Elliot Gannon v. Orton

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Splash.

Barangoló
2019. 01. 10.
92
639
LV karakter
Elliot Gannon
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Elliot Gannon

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Orton

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan adminjail (véleményem szerint)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[AdminJail]: Admin 5 Orton bebörtönözte Elliot Gannon játékost 90 percre.
[AdminJail]: Indok: NonRP

[22:53] Admin 5 Orton: (( https://streamable.com/djt01l ))
[22:54] Admin 5 Orton: (( https://streamable.com/u0errn ))
[22:55] Admin 5 Orton: (( https://streamable.com/n66y9l ))
Ezek a videók voltak felhozva személyem ellen.

Log az adminügyről: https://pastebin.com/61FPpVXE

Megjegyzés:
Sziasztok, üdvözlök mindenkit. Azért írom meg ezt a panaszt, mivel nem értek egyet Orton döntésével az üggyel kapcsolatban. A videókon látszik, hogy mit követtem el, Bearcat járművel (aminek az egyik alapköve, hogy godmod van rajta. (sajnos) Nem mi kértük, de azzal főzünk amink van). Úgy érzem, hogy azt az egy funkcióját is el szeretnék lehetetleníteni amire ki lett találva. Kérdeztem Ortont többször is, hogy akkor mire való, mivel csapatszállításra nem alkalmas a sebessége révén. Ha már gondolom nem véletlenül kapta a godmodot akkor én ezt kihoztam én használtam is. Orton nem adott választ valójában, hogy mire is kéne használnom, ezek szerint semmire. Orton mint ex SD tag szerintem jól tudja, hogy mi az egész szituáció ezzel a bearcat témával. Ezt a scriptet adták rá, ezt adták a kezünkbe, kérdem én, hogy miért baj, hogy használni merjük. Nem egyedül voltam. Volt egy társam aki helikopterrel volt, neki folyamatosan mondtam az információkat voice rádión, néha leszállt, lőtt párat. Összedolgozva próbáltuk meg megakadályozni, de inkább lelassítani annak a 20 ATM rablónak a munkáját akik hozzátenném az adminügy alatt is vígan fúrták tovább az ATMeket, sőt még egy benzinkutat is raboltak közben. Hol beszélünk ma már RPs cselekdetről, amikor minden ilyen atm, bank és társai szituációk teljesen szürreálisak, ezt felhozni érvnek teljesen értelmetlen. Én nem használhatom a godmode-ot a bearcaten de a rampage kihasználása amikor egymaga ráfut 5 emberre mert tudja, hogy nem halhat meg az teljesen rendben van, nemde?

Ez minden, várom a bírálatot.

Orton

❤️🤍
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
656
917
LV karakter
Giel Flim
Sziasztok!

A Bearcat-et nagyon sok féle képpen lehet használni, mivel nem sebződik, az hogy néha belepitelsz egy autóba azzal semmi probléma nincs, viszont ésszel kell csinálni, és nem túlzásokba esni, amig csak néha neki koccantál egy-egy autónak, abba nem szóltunk bele, eltudunk kerülni, viszont ami a kaszinónál történt az már sok volt, jól látható, hogy ott már nem erről van szó, az üresen álló autókat törted, átmentél az ATM furó embereken, valamint végig kerested az embereket akiket eltudsz ütni, ez ellen a 10+ fegyveres se tud mit tenni, mivel godos kocsi.

A másik dolog ami engem igazán zavart, hogy rajtad kivül földi egység nem volt, egyedül keringtél a bearcattel, ezzel nem is lenne feltétlen probléma, viszont a módszer amit a kiiktatásunkra választottal, az nem volt megfelelő, Pl: Az atm furókat nyugodtan kilehetett volna lőni, de annak, hogy mész át mindenkin a bearcattlel törve az autókat és lábakat értelmetlen, mikor már senki más nincs rajtad kivül.

Én nem használhatom a godmode-ot a bearcaten de a rampage kihasználása amikor egymaga ráfut 5 emberre mert tudja, hogy nem halhat meg az teljesen rendben van, nemde?
Egy szóval se lett említve, hogy nem használhatod, az a lényeg, hogy ésszel, reális keretek közt használd.
Az általad leírt szituáció, pedig nem hasonlitható össze ezzel, attól, hogy valakinek rampagebarja van megölhető, ha 5 ember közé fut nagyon is egyszerüen, ellenben a Bearcattel.

