Neved:
< Ella Sarah >
Kitiltás időpontja:
< 2024.07.05 14:42 >
Kitiltás időtartama:
< örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Batyu >
A kitiltás indoka:
< multi account >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< helló! egy elég nagy félreértés történt, mivel örök bannt kaptam, mert több fórumos vagy ucp-s accountot csináltam idővel, mert én hibámból, de nem irtam fel a bejelentkezési dolgokat, és ahelyett hogy megoldottam volna, csinltam egy másik accountot( nem a szerveren)). ic multiacountról nincs szó, és ha a multiaccount a fórumra értendő, akkor én ezt nem tudtam, hogy ez ekkora gondot okoz. elég sokat játszottam a szerveren, az ucp-m tiszta, tehát nem csak multiaccount, fun dolgot csinálok a szerveren. Pont a napokbam irtam egy serial váltást, mivel teljesen új gépem lett, és vissza akartam kapni a régi accountomat. ez nem jelenti azt hogy most csináltam plusz egy accountot, simán várakoztam, hogy elfogadják a serial váltást. (azt hozzá tenném hogy emiaztt járt le a fullos bányám, farmom, de ez nem számít). azt szeretném az egésszel, hogy egy elég nagy félreértés történt szerintem, mivel semmi rosszat nem akartam csinálni, főleg nem multi accountot, hiszen akkor nem irtam volna nektek serial váltást. előre is köszönöm a döntést, remélem egy ilyen félreértés miatt visszatérhetek a szerverre.. >