- 2020. 12. 23.
- 106
- 37
- LV karakter
- Daniel la Cruza
Neved:
< Elissa Case >
Kitiltás időpontja:
< 2024.03.16.17:09 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Vigil >
A kitiltás indoka:
< 50.000$-150.000$ valo átverés >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Hali hát megértem a bant és kicsit értelmetlenül állok elötte mivel aki megvolt bizva hogy beállitsa az ecu-t nem teljesitette teljesen a feladatát illetve max egy 10.000$-ha ment el beálllitás során na de mivel mikor tértünk volna vissza seedyno padhoz váratlanul megszünt elment az áramom és egyböl nem tudtam visszalépni mivel más dolgom is akadt közbe most itt vagyok ha gondolja az illetö folytathatjuk az RP-t vagy ha nem köszönöm elfogadom a sorsom amugy is végeleges maradna a dolog mivel megvoltam bizva valakinek a farmjával akinek vállaltam a kibérlést 2 hétre.Holnap lenne a hosszabitása igy csalodást okozok neki is és ismét jönne egy uj report rá amin már nem tudok segiteni ugyan akkor ö is bukja a farmot . Üzenem neki hogy sajnálom végsö esélyem volt amit sajnos elvesztettem.Mivel ugyse fognok visszatérni nyugodtan odautalhatják neki a pénzem ez bár kárpotolná a farm költségeit. És köszönöm a közösségnek ezt a nagyszerü élményeket célokat benne ugy érzem már kifulloztam ugyhogy utolsó végszóban . Mindenkinek sok sikert kivánok a továbbiakban maxoljátok ki amit csak lehet . Sziasztok ^^ >
Utoljára szerkesztve: