Ella Hydrassel jelentkezése NNI.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

hydrassel

Újonc
2024. 11. 30.
4
2
V4 karakter
Ella Hydrassel

Nemzeti Nyomozó Iroda - Jelentkezési Nyomtatvány
Jelentkezést összeszerkesztette, formázta: Charlie Cortez, Zane Cortez, Joshua F Cortez

1. paragrafus: OOC, játékon kívüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereden kívüli tudnivalókra vagyunk kíváncsiak, amit szívesen megosztanál velünk. A válaszaidban teljes, kerek mondatokat alkoss, mindvégig ügyelj a helyes nyelvhasználatra.

Hány éves vagy?
- 27 éves vagyok.
Mennyi ideje játszol a See Game System MTA San Andreas szerverén?
- 2024.12.01.
Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kirúgva, kitiltva, a szerverről? Indokokat is mellékeld, ha jogtalannak találtad akkor is!(kép)
- .
Mik voltak az előző neveid a szerveren? Opcionális: Írd le miért váltottál nevet X-ről Y-ra!(kép)
- . Illetve amiatt lett mert szerettem volna egy jó kis RP-t azzal hogy a alap karakterem elhunyt, és a társa akit most játszok az pedig bele csöppen épp SeeCity történéseibe.
Hány játszott perced / órád van a karaktereden?(kép)
- .
Hány NNI jelentkezési lapot írtál ezzel együtt?
- Ez volna a második, de IC ez az első..
Mellékeld a karakter ID-d. (UCP)
- 283711.

2. paragrafus: OOC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel/előző karaktereiddel kapcsolatos OOC információkra vagyunk kíváncsiak.

Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Részletezd, hogy meddig jutottál, milyen névvel, meddig voltál ott és miért hagytad ott! (Ha V2 vagy LV jelezd)
- Még sose voltam frakcióban, és ez volna nekem az első, De annál nagyobb élmény volna nekem egy igazán jó RP központú frakció tagja lenni.
Mutasd be a szerveren elért eredményeid (Adminisztrátor, TS/Fórum moderátor stb).
- Nincs semmi ehhez hasonló eredményeim.
Milyen OOC(!!!) indokokból szeretnél a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozója lenni? Minimum 3 mondat!
- Az elsőként hogy az NNI szervezetsége és komolysága ami igazán nagy érdeklődést mutat felé, és igen csak nagy fókuszt igényel és elhívatotságot. Meg igazán azt érzem hogy a türelem nagy erény alapon, és azt gondolom hogy még fegyelmezetségem is hozzá tud adni magához az RP-hez és elég felnőtt a gondolkodásom van és mint maga a munkám is megköveteli a csapatmunkát. És azt gondolom hogy nagy erőfeszítést igényelne az hogy maga a gondolkodás módom is előre tud segíteni ha épp váratlan dolog történne, vagy épp a hozzá állásom is tud előre vinni a sikereim elérésében .
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, és ebből mennyit tudnál az NNI-re fordítani?
- Nagy számban napi 2-3 órát minimum megtudom lépni s ez főképp a délelőtti órákban, mivel sajnos éjszakai munkát végzek. De ettől függetlenül igyelszem a maximálist kihozni mindennap, ebből akár a teljes időszakomat tudom ezt a Frakció felé fordítani amikor fent tudok lenni, illetve szabadnapokkor mikor épp otthon vagyok akkor értelem szerűen akkor tudom akár 5-6 órát is tudok teljesíteni egy nap és mindent ésszerűen jelzek előre .
Játszol-e a SeeGameSystem többi szerverén (LV, V2), töltesz-e be bármilyen pozíciót? (Frakciótagság, vagy adminisztrátor)
- Jelen pillanatban nem.
Mellékeld a karaktered fórumtörténetét, vagy három élményképet amire büszke vagy (Opcionális).
- Sajnos efféle képeken nem rőgzítettem karakterem haladását és eredményeit, amire tudom hogy büszke vagyok az pedig a karakterem önállosága, és hogy sikeresen tudtam barátokat, és jó kapcsilatokat kiépíteni az élet minden szegletében, és hogy maga a szerver nagyobb része pedig igazán jó kedvet és hangulatot adni magának a szervernek..

3. paragrafus: IC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel fogsz válaszolni. Szerepjátékhűen töltsd ki, a karakteredhez méltóan.

Neve?
- Ella Hydrassel.
Állandó lakcíme, Telefonszáma, Email címe?
- Lakcím: Blueberry Indrustal Park E01/2, - Telefonszám: +38-77-460-7854, - Email cím: EllaH2319@seemail.com
Volt már korábban bármilyen rendvédelmi szerv tagja? Ha igen, hol, milyen rangon és mennyi ideig szolgált? Mi volt a távozásának az oka?
- Még nem voltam sehol sem szolgálatban.
Miért szeretne a Nemzeti Nyomozó Irodához csatlakozni?
- Megvan bennem az a elhívtatotság és fegyelmezetség hogy a munkámban a maximális teljesítményt tudjak produkálni és azzal a lendületességel tudom a rám bízott feladatokat elvégezni..
Milyen feladatokat végez egy nyomozó?
- Eltűnt személyek fel kutatása illetve körözött személyek felkutatása, és leleplezése. És ami nagyon fontos hírszerzés az adott személyek vagy szervezetek mülödéséről..
Tény és való, hogy minden ember egyéniség. Maga miben különbözik a többi jelentkezőtől? Pozitívumokat és negatívumokat is próbáljon írni!
- Pozítivumként amit megtudok említeni hogy csapataban jól tudom közre működni és megtalálom mindenkivel a jó hangot, és tisztelet teljes vagyok mindenki felé. Elhívatotságom és jó szívem segít az emberek megismerésében és persze ha úgy adódik akkor stresszt jól kezelően helyt tudok állni az adott körülményekben. Ami viszont negatívként tudom mondani, hogy túlzott jószívűségem és az emberekben való hitem ami talán negatívként van jelen, mert az ember szereti kihasználni az efajta tuljadonságú embereket..
Elrabolnak egy igen fontos személyt, elrejtőznek de mi megtaláljuk őket. Ők nem tudnak a jelenlétünkről, mi a teendő?
- Helyzettől függően erősítés kérés illetve helyzetem azonnali jelentése és társ szervek felé is illetve egy kód amivel tudom jelezni mások fele ha épp baj van, vagy épp elfognak az adott pillanatban.

4. paragrafus: Hitelesítés
A jelentkezés során az igazat és csak az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg az enyémbe belecsempészni.

- Ella Hydrassel

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Mich

Kritikus
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 12.
3 361
1 675
28
Berettyóújfalu
V4 karakter
Michael Cortez
nni4.png

Tisztelt jelentkező.

A Nemzeti Nyomozó Iroda Vezetősége értesíti hogy a személyes meghallgatásra továbbjutott.
Meghallgatás időpontja a
Meghallgatási időpontoknál lesz publikálva!

Tisztelettel: Michael Cortez r. vezérezredes!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.