Elijah Reed Jelentkezési Lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

seven

Újonc
2020. 04. 05.
2
0
V2 karakter
Elijah Reed
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány pénzügyőr pozícióba.

1. IC | In Character |
*Az alábbi kérdésekre IG válaszokat várunk tőled, kérlek eszerint töltsd ki, minden kérdésre adj választ, és ahol meg van adva minimum mondat, ott kötelezően annyi mondatot írj minimum. Törekedj a helyesírásra, és a fogalmazásra.*

[1.1]: Jelentkező teljes neve:
< Elijah Reed >

[1.2]: Születési helye, ideje:
< 1998.02.02, Los Santos >

[1.3]: Bejelentett lakcíme:
< Ganton 32 >

[1.4]: Legmagasabb iskolai végzettsége:
< Középfokú végzettség, érettségi. >

[1.5]: Előző munkahelyei:
< Nincs. >

[1.6]: Miért szeretne pénzügyőr lenni? [min. 3 mondat]:
< Azért szeretnék pénzügyőr lenni, mert hiszek abban, hogy a pénzügyi rendszer biztonsága létfontosságú a társadalom jóléte szempontjából. Az a vágyam, hogy közvetlenül hozzájáruljak az adóbevételekhez, a gazdasági erőforrások integritásához és a gazdaság törvényes működéséhez. A közszolgálat iránti elkötelezettségemmel kézzelfogható változást szeretnék elérni a gazdasági bűnözés elleni küzdelemben, és ennek a folyamatnak a pénzügyi szakmában dolgozva részese lehetek. A pénzügyi szakma dinamizmusa és a mindennapos kihívások is vonzanak.>

[1.7]: Ön szerint mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata [min. 3 mondat]:
< A NAV kulcsfontosságú szerepet tölt be Magyarország adó- és vámrendszerének hatékony működtetésében, ideértve az adóbevételek beszedését és az adóelkerülés elleni küzdelmet. A hivatal célja a költségvetési stabilitás biztosítása és egy tisztességes adózási környezet kialakítása, valamint az adózók tájékoztatása az adókötelezettségeikről. Emellett a NAV aktív résztvevője a gazdasági bűncselekmények elleni harcnak, elősegítve a jogállamiság és a gazdasági stabilitás megerősödését. >

[1.8]: Mik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kényszerítő eszközei?:
< Bilincs, sokkoló, lőfegyver és gumibot. >

[1.9]: Jellemezze magát 5 szóval:
< Ambiciózus, türelmes, felelősségteljes, társaságkedvelő, kreatív. >

[1.10]: Miért pont magát válasszuk? [min. 3 mondat]:
< A kommunikációs készségeim, valamint az a képességem, hogy könnyedén dolgozzak együtt kollégáimmal, hozzájárulna a csapat harmonikus működéséhez és az elvárásoknak való megfeleléshez. Alig várom, hogy bebizonyíthassam, hogy a tudásom és hozzáállásom révén értéket teremthetek a szervezet számára. Az én szemszögemből nézve, a kihívások és az új projektekbe való merész belekezdés mindig inspirált, és hiszem, hogy az ilyen pozitív hozzáállás segítene színesebb és eredményesebb munkakörnyezetet teremteni. >

[1.11]: Önéletrajz [min. 8 mondat]:
< Elijah Reednek hívnak, 26 éves vagyok. Los Santosban nőttem fel és ott jártam iskolába. A középiskolás éveimet szintén itt töltöttem, kiemelkedő teljesítménnyel végeztem. Az iskola elvégzését követően nem volt semmilyen komolyabb munkám. Hétköznapjaimban általában barátokkal vagyok, vagy pedig utazgatok. Szeretem az autókat, gyakran megyek találkozókra is, ha lehetőségem van rá. Van egy féltestvérem, akivel rengeteg időt szoktam tölteni. A szüleim 6 évvel ezelőtt eltávoztak egy autóbalesetben, azóta Larával élünk közösen egy kis lakásba Ganton környékén. >

2. OOC | Out Of Character |
*Az alábbi kérdésekkel szeretnénk téged személyesen jobban megismerni, hogy kirajzolodjon rólad egy kép számunkra. Kérlek minden kérdésre, válaszolj és ennél a résznél is figyelj a helyesírásra, és a fogalmazásra. Ahova képet kérünk ott kötelező képet csatolni. Ellenkező esetben elutasításra kerül a jelentkezési lap..*
[2.1]: Hogyan szólíthatunk?:
< Zsombor >

[2.2]: Hány éves vagy?:
< 19 >

[2.3]: Mióta játszol a szerveren?:
< 2020-01-18 >

[2.4]: Játszott perceid száma:
< 50969 >

[2.5]: Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel, és működő mikrofonnal?:
< Igen, rendelkezem mindkettővel. >

[2.6]: Discord klienssel rendelkezel?:
< Igen. >

[2.7]: Voltál már a szerveren bármelyik frakció tagja?:
< Igen, voltam. >

[2.8]: Ha igen, sorold fel őket, és írd mellé hogy, mikor és miért léptél ki?:
< Régebben Hells Angelsben voltam, de leader váltás miatt kiléptem. >

[2.9]: Miért pont a NAV-ba szeretnél csatlakozni:
< Nem volt lehetőségem ezelőtt Rendvédelmi frakcióba bejutni, kiszeretném próbálni, hogy milyen lehet. >

[2.10]: Voltál már AdminJailben? [UCP képpel bizonyítva]:
< >

[2.11]: Voltál már bannolva a szerverről? [UCP képpel bizonyítva]:
< >

[2.12]: Név változtatásaid [UCP képpel bizonyítva]:
< >

[2.13]: Mesélj magadról. [5 mondat]:
< Zsombor vagyok 19 éves. Pest vármegyében élek, Óbudán. Jelenleg programozással foglalkozok. Szabadidőmben általában haverokkal szoktam játszani, vagy pedig mászkálni. Nemrégiben visszatértem egy haverommal SeeMTA-ra és újra elkezdtünk játszani.>

JasonV2

Pötyögtető
SzerverAdmin
v2
2019. 01. 27.
484
342
V4 karakter
Ashley Morrow
V2 karakter
Ava Beasley

nav-logo-32x32.png

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítjük hogy a jelentkezési formanyomtatványát pénzügyőri pozícióba megkaptuk, és feldolgoztuk.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezérkari döntése szerint,
felvételt nyert az üres pozíció betöltésére.
Kérjük fáradjon be a San Fierrói Adóigazgatóság épületébe, ahol bővebb tájékoztatást fog kapni az illetékes kollégáktól.

|
ooc: Mivel a lapod elfogadásra került, ezért kérlek keress fel egy Leader -t, a TeamSpeak meghallgatás miatt. |
Ava Beasley
püőr.Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.