Elijah Oakley jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Teo.

🤷‍♂️
2019. 01. 10.
424
1 121
V4 karakter
Conrad Larsen
LV karakter
Gavyn Weiner
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< IG nevem Elijah Oakley. Voltam én már sok minden, de legtöbben Matteo-nak szólítanak.17 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 222 nap, 5 óra és 16 perc (319996 perc) >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata a kisebb nagyobb kérdések megválaszolása, az adminok munkájának a megkönnyítése, a kezdőbb játékosok útbaigazítása illetve a kommunikáció fenntartása a playerek és a Főadminok /SuperAdminok között. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek segíteni másokon és ezen feladatkör betöltése lenne erre a legalkalmasabb. Kellő tapasztalattal rendelkezem, és voltam már párszor IDG amit akkor és ott nagyon élveztem. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Álltalában ami mellett elkötelezem magamat azt komolyan gondolom és teljes erőbedobással viszem végbe, ez az SGH-val se lenne másképp. Kellő tapasztalattal rendelkezek ahhoz hogy a rám kiszabott feladatomat teljesítsem. Ritkán szoktam hibázni, most vegyük alapul mondjuk a teket, lassan egy éve vagyok bent és ezen idő alatt egyszer kaptam figyelmeztetést. Meggondolt, higgadt döntéseket szoktam hozni és jó probléma megoldó képességgel rendelkezem. Engem álltalában nehéz kihozni a sodromból de ha mégis sikerül mindig próbálom visszafogni magamat, és a helyzetből kihozni a legjobbat. Jó pár frakcióba megálltam a helyemet és szerintem itt is jól tudnék teljesíteni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 4-5 óra, viszont ez változó, lehet több is, sőt. A mostani helyzet miatt még aktívabb vagyok mint szoktam. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Volt egy egynapos bannom még UCP törlés előtt, kb 2017-18-ba, olyasmi indokkal hogy "nyugodj le", vagy hasonló, de azóta nem volt. https://prnt.sc/vu9row >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam párszor UCP törlés előtt, de azóta kétszer. Utolsó semmis, meg lett beszélve. https://prnt.sc/vu9t0b
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Pozitív: Türelmes, meggondolt, alázatos.
Negatív: Hiszékeny, szókimondó, és szeretem néha túlzásba vinni a dolgokat. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)

<< Igen, szeretnék idővel admin lenni. Ahogy fent is említettem szeretek embereken segíteni és ezt ha lehetőség adódik rá akkor nagyobb szinten is űzném. Álltalában amikor én hívok admint valakire, ott nagyon nagy dolgot kell hogy elrontson, és én inkább a megbeszélős fajta vagyok. Nem feltétlen kell szankcionálás, elég ha megérti hogy hibázott, és többet nem fog előfordulni vele. Ritka az hogy a jail mellett állok, és hogy feltétlenül szankcionálni kelljen az adott illetőt, hasonló módon járnék el adminként is. Van elég tapasztalatom hogy eltudjam dönteni hogy az adott ügy miféle szankciót érdemel vagy érdemel-e egyáltalán. Szeretek emberekkel társalogni, meghallgatni őket, tanácsokat adni hogy miként és hogyan tudna javítani a dolgokon, és ezt a "képességet" adminként is tudnám alkalmazni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Elsősorban az alapokat fixálnám le. Elmondanám hogy két véglet van, az IC és az OOC és maga a szerver a szerepjátékról szól.
IC, azaz In Character. Nevéből adódóan ez a karakterről szól, arról akit ő alakít, akit ő elképzelt magának legyen az jó vagy rossz. Nem alakíthat egy időbe rendőrt és maffiózót. Itt felhoznám a szereptévesztés szabálypontot, amelyet ki is fejtenék neki. Szereptévesztésnek számít minden olyan cselekedet amely nem tükrözi a karaktere személyiségét.
OOC, Out of character. A karakteren kívüli lét, amikor a karakteren kívül szólal meg, mint ő, aki a gép előtt ül. Ez nem azt jelenti hogy OOC elengedheti magát, erre vonatkozóan is vannak szabályok: Tisztelje a játékos társát, ne szidalmazzon senkit és figyeljen a stílusra.
Folytatnám azzal hogy az "élete" elkezdéséhez szüksége van kezdőtökére, ahhoz viszont dolgoznia kell. Elmagyaráznám hogy hol találja a városházát ahol feltudja venni a neki tetszőleges munkát.
Amikor kellő tapasztalattal fog rendelkezni megpróbálkozhat a frakciókba jelentkezni. Itt is két véglet van, legál is illegál oldal. Legál oldalon sok lehetősége van, mehet akár rendévelembe vagy akár taxisnak, szerelőnek, parkolóőrnek, tűzoltónak, mentősnek. Elmagyaráznám hogy hogyan működik a tagfelvétel, hogy álltalában itt fórumon tud jelentkezni az adott frakcióba egy minta kitöltésével, vagy IG a megadott helyen, ha nyílt tagfelvételt hirdetnek.
Illegál oldalon is van lehetősége akár maffiába bekerülni, bandába viszont ez teljes mértékben IG alapú. Kellő tapasztalattal, rp tudással megpróbálkozhat a bekerüléssel.
Mindezek mellett elküldeném, vagy elmagyaráznám hol van a szerver szabályzat amelynek átolvasása erősen ajánlott ahhoz hogy betudjon illeszkedni a szerverközösségbe.

>>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Mivel nem tudok neki segíteni, hasonlóan reagálnék: Szia, ez ügyben sajnos nem tudok segíteni neked, ezzel kapcsolatba keress fel egy nagyobb adminisztrátort kellő bizonyítékkal hogy mire kellene a vhspawn.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia. Amennyiben skines volt az adott fegyver, megfelelő bizonyítékkal keress fel egy adminisztrátort (Kép, log esetleg videó.), mivel én sajnos ebben az esetben nem tudok neked segíteni, vagy ha nem elérhető az illető fordulj panaszkönyvhöz. Alapvetően nincs gond az átveréssel ameddig nem skines az adott fegyver mivel ha nem te vásároltad PP-ből onnantól a legelső elfogásnál elvehetik tőled kivéve ha skines. >>

Utoljára szerkesztve:

Kispek

badiner
2019. 01. 10.
826
9 577
20
V4 karakter
Fran Bielsa
LV karakter
Simon Haley
Körübelül 1 éve ismerlek, rengeteg időt töltöttem veled mint frakció társ és semmi nagyobb gond nem volt veled ez idő alatt. Ha valamit szeretsz akkor azt normálisan tudod csinálni, és kitartasz mellete, sok sikert.

lepesindul

skelly
2019. 01. 10.
736
3 272
V4 karakter
Randy Willer
LV karakter
Daniel Colson
még szerintem 2018 környékén ismertük meg egymást, most is frakciótársaák vagyunk. az, hogy közel egy éve egy frakcióban vagy jól megmutatja azt, hogy ha belevágsz valamiben, azt kitartóan és jól csinálod. sok sikert neked.

Klaus

Tylko jedno w głowie mam koksu pięć gram
Támogató
2019. 01. 11.
145
299
Felvidék
V4 karakter
Nikolaus R Ross
LV karakter
Xavier Miller
Matteo koma elég jól végzi a dolgát, nincsenek vele problémák és eléggé aktív is
[Heti 5.000 - 6.000 perceket teljesít].

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.