Jelentkezési formanyomtatvány
IC RÉSZ
Jelentkező neve: Alexa Ohm
Születési hely, idő: Hamburg, Németország - 2000.08.21
Telefonszám: +38-76-463-4167
Előző munkahelye(i):
Munkahely megnevezése(Vesszővel elválasztva): Las Venturas Parking Enforcement, Las Venturas Medical Services
Távozás oka: Las Venturas Parking Enforcement: felmondtam, mivel kaptam egy jobb álláslehetőséget, Las Venturas Medical Services: viselkedésem nem felelt meg az elvárásoknak.
Miért érdeklődik a munkahely iránt?Már kiskorom óta érdekeltek az autók, két bátyámmal nőttem fel, akik az autókban találták meg életük értelmét. Rengeteg dolog tanultam tőlük, az autóban lévő alkatrészekről, működésükről és szerelésükről. Amióta Las Venturasban élek sokat foglalkoztam a kocsikkal. Szerelőtelepek látogatásakor figyeltem a szerelőket, ahogy a kocsimon bütykölnek, mindig is vonzott engem. Úgy érzem végre készen állok ezzel foglalkozni és szerintem a SeeRing Service remek munkalehetőség lenne számomra.
Miért önt válasszuk? Miben különbözik a többiektől?Gyorsan tanuló személy vagyok, tudok alkalmazkodni a munkámhoz, hajlandó vagyok időt szentelni rá, illetve az évek alatt szereztem pár ismerőst így lehet rá tudom őket venni, hogy ide járjanak szereltetni.
Önéletrajz (6-8 mondat):Alexa Ohm vagyok, Németországból származom, 2023 novemberében költöztem Las Venturas városába, az egyik bátyám hagyott itt nekem egy kocsit, ebből építettem a vagyonom. Régebben járműkereskedéssel majd későbbiekben rendezvényszervezéssel próbáltam elfoglalni magam. ECU beállítással is foglalkozom. 2024-es év nyarán lehetőségem nyílt csatlakozni a Las Venturas Medical Services-hez, két hónap után pedig ezt váltotta a Las Venturas Parking Enforcement. 2025 januárjában újonnan csatlakoztam a mentőállományba, ahol remek kapcsolatot ápoltam a paciensekkel illetve pár akkori kolegával, koleginával is. Későbbiekben szabadúszóként folytattam, autók között töltöttem az időmet, majd elhatároztam, hogy csatlakozni szeretnék a SeeRing Services-hez. Mindeközben a SeeRing versenypályát is aktívan látogatom a mai napig.
Tisztában van vele, hogy jelentkezésével elfogadja cégünk szabályait, működési pontjait? IgenOOC RÉSZ
Neved, életkorod, Account Id-d: Tamás Miklós, 17, 26502
Játszott perceid: 150 950 perc.
Mikor és hány órát tudnál naponta a frakcióra szánni? (Hétköznap/Hétvégén):
Hétköznap (15:00-21:00 között): 0 óra. (iskolai szünetekben 4-6 óra.)
Hétköznap (12:00-15:00 között): 0 óra. (iskolai szünetekben 0-2 óra.)
Hétvégén (10:00-14:00 között): 0-2 óra.
Hétvégén (14:00-22:00 között): 4-6 óra.
Adminjailek (Kép az UCP-ről):
Kitiltások (Kép az UCP-ről): LinkKorábbi neveid (Kép az UCP-ről): Link
Voltál-e már a szerveren frakcióban? Ha igen, mi volt a távozásod oka?
Frakció megnevezése(Vesszővel elválasztva): Las Venturas Parking Enforcement, Las Venturas Medical Services
Távozás oka: Las Venturas Parking Enforcement: felmondtam, mivel kaptam egy jobb álláslehetőséget, Las Venturas Medical Services: viselkedésem nem felelt meg az elvárásoknak.
Rendelkezel Discord, valamint TeamSpeak 3 alkalmazásokkal, működőképes mikrofonnal?Discord alkalmazás: Igen
TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen
Működőképes mikrofon: Igen
Mesélj magadról (5-6 mondat):Tomi vagyok, Szlovákiában élek. Tanulmányaimat középfokon végzem, kollégiumban élek hétköznaponta, ezért iskolaidőben csak péntektől késő délutántól vasárnap késő délutánig vagyok elérhető a városban. 2 éve kezdtem el a SeeMTA Las Venturas szerverén játszani, ez idő alatt volt bőven szerencsém tapasztalatot szerezni az rp-vel és a las venturasi élettel kapcsolatban. Nem játszom más játékkal SeeMTA-n kívül már egy ideje és nem is tervezek, így a szabadidőmet ha gépközelben vagyok akkor erre szoktam szentelni. Néha kicsit önfejű tudok lenni, de kordában tudom tartani a dolgokat, emelett gyorsan tanulok és érvényesülni tudok a munkában amit el kell végeznem.
Igazolod, hogy az OOC részben tett válaszok a valóságnak megfelelnek? Igen