[ELUTASÍTVA]Jeffry Marquez

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Stella

Újonc
Támogató
2019. 03. 15.
58
5
Sátoraljaújhely
LV karakter
Stella Gringer
w6Ne5V1.png

APPLICATION FORM

════════════════▏IN CHARACTER▕════════════════

Teljes név:
<Jeffry Marquez>
Születési hely, idő:
<Las Venturas,1996.2.20.>
Telefonszám:
<38761141862>
Állampolgárság(ok):
<Amerika>
Előző munkahelye:
<Jelenleg Nincs.>
Betöltött pozíció:
<Jelenleg Nincs.>
Mettől-meddig dolgozott ott:
<>
Miért hagyta ott előző munkahelyét?
<>
Milyen végzettséggel rendelkezik?
<Orvosi végzettséggel rendelkezem.>

════════════════▏OUT OF CHARACTER▕════════════════

Neved:
<Becsületes nevem, Horváth Dávid>
Életkorod:
<Jelenleg 14 életévemet töltöm.>
Mesélj magadról pár mondatban:
<Helló! Dávid vagyok. 14. évemet töltöm ezen a csodás világon. Sok barátom van akikkel jól kijövök és naponta beszélgetek. Mindenkivel kedves vagyok és barátságos. Együttműködő vagyok és tiszteleteben tartom másnak a véleményeit és a legeslegésszerűbben dönteni ha egy kis konfliktus lenne valakivel. Ami nem fordulna elő mert nem vagyok egy kötözködő se bunkó fajta. Szeretek barátkozni. Megbízhat bárki bennem, mert nem kavarok semmit. Mindenkit meghallgatok és elbeszélgetek vele ha lehetséges. Szeretek focizni és biciklizni szabadidőmben és a családommal lenni. Szeretek nagyon gépezni/játszani. Három éve játszok az MTA-val.>
Mióta játszol az SGS szerverein?
<Jelenleg három éve.>
Jelenlegi játszott perced (jelentkezési lap megírásakor, UCP képpel csatolva):
<4 nap, 3 óra és 37 perc (5977 perc) >
Adminjailek illetve kitiltásaid száma (UCP képpel csatolva):
<Ban: https://imgur.com/a/iIWCJUr AJ: https://imgur.com/a/BhTytz1 >
Névváltási kérelmeid (UCP képpel csatolva):
<https://imgur.com/a/da0xuiC>
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
<Azért szeretnék hozzátok csatlakozni, mert szeretnék egy remek közösség tagja lenni, hosszú rp-ket létrehozni másokkal és amúgy is foglalkoztatott engem mindig a mentőzés és annak világa, így szeretném magamat kipróbálni ebbe a dologba, mivel még nem voltam sehol sem. Hosszú távra terveznék nállatok maradni és ez idő alatt ésszerűen cselekedni minden helyzetben. Segítőkész társ lennék és nem flegmáznák senkivel, hanem kellő képpen segítenék mindenkinek a lehetőségeim szerint. >
Voltál-e már egészségügyi frakció tagja az SGS szerveren? Hol, mikor, meddig?
<Nem,még jelenleg nem voltam.>

Voltál-e már e frakció tagja? Ha igen, mikor és meddig?
<Jelenleg,még nem voltam egy frakcióban se.>

Milyen karaktert építenél ki az LVMS-ben? (Terjedelmes, részletes választ várunk!)
<
Az LVMS-ben egy segítőkész karaktert építenék aki félrerakva a problémáit elszántan segít mások életén akár az életét is feláldozva azért a személyért. A munkatársai számíthatnak rá, hisz bármilyen helyzetben segíteni fog nekik és nem fogja sehol sem magukra hagyni őket. Mindig igyekszik a precizitásra és mindenre kellő képpen odafigyel, hogy ne hibázzon még akkor is, ha ez nem mindig fog neki úgy sikerülni, ahogy ezt ő elképzeli. Nem okoskodik, hanem elfogadja a tanácsokat amiket a munkatársai adnak neki, hisz a hozzáértése még nem teljes ehez a feladathoz ezért még van mit tanuljon, de igyekszik felzárkózni a többiekhez. Nem hisztizni fog, hanem csinálni azt ami rá van bízva a legnagyobb örömmel, ezzel életeket mentve. >

