Neved:
< Elihu Wynne >
A ban időpontja:
< 2019-02-17 17:42:18 >
A ban időtartama:
< 11 év. >
Neve, aki bannolt:
< Tranes >
A ban oka:
< S.G.H. feladatok elhanyagolása.[Doksiban részletezve.] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szóval most belekezdhetnék egy sablonos dumába, hogy megbántam amit tettem ami igaz is... Leginkább azért bántam meg, mert ez volt az a szerver amin simán el tudtam játszani teljes élvezettel, megtetszett a közösség annó, az a közösség akivel el tudtam esténként rp-zni beszélgetni akár. A bannom teljesen jogos volt, ezt nem fogom tagadni hiszen nem érdemes, főleg mivel S.G.H. voltam, nem is fogok hazudni. Az egész úgy kezdődött, hogy azt hiszem kiment a tápegységem a gépből, persze ez nem kifogás hiszen ha akartam volna jelezni, valahogyan biztos megtalálom rá a módot. A későbbiek során tudtam, hogy mi lesz a következménye az inaktivitásnak amit most bánok leginkább, mivel a néhanapján előforduló unalmas estéimet nem tudom sok mindennel elütni. Szóval egy szó mint száz, hiányzik a régi közösség, az a réteg akivel tudtam nevetni, rp-zni, beszélgetni. Hülye voltam ez tény, de szeretnék még szórakozni és jól érezni magam a szerveren. Igazából személyem szerint soha nem voltam, és remélhetőleg nem is leszek szabályszegő játékos. Amikor jelentkeztem S.G.H.-nak akkor se volt egyetlen jailem se ha jól emlékszem, kitiltásom meg végképp nem volt, és nem is gondoltam volna, hogy egyszer lesz. De már megint csak húzom a szót, szóval szeretnék játszani és rp-zni a szerveren, mivel máshol nem találtam azt a játékélményt mint itt . Tényleg fullra sajnálom, hogy egy lusta *!/@* voltam :/ ... Pacsi! >