Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Csekk Dávid vagyok 14 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 117371 >>
Mi az SGH feladata?
<< SGH Feladata segítse a nagyobb adminok feladatát, és a civileknek vagy kissebb kérdéseket feltevő játékosok segítése, vagy Rp re való tanítás/rávezetés. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<<Mivel a kialakult helyzet miatt elég sok időm lett, ezért én úgy gondolom alkalmas lennék erre a feladatra. RP tudásom meg van, és én ezt szeretném tovább adni más játékosok számára. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Rendelkezem elég idővel és tudással erre a feladatra, türelmes, és nyugodt ember vagyok. Mindig megpróbálom kihozni magamból a maximális teljesítményt, és én úgy gondolom ez legtöbszőr sikerül is. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta több órát is, ez mindig változó. De ha ez a felvételem sikerül, akkor megpróblom minden szabadidőmet a feladatomra szentelni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< igen, sajnos voltam. https://imgur.com/a/JgUdBUq >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<https://imgur.com/a/JgUdBUq >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<Pozitív: Segítő kész vagyok, Türelmes, Megbízható. Negatív: Feledékeny vagyok, Elég sokszor használog trágár szavakat/kifejeéseket, és néha Ellentmondó vagyok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék. Régi vágyam volt az, hogy egy szerveren elérhessem azt, hogy adminisztrátorként tevékenykedhessek. Azt gondolom elég tudásom és tapasztalatom van az SGH feladatra és az Adminisztrátori feladatokra is. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsöd sorban elmandanám Az RP lényegét és fogamát. Felvézolnám neki, hogy a játékba történő dolgok nem teljesen a Real Life életre hajaznak. Például Magyar RP szerver és Dollár pénznem van a játékban. Utánna a RolePlay használatát mondanám el neki a /do-/me parancsokat. Utánna az IC-OOC hasznlata, IC az IN Character pontosabban a játékon belüli történő esebények, Az OOC Az Out Of Character a játékon kívüli történő esemény. Pl egy Adminügyet OOC Chat en oldunk meg. Az IC chet en egy RP-t pontosabban Role Playt oldunk meg mint egy rablást. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szólnék neki, hogy ezt a problémát Adminisztrátornak írja le mivel ez nem az én hatáskötöm, én me tudok evvel mit kezdeni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Itt is hasonló válaszolnék. Szia Ez nem az én hatás köröm, ezzel a kérdéssel, egy Adminisztrátort keress fel. De arra figyelj ha szomjan vagy éhen haltál az természetesen IC ügy. Az admin ezzel nem tud mit kezdeni. >>