I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Ludányi Dániel. ~
[#2] Korod:
~ 16 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2017.09.21, 33502 Perc ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Jailbe voltam már,de bannolva nem voltam még a szerverről. Kép: https://imgur.com/a/mexq4Ao ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni mivel egy célom az,hogy benne legyek ebbe a frakcióba. Nagyon sok időt tudnék szánni a frakcióra,szeretnék RP-kbe részt venni,szeretnék egy jó frakció tagja lenni. Szeretnék egy komoly szintig eljutni a frakcióba és megszeretnék felelni az elvártaknak és jól teljesíteni.~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Azért engem mivel türelmes vagyok,sok szabadidőm van,szeretek csapatban dolgozni,rugalmas vagyok,kedves segítőkész! Szeretek új dolgokat megtanulni illetve amit csinálok azt szeretem komolyan venni. Más szerverekről van egy kis tapasztalatom is a Nemzeti Adó- és Vámhivatal frakciórol,tehát nem a 0ról kell megtanulnom a rádiófónákat,bindeket és a többi dolgot. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Dánielnek hívnak és jelenleg 16 éves vagyok. Októberben töltöm a 17.életévemet és a 11.osztályt kezdem el ősszel. Csongrád-Csanád megyében lakok azon belül Hódmezővásárhelyen. A Szabadidőmbe sokat ülök a számítógép előtt illetve sokat járok a természetbe horgászni és fotózni is. Van egy családi fuvarozó cégünk is amibe nagyon sokat is szoktam segíteni az iskola mellett is. Szerencsére mindenre betudom osztani az időmet. Szeretek új emberekkel ismerkedni és újat tanulni. Egy alkalmazkodó ember vagyok igazából. Mezőgazdasági Gépész szakra járok ami 3éves + érettségi(ha szeretnél.) és így a mezőgazdaságba is töltök egy pár órát. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Elijah Maynard ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Angeles,1998.10.30 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A Nemzeti Adó- és Vámhivatal fő feladata az Adók behajtása,határ ellenőrzések,Igazoltatások, kisebb rendezvényekre kimenni,Boltok,Vállalkozások bejelentése. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Az előttem lévő gépjármű vezetőt felszólítanám a megaphone használatával,hogy álljon félre az út szélére és állítsa a gépjármű motorját,majd szálljon ki a gépjárműből! Bemutatkoznék neki,felmutatnám a jelvényem és elkérném tőle a Személyi Igazolványt,Jogosítványt,Forgalmi Engedélyt,Útlevelet. A Ruházatát átmotoznám a gépjármű épségét felmérném a csomagtartót körbe kutatnám illetve a gépjármű belső terét is. Megnézném,hogy van e valami rendellenesség a gépjárművön ( Neon,színezett izzó,Nitro). Ha minden rendbe van a személynél akkor elköszönök tőle illetve balesetmentes utat kívánok neki. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ismeretségem. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Azért mivel rugalmas vagyok ,szeretek feladatokat magamra vállalni szeretek a kihívásokkal szembenézni illetve szeretem az extrém helyzeteket. Türelmes,kedves állampolgár vagyok. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Az adók behajtása,járőrözés,A Boltok,vállalkozások,autókereskedések bejelentése,Határok ellenőrzése. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Kényszerítő eszközt akkor használhatunk,ha a tettes a harmadik felszólításra sem hajlandó eleget tenni a hatóságnak,illetve ha lőfegyverrel támadnak minket vagy a menekült fél a vízbe menekül ellenünk. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Elijah Maynard vagyok, 1998-ba születtem Los Angelesbe. Orosz apától és Amerikai Édesanyától. Jó módú családban születtem ami azt eredémnyezte,hogy szint mindenem megvolt amit kértem a családomtól. Nagy szívem van és volt is mivel nem néztem jó szemmel a szegény családokat. Sok mindent adományozok és adományoztam olyan családoknak akik nem engedhetik meg maguknak a luxust. Nincs sok barátom,hisz nincs olyan barátra szükségem aki a hátam mögött kibeszél az embereknek és tovább adja az adataimat. Jelenleg egyedül élek Los Santosba A Winewood Street-en. Jelenleg munkanélküli vagyok,Érettségivel és több szakmával. Nem voltam bűntett előéletű sem illetve soha nem volt gondom a Rendvédelemmel. ~