- 2019. 05. 31.
- 40
- 48
- V4 karakter
- Diego Toreno
- LV karakter
- Diego Thompson
- V2 karakter
- Diego Thompson

Teljes neve:
Diego Toreno
Születési helye, ideje:
Las Venturas, Medical Center 2000.01.01
Édesanyja leánykori neve:
Sophia Cole
Jelenlegi lakcíme:
Tierra Roeades 11.
Hány éve él a városban?
Kb 2 éve.
Miért szeretne nálunk dolgozni?
Szeretnék egy kitartó, jó és egy profi társaságba tartozni versenyképes fizetéssel, és persze a nekem megtetszett szakmában dolgozni, szeretném azt csinálni amit szeretek!
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?
Szeretek dolgozni és ha stresszes volnék akkor sem lenne gond a munkámmal szeretek szerelni, elég jó munkát is végzek! A munkámat szorgalmasan, ügyesen tudom végezni! Jelenlegi munkámból kifolyólag nagyon jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képességekkel és határozottan jó emberismeretekkel rendelkezem. Kedvelem a dinamikus kőzeget, erősségem a csapatmunka és a kollegák motiválása. Erősségeim közé tartozik a kreativitás, önállóság, terhelhetőség és kitartás. Hosszabb külföldi tartózkodásom alatt az angol nyelvet magas szinten sajátítottam el, így nem probléma az angolul való kommunikáció sem. Megtanultam kezelni a stresszhelyzeteket, valamint a munkafolyamat során fellépő, állandóan változó igényeket is kellőképpen tudom reflektálni. Remélem, hogy szakmai tapasztalatom, és jellembeli tulajdonságaim alkalmassá tesznek arra, hogy megfelelő pályázó váljék belőlem az önök által meghirdetett pozícióra. Közvetlen a főnököm nagyra értékelte a kommunikációs képességeimet, ügyfelek felé!
Dolgozott-e már valaha szerelőként?
Régebben volt egy garázs apámnak amiben sokat tanított nekem, de meghalt sajnos és rámhagyta ezt a garazsat amit én kitartóan folytattam tovább míg nem adódott egy álláslehetőség ezt körülbelül 2-3 évig csináltam és szerettem is nagyon. Ugyhogy kimondhatom van tapasztalatom!
Tervei a cégen belül, amennyiben sikeres felvételre kerül a sor?
Szeretnék elhelyezkedni egy nagyon jó munkakörben, ahol megkaphatom álmaim fizetését. Úgy érzem ez az a hely ahol ezt megtudom szerezni!
Tervek szerint előreláthatólag meddig dolgozna a cégnél?
ameddig a cég engedi, igazándiból hosszútávra terveztem :)
Előző munkahelye(i):
Felmondtam: Áruszállitó
Cégeim: Diego Toreno Farmja
Diego Toreno Bányája(Jelenlegi)
Előző munkahelye(i) távozási oka(i) amennyiben volt:
Áruszállitó: Meguntam, vállalkozásokat nyitottam. mind a kettő jól futó cég lett, de szeretnék még egy harmadik helyet.
Érvényes vezetői engedély kép formájában:
https://imgur.com/Wjhw60M
A jelentkező nyilatkozata:
Jelen aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek és valósak, továbbá elismerem, hogy elolvastam,megértettem a felvételi tájékoztatót és el is fogadom azokat!
Jelentkező Aláírása:
Diego Toreno
Jelen aláírásommal kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek és valósak, továbbá elismerem, hogy elolvastam,megértettem a felvételi tájékoztatót és el is fogadom azokat!
Jelentkező Aláírása:
Diego Toreno
Est.2017.

Játszott perceid:
8709 De sima v4-en 40 ezer körül.
Eddigi frakcióid:
LV-n semmi.
Eddigi frakcióid távozásainak okai.
-
Jelenlegi frakciód:
-
Mióta RP-zel?
2017 körül kezdhettem, de ebben nem vagyok biztos.
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?
Igazából csak szeretném kipróbálni hogy itt milyen, voltam már szerelő v4-en see ringben. Na ott nagyon megtetszett és most LV-n játszom csak, ezért szeretném kipróbálni ezt is.
Miért pont téged válasszunk?
Nagyon jószívű vagyok, el lehet velem beszélgetni(szerintem) jól ismerem a várost Rp-zni tudok, imádom amikor nagyobb rp szitukba keveredek. A frakiban szerintem nem lenne gond velem.
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, postimages.org VAGY imgur.com!)
Voltál-e már szerelő?
Igen, sima v4-en seeringben.
Mennyi idős vagy?
20, 2 hónap múlva töltöm a 21-et.
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?
Régóta, de most kezdtem el újra.
Használsz-e TS3-at?
Nem szoktam, de le van töltve.
Használsz Facebook fiókot?
Aha
Használsz Discordot?
Nem szoktam ezt sem, de le van töltve.
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?
3-4 órát.
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?
Délután 5-ig nem vagyok itthon. Utánna hazaérek melóból gyors itthoni dolgok és utánna szoktam játszani is.
Pár mondat magadról ( 5-6 egybefüggő mondat. ):
Nagy Sándor a becses nevem! 18 éves vagyok egy kisebb faluban lakom. Szeretek focizni, gépezni, bicózni. Fociba nem vagyok a legjobb játékos de egy időtöltésnek jó. Most éppen arra törekszem hogy minnél elöbb kijöjjek ebből a csövességből amit orbánia megidézett nekünk :D Seemta-n belül rpzgetni is szeretek haverokkal sőt ha egy hosszabb rp szituációban vagyok azt imádom! :) Szeretnék sokat játszani mert az a tervem hogy meggazdagodok a szerveren így a sok kihagyás után, nem lesz könnyű de megteszek mindent érte! nemrég elkezdem dolgozni fakitermelésben ezért csak délután 5 óra fele tudnék aktív lenni de azután sokáig.
Redline Auto Service 2023Est.2017.