Teljes neve:
Születési helye, ideje:
Édesanyja leánykori neve:
Jelenlegi lakcíme:
Hány éve él a városban?
Miért szeretne nálunk dolgozni?
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?
Dolgozott-e már valaha szerelőként?
Tervei a cégen belül, amennyiben sikeres felvételre kerül a sor?
Tervek szerint előreláthatólag meddig dolgozna a cégnél?
Előző munkahelye(i):
Előző munkahelye(i) távozási oka(i) amennyiben volt:
Érvényes vezetői engedély kép formájában:
Enrique Troy
Születési helye, ideje:
Bluberry,1996.03.17.
Édesanyja leánykori neve:
Enrique Nina
Jelenlegi lakcíme:
Lasventuras
Hány éve él a városban?
Lassan 1 éve
Miért szeretne nálunk dolgozni?
Szeretnék nálatok dolgozni, mert úgy érzem, hogy a Redline csapata egy olyan közösséget alkot, ahol fejlődni és tanulni lehet. A szerelői pozíció különösen vonzó számomra, mivel érdekel a szakma, és szeretném megszerezni a szükséges tapasztalatokat. Emellett fontos számomra, hogy olyan helyen dolgozhassak, ahol értékelik az elkötelezettséget és a csapatmunkát. A Redline szerverén való munka lehetőséget ad arra, hogy aktívan hozzájáruljak a közösséghez és jobbá tegyem a játékélményt.
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?
Úgy érzem, hogy alkalmas vagyok erre az állásra, mert gyorsan tanulok és szívesen veszem a kihívásokat. Bár nincs még tapasztalatom a szerelői munkakörben, erős problémamegoldó készségekkel rendelkezem, és elkötelezett vagyok a fejlődés iránt. Hiszek abban, hogy a megfelelő hozzáállás és motiváció mellett sikeresen elsajátíthatom a szükséges feladatokat, és értékes tagja lehetek a csapatnak.
Dolgozott-e már valaha szerelőként?
Még nem dolgoztam szerelőként, de nagyon érdekel a szakma, és szívesen tanulnék belőle. Készen állok arra, hogy új tapasztalatokat szerezzek, és gyorsan alkalmazkodom az új feladatokhoz. A problémamegoldó képességeim és a tanulási vágyam segítenek abban, hogy sikeresen végezzem el a szerelői munkát.
Tervei a cégen belül, amennyiben sikeres felvételre kerül a sor?
Amennyiben sikeres felvételt nyerek, célom, hogy minél gyorsabban elsajátítsam a szükséges készségeket és aktívan hozzájáruljak a csapat munkájához. Szeretnék hosszú távon fejlődni, és egyre több felelősséget vállalni, miközben segítek a közösség és a szerver működésének javításában. Emellett szeretném a csapat részeként támogatni a pozitív, támogató légkör megteremtését és fenntartását.
Tervek szerint előreláthatólag meddig dolgozna a cégnél?
Terveim szerint hosszú távon szeretnék a cégnél dolgozni, amennyiben a közösség és a munkakör is megfelel az elvárásaimnak. Motivált vagyok a folyamatos fejlődésre és arra, hogy hozzájáruljak a csapat sikeréhez. Ha a munkakör és a céges környezet is megfelel, akkor elkötelezett vagyok a hosszú távú együttműködés mellett.
Előző munkahelye(i):
Nem dolgoztam korábban szerelőként, de más területen szerzett tapasztalataim segíthetnek abban, hogy gyorsan beilleszkedjek és fejlődjek a pozícióban.
Előző munkahelye(i) távozási oka(i) amennyiben volt:
Mivel eddig nem dolgoztam szerelői pozícióban, nem voltak előző munkahelyeim ezen a területen. Más munkaköröknél tapasztaltam, hogy a munkavégzés végeztével új kihívásokra vágytam, és így döntöttem, hogy új irányba szeretnék fejlődni.
