- 2023. 12. 19.
- 3
- 0
- V4 karakter
- Michael Steele
- LV karakter
- Koning Ruben

Tisztelt felvételizni kívánkozó!
Olvassa át figyelmesen az instrukciókat jelentkezési lapja kitöltése előtt.
Az esetleges hibás lapokat autómatikusan elutasítjuk, a következő jelentkezést a következő ciklusban nyújthatja be.
A jelentkezői lap elküldésével elfogadja, hogy bármilyen hamis, esetleg megtévesztő válasz esetén, a lap azonnali elutasítást és a jövőben szankciót vonhat maga után.
A jelentkezési lap benyújtásában sok sikert kíván a SeeRing Service!
Teljes Név:
Damian Freeman
Nem: X-el jelölje válaszát!
[X] Férfi
[-] Nő
Születési hely, idő:
Las Venturás korház,8:01:43
Lakcím:
Las Venturas
Telefonszám:
+38-76-497-7331
Miért szeretne nálunk dolgozni?
Azért szeretnék maguknál dolgozni,mert autószerelő szakmát végeztem és imádok az autók körül lenni,illetve azokat javítani.
Hol talált cégünk hírdetésére?
Hát én ugyebár futárként dolgozom és sokszor elmentem a cégjük előtt,és webhelyen tájékozodtam a részletekről.
Korábbi munkahelyével kapcsolatos információk
Cég neve:
Válasz
Munkaviszony megszűnése: X-el jelölje válaszát!
[-] Felmondás
[-]Kirúgás
Ha kirúgták, mi volt ennek indoka?
Válasz
Tudomásul vette, hogy a jelentkezési lap elküldésével elfogadja cégünk szabályzatait és működéi pontjait: X-el jelölje válaszát!
[X]Igen
[-]Nem
((OOC rész))
Neved, amin szeretnéd, hogy szólítsunk:
Botond
Életkorod:
16
Játszott perceid száma:
Jelenleg 637 játszott percem van.
Voltál-e már frakcióban? (X-el jelöld)
[-]Igen
[X]Nem
Távozás oka?
Válasz
Terveid a frakcióban:
Az a tervem a frakcióban,hogy ismerősöket szerezzek,tapasztalatot és egy kicsi pénzt is tudjak zsebelni.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
Heti 4-5 órát,hétvégén többet.
Korábbi adminjailek, kitiltások: képet csatolj amin tisztán látszódik mindkettő! (imgur.com)
Account ID-d:
31655
Mutatkozz be pár mondatban:
Helló.Botondnak hívnak 16 éves vagyok,és kb 13-14 éves korom óta RP-zek MTA-n,eddig még nem volt szerencsém frakciókban részesülni,de gondoltam most megprobálom ezt,hátha sikerülni fog.Romániában lakom,és autószerelőként tanulom tehát ezért érzem hogy ez a frakció tökéletes lenne számomra.Röviden ennyit rólam!