════════════════▏SZITUÁCIÓS KÉRDÉSEK▕════════════════

Törés ellátása?
<Előszőr sínbe rakom a törési problémával rendelkező személy karját vagy lábát, majd az esetkocsival beszállítjuk a korházba, ahol megröntgenezzük és ha tényleg törés a probléma akkor begipszeljük a pácienst .>
Vérzés típusok?
< Hajszáleres: Bőr felületén képződő vérzés.Fedőkötés alkalmazásával lehet ellátni. Vénás: Erős intenzitású vérzés mely nyomókötéssel látható el. Vénás: Lüktetéssel próbál eltávozni a vér a szervezetből , ellátása nyomókötéssel lehetséges >
A fájdalom csillapítására alkalmas gyógyszerek típusok szerint:
< Nem kábító hatású fájdalom csillapító gyógyszerek (Aszpirin, Paracetamol), Kábító hatású fájdalom csillapító gyógyszerek. >
Egy orvos, és egy mentős feladata közötti különbség:
< A mentős az esetkocsit vezeti, ezzel egy bizonyos szakmai tudással életeket mentve, míg az orvos operál vagy komolyabb problémákat kezel, amikre a mentős tudása már nem terjed ki és rendelkezik orvosi végzettséggel és doktorátussal, amivel a mentős nem rendelkezik. >
Három szabadon választott orvosi eszköz (műtőben, mentőautóban) jellemzése:
<Szike - Műtéshez alkalmas eszköz, amivel a műtéshez szükséges területet vágják fel a betegen.
Tű és cérna - Nyílt sebekre használt eszköz, amivel összevarrják azt, ezzel ellátva a beteg sebét.
Fertőtlenítő spray - Sterilizálásra vagy sebfertőtlenítésre alkalmas eszköz, ami minden mentőautóban megtalálható, hiszen létfontosságú eszöz egy beteg ellátásához.>

Mennyire érzed magad megfelelőnek e feladat teljesítésére?
<Szerintem a képességeim és az időm megfelel ennek a feladat elvégzésére, de mindig van mit tanulni és szívesen fogadok el tanácsokat ezzel a feladattal kapcsolatban. Van egy kisebb mértékű ismerettségem ezekben a dolgokban, hogy egy adott beteget hogyan kell ellátni vagy annak az állapotát stabilizálni de ezt a tudást még bővítenem kell. Mindent megteszek majd ennek a poziciónak az elvégzésére hisz ezt örömmel fogom csinálni és minden feladatot elvégzek majd ami rám fog ezzel hárulni. >
Átlagban mekkora FPS számmal rendelkezel a szerveren?
<Átlagoban 20-25 FPS számmal rendelkezem a szerveren.>
Elfogadod a frakciószabályzat összes pontját?
<Természetesen,igen elfogadom.>

• Tetszik
Reactions: szmate2003

Azure

Think different
2019. 01. 12.
509
410
V4 karakter
Zakhar Vasilievich
LV karakter
Zakhar Vasilievich
Szia,
Elfogadhatóbb képeket kérnék, mert van a Windows-ba képmetsző, van prtsc-gomb is, meg millió lehetőség.

• Tetszik
Reactions: Stella és Dzoli

Stella

Újonc
Támogató
2019. 03. 15.
58
5
Sátoraljaújhely
LV karakter
Stella Gringer
Rendben elnézést a rossz minőségű kép ért. 1 év kihagyás után sajnos elfelejtettem,hogy kell de megoldom előre is köszönöm a visszajelzést! További jó játékot! :)

TuTu

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 201
2 044
LV karakter
Lexia Vasilievich
Rendben elnézést a rossz minőségű kép ért. 1 év kihagyás után sajnos elfelejtettem,hogy kell de megoldom előre is köszönöm a visszajelzést! További jó játékot! :)
Ilyen rossz kifogás rég hallottam. @Azure rendes volt jár neki egy köszönet hogy segített, bár ezt neked is tudni kéne. Vannak mondatok ami nincs befejezve, vagy értelmetlen. Szedd össze magad javítsd ezeket a hibákat és lesz egy jó lapod. Amúgy a többi nem annyira rossz.

Azure

Think different
2019. 01. 12.
509
410
V4 karakter
Zakhar Vasilievich
LV karakter
Zakhar Vasilievich
Elutasítva, 4 nap alatt se kaptunk normális képet.

• Tetszik
Reactions: szmate2003
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.