc
2022. 06. 20.
38
13
V4 karakter
Laisy Myers
LV karakter
Lukas Westmiller
redline-auto-service-logo.png

Teljes neve:

Lukas Westmiller

Születési helye, ideje:

1999.05.24

Édesanyja leánykori neve:

Luana Westmiller

Jelenlegi lakcíme:

Las Venturas,Brown Street 23.

Hány éve él a városban?

26

Miért szeretne nálunk dolgozni?

Azért szeretnék a Redline Auto Service dolgozója lenni , mivel szenvedélyesen érdekel az autók világa. Szeretném minden tudásom és precizitásom a csapat részévé tenni. Ezen kívűl motivál az autó technológia folyamatos fejlődése.

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?

Úgy érzem, hogy alkalmas vagyok szerelőnek , mert rendelkezem a szükséges technikai tudással és tapasztalattal az autók javításában és karbantartásában. Mindig is érdekeltek az autók , és folyamatosan szeretném fejleszteni tudásom az autóipar terén

Dolgozott-e már valaha szerelőként?

Nem , még nem dolgoztam szerelőként.

Tervei a cégen belül, amennyiben sikeres felvételre kerül a sor?

Terveim szerint , ha sikeres felvételben részesülök szeretnék minél több mindent elérni a cégben, megmászni a ranglétrát.

Tervek szerint előreláthatólag meddig dolgozna a cégnél?

A terveim szerint hosszú távon szeretnék a cégnél dolgozni, amennyiben a munka és a környezet is megfelelő.

Előző munkahelye(i):

Mivel még soha nem dolgoztam hivatalosan szerelőként, ezért nem volt előző munkahelyem ezen a területen.

Előző munkahelye(i) távozási oka(i) amennyiben volt:

Nem volt még.

Érvényes vezetői engedély kép formájában:

https://imgur.com/a/aw0nKQU

A jelentkező nyilatkozata:

Jelen aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek és valósak, továbbá elismerem, hogy elolvastam,megértettem a felvételi tájékoztatót és el is fogadom azokat!

Jelentkező Aláírása:

Lukas

Redline Auto Service 2023
Est.2017.

Játszott perceid:

8306

Eddigi frakcióid:

Nem voltam még frakcióban ezen a szerveren.

Eddigi frakcióid távozásainak okai.

Még nem voltam.

Jelenlegi frakciód:

Nincsen.

Mióta RP-zel?

Lassan 4 éve játszok szerepjátékot, különböző szervereken. 2022ben kezdtem el játszani a Seegame szerverein, kisebb nagyobb kihagyásokkal, de mostanság napi szinten.

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?

Azért szeretnék szerelő lenni , mivel szeretném kipróbálni magam ezen a téren. Korábban már voltam már szerelő SEEGAME szerveren, és most újra ebbe szeretném fektetni a napi aktivitásom a szerveren.

Miért pont téged válasszunk?

Azért lennék egy nyerő döntés a frakcióban , mivel minden szerveren játszott percem a frakcióra szánnám , illetve egy nagyon csapatjátékos egyéniség vagyok , könnyen beilleszkedek bármely társaságba.

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)

Voltál-e már szerelő?

A Seemta Las Venturas szerverén még nem voltam, viszont anno V4 elején tagja voltam a SeeRing nek

Mennyi idős vagy?

18

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?

2022.06.18

Használsz-e TS3-at?

Igen

Használsz Facebook fiókot?

Igen

Használsz Discordot?

Igen

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?

3-6 orát

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?

Délután.

Pár mondat magadról ( 5-6 egybefüggő mondat. ):

Helló Sanyi vagyok 18 éves. Külföldön élek a családdal. Hobbym azaz airsoftozás, minden hétvégén eljárok a haverokkal. Sokat szoktam gépen játszani főleg RP-vel de egyébb kategoriával is. Barátias, megbizható személyiség vagyok, hamar beilleszkedek bárhova, bármi gond van segitőkész vagyok mindenkivel.

Redline Auto Service 2023
Est.2017.

Utoljára szerkesztve:

Joka

Globális Moderátor
Globális Moderátor
LV
2019. 01. 11.
503
386
32
LV karakter
Joseph Ortega

Tisztelt Jelentkező!

A Redline Auto Service vezetősége megkapta és feldolgozta az Ön jelentkezését. Ezúton értesítjük, hogy a jelentkezési lapja elbírálásra került melynek eredménye:
Elfogadva

Várjunk Önt egy személyes beszélgetésen ((TeamSpeak 3)) a következő időpontban:
2025.01.25. 19:00

Javasoljuk, hogy a beszélgetésig nézze át cégünk szabályzatát és minden egyéb leírást!
Ezúton is gratulálunk és sikeres felkészülést kívánunk!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.