- 2023. 11. 27.
- 22
- 82
- V4 karakter
- Elijah Birger
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Balogh Dániel, Elijah Birger, 18 éves vagyok
Hány játszott perccel rendelkezel?
67 107 perc
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékosok által feltett kérdésekre válaszolni, segíteni nekik, hogy minnél könnyebb, jobb legyen a játékélményük
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretném kipróbálni magamat ebben a szerepben is, úgy gondolom, hogy nem okoznék csalódást
Miért pont téged válasszunk?
Segítőkész vagyok, ha valamire nem tudom a választ/megoldást, akkor megkeresem azt
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi 2-3 órát (beosztástól függ)
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Őszínte, Kitartó, Nagy tűrőképesség - Túl nagy igazságérzet, Túlságosan is jószívű, Kényelemszeretet/SIZE]
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen. Azért szeretnék a későbbiekben adminsztrátor lenni, mert úgy még inkább tudom segíteni a játékosokat, mégtöbb tapasztalatot is szerezhetnék, illetve azzal, hogy admin lennék, és vállalnám az ezzel járó felelősségeket, magamat is jobb helyzetben tudnám tartani, fejleszteni magamat, tudván, hogy van miért.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Első sorban elmagyaráznám neki azt, hogy mit szabad, és mit nem. Mi az, ami az RP kereteibe beletartozik, és mi az, ami már NonRP lenne. Elmagyaráznám neki az IC, OOC fogalmát, és hogy hogyan kell használni. /me, /do parancsok használatát, illetve az ezekhez kapcsolódó IC következményeket, RP-ben történő változásokat magyaráznám el neki. Ezek után elmagyaráznám neki azt, hogy mi az PG, MG, DM, DB, és az egyéb szabálysértéseket, hogy tudja, mit nem szabad, mi az a határ, amit nem ajánlott átlépni. Elmondanám neki, hogy mi mindent lehet csinálni a szerveren civilként (Urmatrans, kereskedés, bányászás, horgászás), legális oldalon frakciókban (rendvédelem, omsz, pf, taxi társaság), és az illegális frakciók oldalán is. Elmondanám neki azt, hogy amíg civil, nem rabolhat bankot, nem rabolhat kutat, sem ATM-et, mert szereptévesztés lenne. Ezzel együtt azt is elmondanám neki, hogy ha egy olyan karaktert szeretne magának, aki nem fél a veszélytől, az illegális tevékenységektől, akkor egy jó karaktertörténet megírásával ezt a karaktert létre tudja hozni, persze ezt is az RP keretein belül. Utána elmondanám neki, hogy válasszon egy olyan skin-t, ami tetszik neki, és illik is a karakteréhez, és hogy mind ezt spékelni tudja kiegészítőkkel is. Elmondanám neki, hogy van PP, amivel előnyökhöz lehet jutni, ezt IRL pénzért tud venni, illetve IC pénzért is más játékostól.