Splash.

Barangoló
2019. 01. 10.
92
639
LV karakter
Elliot Gannon
Heló reflektálnék az általad leírtakra.

Minden mondatodban túloztál, hogy engem rossz fénybe állíts.

"az üresen álló autókat törted" - what?? Ezt nem is értem mire fel dobálod ide ezeket, hol történt ilyen? Két autónak mentem neki, egy BMW M4-nek meg egy E250-nek. Mindkettő a tiétek volt és sok peace officer vére köthető hozzátok. Nyilván azért mentem neki, hogy ártalmatlanná tegyem.

Átmentem EGY fúró fején bearcattel, mégegyszer mondom... és? Ha megvan rá az indokom át is fogok menni rajta, ezért vagyok a szerveren, hogy minden erőmmel megakadályozzam, nem? Itt megint túloztál, egy fúron mentem át.

Szerinted ha rendőrt öltök (főleg ennyit) mi lesz a következménye? Ha lenne a szerveren vadászgép az is már rátok lenne küldve. Vagy nem értem, mit vártok? Ez nem V4, itt teljesen más ingame szabályok uralkodnak, de be is küldtem a képet még ooc chatre Ha halálos (életveszélyes) fenyegetettséget nyújtotok ott konkrétan nincs határa annak, hogy hogyan kell az illető(ket) megfékezni. Ha kell nekedmegyek, mivel meg van engedve és ez mindig meg is volt, ne hogy már mindent leszabályozzunk.

A másik dolog ami engem igazán zavart, hogy rajtad kivül földi egység nem volt, egyedül keringtél a bearcattel
De miért menne oda bármilyen földi egység? 5 ember futkározik redsands utcáin arra várva, hogy egy jelölt/jelöletlen autó megjelenjen. Semmi értelme odamenni hozzátok és ezt ti is tudjátok, mivel olyan szürreális az egész szituáció, hogy arra nincsenek szavak. Tudjátok, hogy nem tudtok meghalni, mi meg ha odamegyünk akkor is egy tap vagyunk fejbe bármit is csinálunk.

az adminügy alatt is vígan fúrták tovább az ATMeket, sőt még egy benzinkutat is raboltak közben.
Erre viszont látom nem reflektáltál. Ez egyáltalán nincs rendben. (szerintem)

Legutolsó dolog amire kitérnék.
ez ellen a 10+ fegyveres se tud mit tenni, mivel godos kocsi.
10+ ember és egyik fejében sem fordult meg, hogy menjetek tierrába vagy baysideba fúrni, mert mondjuk itt terrorizál titeket az a gonosz bearcat.
Szerinted mikor értem volna oda? Soha, mivel el se indulnék odáig. 30-al megy az autó, könyörgöm. Bőven ki tudtatok volna találni valamit. Az hogy elütök két embert és két autónak nekimegyek szerintem semmi probléma nincs, főleg, hogy közben a mesterlövésznek infozok.

