- 2023. 12. 25.
- 46
- 25
- V4 karakter
- Davis Soprano
- LV karakter
- Sage Betty
- V2 karakter
- Nincs
I. Szakasz: Személyes Információk
Teljes neve: Smith Tyson
Születési ideje: 10/09/2000
Születési helye: Los Angeles
Neme:
[X] Férfi
[-] Nő
Telefonszáma: válasz
Bejelentett lakcíme: Las Vegas, Jefferson Ave 1312
E-mail címe: smithtyson@seemail.com
Állampolgársága: US
Beszélt nyelvek: Angol, Magyar
II. Szakasz: Tanulmányok, munkatapasztalat
Mi a legmagasabb iskolai végzettsége?
[-] High School Degree (Középiskolai végzettség)
[-] Vocational School Certificate (Szakiskolai végzettség)
[-] Associate's Degree (Közösségi főiskolai végzettség)
[X] Bachelor's Degree (Főiskolai végzettség)
Korábbi munkahelye: Las Vegas Metropolitan Police Department
Betöltött pozíciója: Lieutenant
Munkakör leírása: Folyamatosan érkező újjoncok betanítása, folyamatos járőrszolgálat, papírmunkák elvégzése
Távozásának oka: Költözés
Dolgozott már nyomozó hatósági szervezetnél, vagy rendelkezik ehhez hasonló tapasztalattal?
[-] Igen*
[X] Nem
*Ha igen, hol, mikor és milyen pozícióban?
válasz
III. Szakasz: Általános kérdések
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?
[X] Igen
[-] Nem
Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?
[-] Igen
[X] Nem
Használt-e valaha bármilyen illegális kábító- vagy tudatmódosító szert?
[-] Igen
[X] Nem
Volt-e valaha büntetőeljárásban érintett?
[-] Igen*
[X] Nem
*Ha igen, részletezze: válasz
Röviden fejtse ki saját szavaival, hogy Ön szerint mit jelent az igazságos adórendszer fogalma!
Az igazságos adórendszer arányosan és méltányosan osztja el az adóterheket, figyelembe véve az adófizetők jövedelmi és vagyoni helyzetét.
Röviden fejtse ki saját szavaival, hogy Ön szerint mi a különbség a tételes és a proporcionális módon történő (egykulcsos) adózás között, valamint melyiket miért érdemes alkalmazni!
A tételes adózás mindenki számára azonos összeget jelent, míg a proporcionális adózás minden jövedelemre azonos százalékot alkalmaz; a tételes adózás egyszerűbb, de aránytalan, míg a proporcionális igazságosabb és átláthatóbb.
IV. Szakasz: Out of Character
Hogyan szólíthatunk téged?
Dani
Mennyi idős vagy?
15
Mióta játszol a See Game System szerverein? Mióta játszol a Las Venturas szerverén?
A See Game System szerverein (V4-en) Kb fél éve játszok. Viszont A Las Venturas szerveren, pár napja kezdtem.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
560 perc környékén (folyamatosan növekszik elbírálásig) (V4 en 10.113p)
Voltál már Adminjail-ben? Csatolj képet az UCP felületedről!
(Voltam, névváltás miatt)
Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP felületedről!
Milyen karakterekkel játszottál eddig a szerveren? Csatolj képet az UCP névváltási felületedről!
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol, meddig és miért léptél ki?
Nem voltam még.
Szerinted mi a feladata az Internal Revenue Service frakciónak a szerveren?
Szervezetek ellenőrzése, illetve adóval kapcsolatos ügyek intézése
Miért szeretnél hozzánk jelentkezni? Mi a célod a frakcióban?
Érdekesnek találom ezt a frakciót, mivel nem voltam még adóval foglalkozó rendvédelmi szervnél. Célom hogy amennyiben sikeres felvételt nyerek (remélem) abban az esetben beilleszkedjek a csapatba és megtaláljam az összhangot a többiekkel
Milyen karaktert alkotnál a frakción belül? Kérlek mutasd be nekünk!
Karakter: Smith Tyson
Kor: 24 év
Jelentkezési szándék: Még csak most tervezi jelentkezését az IRS-hez
Pénzügyi nyomozói tapasztalat: Nincs
Háttértörténet:
Smith Tyson, fiatal és ambiciózus egyetemista, jelenleg közgazdaságtant tanul. Bár nem rendelkezik konkrét pénzügyi nyomozói tapasztalattal, szenvedélyesen érdeklődik a pénzügyi bűnözés és az adóelkerülési gyakorlatok iránt. Az IRS-hez való jelentkezése célja, hogy szakmai karrierjét ezen a területen építse fel, és részt vegyen az adócsalások felderítésében és az adórendszer tisztaságának védelmében. Smith számára ez a lehetőség egy új kihívás, amelyben fejlődhet és hozzájárulhat a társadalmi igazságosság és törvényesség előmozdításához.
Account ID:
26379
TANUSÍTVÁNY
A jelentkezésem beküldésével igazolom, hogy az általam megadott válaszaim igazak, legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Általam megtévesztő és hamis válasz elegendő indoknak bizonyul a jelentkezési ciklusból való kizáráshoz. A jelentkezési lapom beküldésével elfogadom, hogy a Recruitment and Staffing Office munkatársai az adataimat bizalmasan kezelheti és esetenként ellenőrízheti azokat.
Aláírás: Smith Tyson
Kelt: 02/07/2024
Kelt: 02/07/2024
Utoljára szerkesztve: