Elijah Thomas jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kratos007

Újonc
2023. 10. 16.
3
1
V4 karakter
Elijah Thomas

logo3-2.png

A jelentkezés IC része

- Családi és utóneve: Elijah Thomas
- Születési neve: Elijah Thomas
- Születési helye, év, hónap, nap: Los Santos, 1990.01.01
- Anyja neve: Elizabeth Smith
- Személyi igazolvány száma: 869450NG
- Vezetői engedély száma: 202615HJ
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-76-434-1190, thomaselijah1990@seemail.com
- Családi állapota: Egyedülálló
- Lakóhelye: Los Santos, Marina
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Magánvállalkozó
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? Csak magánvállalkozó voltam
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Jó konfliktuskezelő vagyok, megtalálom a közös hangot az emberekkel, gyorsan tanulok, egyedül és csapatban is tudok dolgozni.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Szeretném segíteni és egyben javítani a város és környéke életét betartatva a parkolási szabályokat.

A jelentkezés OOC része

- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Tamás vagyok egy eléggé neves gyár egyik műszakjának a vezetője. Anno 2012-ben kezdtem az RP-t és voltam számos Legál és illegál frakcióban. Legalább 4-5 év kihagyás után 1 éve újra elkezdtem RP-ni többnyire magányosan, de viszonylag aktívan. Szeretnék egy legális frakciót újra kipróbálni, ahol segítem is a játék közösségét és tudok egyedüli munkavégzést is művelni. 4 műszakban dolgozom szóval 3 napot tudok duty-zni, 3 napot viszont dolgoznom kell fixen. Remélem ilyen munkarend mellett adtok egy esélyt, hogy kipróbálhassam magam ebben a frakcióban.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? V3 többnyire kimaradt, 2012 óta V2, majd V4-re tértem vissza 1 éve
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Szeretnék egy legális frakcióba tartozni újra, a parkolási rendet betartatva és vonzz, hogy akár egyedüli rám bízott munkavégzést is végezhetek.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? még V2-őn orosz maffia, rendőrség, katonaság
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Értelmes jó felfogású embernek tartom magam, el tudom fogadni mások véleményét és tudok alkalmazkodni a szabályokhoz
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: A 4 műszakos munkarendem miatt heti kb 1000 percet tudnék a játékra szánni
- AccountID?: 12871
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Igen és igen
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték): Visszatérésem napján kaptam 60 perces jail anim FUN miatt azóta semmi

• Szomorú
Reactions: Bari

fazo83

Pötyögtető
Támogató
2020. 06. 07.
505
455
41
V4 karakter
Dr Dante Colleoni
logo3-2.png
Jelentkezési lap: Bírálat
Tisztelt jelentkező! Ez úton közöljük önnel, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezését ELFOGADTUK. A meghallgatás időpontjai és további információk a jelentkezési minták alatti témában találhatóak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.