Érvényes vezetői engedély kép formájában:
https://imgur.com/a/bZPllAq
A jelentkező nyilatkozata:
Jelen aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek és valósak, továbbá elismerem, hogy elolvastam,megértettem a felvételi tájékoztatót és el is fogadom azokat!
Jelentkező Aláírása:
-
Redline Auto Service 2023
Est.2017.

Játszott perceid:
Eddigi frakcióid:
Eddigi frakcióid távozásainak okai.
Jelenlegi frakciód:
Mióta RP-zel?
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?
Miért pont téged válasszunk?
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)
Voltál-e már szerelő?
Mennyi idős vagy?
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?
Használsz-e TS3-at?
Használsz Facebook fiókot?
Használsz Discordot?
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?
Pár mondat magadról ( 5-6 egybefüggő mondat. ):
21 468 perc.
Eddigi frakcióid:
Még sajnos nem volt részem a frakciokban.
Eddigi frakcióid távozásainak okai.
Még sajnos nem volt részem a frakciokban.
Jelenlegi frakciód:
-
Mióta RP-zel?
Lassan 2 éve.
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?
Szeretnék szerelő lenni nálatok, mert érdekel a szakma, és úgy érzem, hogy a Redline csapata egy olyan közösséget alkot, ahol lehetőség van a fejlődésre. A szerelői pozíció különösen vonzó számomra, mivel szeretném megtanulni az ehhez szükséges készségeket, miközben segíthetek a szerver gördülékeny működésében. Emellett a közösségi élmény és a csapatmunka is fontos számomra, így úgy érzem, hogy itt biztosan megtalálnám a helyem és hozzájárulhatnék a közösség sikeréhez.
Miért pont téged válasszunk?
Azért válasszatok engem, mert motivált vagyok és gyorsan tanulok. Bár még nincs tapasztalatom a szerelői munkakörben, szívesen elsajátítom a szükséges készségeket, és elkötelezett vagyok a szerep és a csapat iránt. Proaktív vagyok, és szeretem a kihívásokat, így biztos vagyok benne, hogy hamar beilleszkedek és hasznos tagja lehetek a csapatnak. Ráadásul fontos számomra, hogy egy jó közösség része legyek, és úgy érzem, hogy a Redline egy olyan hely, ahol hosszú távon fejlődhetek.
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)
Voltál-e már szerelő?
Még nem voltam szerelő, de nagyon érdekel a szerep, és szívesen megtanulnám. Szeretem a kihívásokat, és gyorsan tanulok, így biztos vagyok benne, hogy ha lehetőséget kapok, hamar elsajátítom a szükséges feladatokat és készségeket. Nyitott vagyok arra, hogy tapasztalatot szerezzek ezen a területen.
Mennyi idős vagy?
17Éves.
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?
Lassan egy fél éve.
Használsz-e TS3-at?
Nem,de ha fontos ehez az Frakciohoz akkor nyilván fogok használni.
Használsz Facebook fiókot?
persze jelenleg is van.
Használsz Discordot?
Igen,jelelneg is van.
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?
Hát még sulizok,szoval délután vagyok estig.
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?
délután,mivel Sulizok még.
Pár mondat magadról ( 5-6 egybefüggő mondat. ):
Szeretek sportolni, mert mindig is fontos volt számomra a mozgás és az egészséges életmód. Szabadidőmben gyakran futok vagy konditerembe járok, mert ezek segítenek levezetni a napi stresszt és fenntartani a jó fizikai állapotomat. Emellett szívesen kipróbálok új sportokat is, hogy mindig változatosan tartsam karban a testem. A sport számomra nem csak testmozgás, hanem egyfajta mentális kikapcsolódás is, ami segít a koncentrációban és a fókuszálásban. Hosszú távon szeretném megtartani ezt a szokásomat, mert úgy érzem, hogy a mozgás pozitívan hat az életemre.
Redline Auto Service 2023
Est.2017.