Orton

❤️🤍
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
656
917
LV karakter
Giel Flim
"az üresen álló autókat törted" - what?? Ezt nem is értem mire fel dobálod ide ezeket, hol történt ilyen? Két autónak mentem neki, egy BMW M4-nek meg egy E250-nek. Mindkettő a tiétek volt és sok peace officer vére köthető hozzátok. Nyilván azért mentem neki, hogy ártalmatlanná tegyem.
Persze, tisztában vagyok vele, hogy a mi autóink voltak, de mint a videón is látszik, a mercedesbe senki sem ült, te mégis neki mentél, az autónak miköze ahoz, hogy te minket ártalmatlanná tegyél?
Átmentem EGY fúró fején bearcattel, mégegyszer mondom... és? Ha megvan rá az indokom át is fogok menni rajta, ezért vagyok a szerveren, hogy minden erőmmel megakadályozzam, nem? Itt megint túloztál, egy fúron mentem át.
2 atm fúrása volt folyamatban ott, ha csak az egyiken mentél át, akkor elnézésed kérem, viszont a leírtakon nem változtat.
Szerinted ha rendőrt öltök (főleg ennyit) mi lesz a következménye? Ha lenne a szerveren vadászgép az is már rátok lenne küldve. Vagy nem értem, mit vártok? Ez nem V4, itt teljesen más ingame szabályok uralkodnak, de be is küldtem a képet még ooc chatre Ha halálos (életveszélyes) fenyegetettséget nyújtotok ott konkrétan nincs határa annak, hogy hogyan kell az illető(ket) megfékezni. Ha kell nekedmegyek, mivel meg van engedve és ez mindig meg is volt, ne hogy már mindent leszabályozzunk.
Azzal foglalkozzunk, ami van, ne pedig vadászgépeket hozzunk fel, a bearcat szerintem nem azért lett sebezhetetlen, hogy azzal törj szét mindent, valamint embereket üss el vele, sokkal inkább a mozgás és más taktikák kivitelezésére.
De miért menne oda bármilyen földi egység? 5 ember futkározik redsands utcáin arra várva, hogy egy jelölt/jelöletlen autó megjelenjen. Semmi értelme odamenni hozzátok és ezt ti is tudjátok, mivel olyan szürreális az egész szituáció, hogy arra nincsenek szavak. Tudjátok, hogy nem tudtok meghalni, mi meg ha odamegyünk akkor is egy tap vagyunk fejbe bármit is csinálunk.
A Rampage továbbra se ad halhatatlanságot, van olyan akció, ahol a rendvédelem simán likvidál minket, ha példának vesszük a SWAT Dutyba kapott fegyvereket.
AR15: 4 fejlövés a full rampage kb.
M110: 2 fejlövés a full rampage kb.
Nem olyan lehetetlenség, ahogy te állítod azt, ha ügyesen mozogsz, akkor könnyen leszedhetsz egy full rampages embert, erre a bearcat tökéletes.
Erre viszont látom nem reflektáltál. Ez egyáltalán nincs rendben. (szerintem)
Erről én se tudok pontosan, akire szükség volt az ügyben oda kértem, akihez nem volt közöd szándékosan nem volt ott a felfordulás elkerülése végett, Discordon pedig muteot és süketítést tettem magamra, hogy egyik félt se hallgassam meg az ügy alatt, ooc chaten kívül.
10+ ember és egyik fejében sem fordult meg, hogy menjetek tierrába vagy baysideba fúrni, mert mondjuk itt terrorizál titeket az a gonosz bearcat.
Szerinted mikor értem volna oda? Soha, mivel el se indulnék odáig. 30-al megy az autó, könyörgöm. Bőven ki tudtatok volna találni valamit. Az hogy elütök két embert és két autónak nekimegyek szerintem semmi probléma nincs, főleg, hogy közben a mesterlövésznek infozok.
Abban az időpontban éppen te voltál lenn, illetve egy helikopter kószált a levegőbe, viszont 3 rendvédelmi fk-ba, ha nem is 100, de közel 100 tag van, amiből bárki felléphet, értelemszerü, hogy ott fogunk fúrni, ahol a hely a legjobban letartható, a későbbiekben lehet eljutunk azokra a területekre is, ahol már jóval nagyobb esélyel fogunk elhullani, viszont ezeknek az akcióknak általában a pénzkeresés a lényege, tehát nem mindegy hogy 1.000.000$- al vagy 10.000.000$-al bukunk el.

Mellesleg még FK társaimtól kaptam néhány felvételt régebbi esetekről, ahol épp ugyanúgy te vagy látható és úgyanezt csináltad a bearcattel.
Ha már tehetetlen vagy mivel, csak te maradtál vagy nagyon kevesen, nem kellene ilyen módszerekhez folyamodnod, a Bear-ben ülve, nekünk nincs esélyünk téged likvidálni.

Splash.

Barangoló
2019. 01. 10.
92
639
LV karakter
Elliot Gannon
Szia, én megköszönöm, hogy beláttad, hogy rosszul írtad és ez becsülendő... viszont.

Én azt érzem, hogy te jelenleg konkrétan meg akarnád tiltatni, hogy nekimenjen autóknak a bearcat? Amikor még ment 200-al az update előtt, akkor is ugyan erre volt használva, az autók eltolására. A videókat amiket továbbá beküldtél (https://streamable.com/bp0d3j) Az a szituáció megint csak ugyan ez volt, beszéltem voice rádión a mesterlövésszel, mondtam neki a pozíciókat, rendszámokat és autókat amikre lőhet. Ha adja a lehetőség igen is neki fogok menni, az a terv, hogy a kereke kitörjön vagy bármi, de hogy ne tudd tovább használni az autót. Mert mire másra használnám, ha ez az egyetlen előnye ?

A második pedig, (https://streamable.com/8clx5b) én megyek az úton, baszki. Két tagod is befutott elém, erről én mit tehetek? Hallom, hogy mondja, hogy elüt a bearcat, de minek fut be elém mindkettő ??? Nekem kéne kerülgetnem? Nem üthetek el embert? Nem értem.

Arról már szó sem esik, hogy ti már több hónapja úgy lövöldöztök, hogy ti üldözitek a rendvédelmet, mivel annyira OP még mindig a rampage, hogy nem tudunk mit kezdeni, nyilván ez soha senkinek nem probléma. Nem vagyunk V4-es létszámmal és soha nem is leszünk, hogy ezt ki tudjuk counterelni. Ez a rampage nem erre a szerverre lett kitalálva még mindig. V4 óta ez már bőven elvesztette a realitását minden téren. Ne várjátok, el hogy mi csak IRL is használt módon fogjuk használni a bearcatet amikor ti sem úgy használjátok a scripteket. Futkároznak az emberek a bearcat után mintha az normális lenne

Azt mondod nekem, hogy a város közepét könnyebb levédeni mint baysideot? Ha átmentek volna oda nem követett volna titeket senki odáig. Itt a városban túl könnyű volt titeket kerülgetni, akadályozni.

Orton

❤️🤍
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
656
917
LV karakter
Giel Flim
Én azt érzem, hogy te jelenleg konkrétan meg akarnád tiltatni, hogy nekimenjen autóknak a bearcat? Amikor még ment 200-al az update előtt, akkor is ugyan erre volt használva, az autók eltolására. A videókat amiket továbbá beküldtél (https://streamable.com/bp0d3j) Az a szituáció megint csak ugyan ez volt, beszéltem voice rádión a mesterlövésszel, mondtam neki a pozíciókat, rendszámokat és autókat amikre lőhet. Ha adja a lehetőség igen is neki fogok menni, az a terv, hogy a kereke kitörjön vagy bármi, de hogy ne tudd tovább használni az autót.
A Bearcat-et nagyon sok féle képpen lehet használni, mivel nem sebződik, az hogy néha belepitelsz egy autóba azzal semmi probléma nincs, viszont ésszel kell csinálni, és nem túlzásokba esni, amig csak néha neki koccantál egy-egy autónak, abba nem szóltunk bele,
Erre a megjegyzésedre az első hozzászólásomat tudom válaszolni,
Arról már szó sem esik, hogy ti már több hónapja úgy lövöldöztök, hogy ti üldözitek a rendvédelmet, mivel annyira OP még mindig a rampage, hogy nem tudunk mit kezdeni, nyilván ez soha senkinek nem probléma.
Ez nem tudom, hogy jön a pk-hoz, teljesen más ügy, de szívesen megválaszolom, alapjából max 1-2 utcát követünk egy rendőrautót, utánna elhagyjuk, volt aki túlzásba esett, és hosszútávon a rendvédelmi Hq-hoz követte, ő szankciót kapott, szóval "nyilván ez soha senkinek nem probléma" megjegyzésed elhal itt, neked se lett beszólva, amíg kisebb piteket követtél el, miután túlzásba estél és átmentél az Atm fúrón, abból lett adminügy,
Azt mondod nekem, hogy a város közepét könnyebb levédeni mint baysideot? Ha átmentek volna oda nem követett volna titeket senki odáig. Itt a városban túl könnyű volt titeket kerülgetni, akadályozni.
Logikus, hogy ott fogunk egy akciót lenyomni, ahol az nekünk előnyös,

Parker

Írnok deák
FőAdmin
LV
2019. 01. 18.
650
1 199
22
V4 karakter
Jimmy Hyland
LV karakter
Cash Artmenson
Ezt a járművet lehetőleg úgy használjuk, hogy annak valamilyen célja legyen. Nem szeretnénk olyat látni, hogy egyszemélyes hadseregként az illegális szervezeteket provokálva köröztök tehetetlenül a rablás/lövöldözés körül, mert ők úgysem tudnak kilőni belőle.
Ez hónapokkal ezelőtt, a rendvédelmi frakciók felé is le lett közölve egy akkori probléma során. Nem ezért lett berakva.

Te is tiszában voltál azzal, hogy földi egységként magadra maradtál. A panaszban egyértelműen leírtad, hogy csak az idejüket húztad. Komolyabb célod nem igazán volt. (Nem is lehetett egyedül ellenük.)

A panaszod jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.