Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév), hány éves vagy?
<< Csekk Dávidnak hívnak 14 éves vagyok. ( Januárban töltöm a 15. életévem) >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 166357 >>
Mi az SGH feladata?
<< Kissebb kérdések megválaszolása, Játékosok/Adminok segítése.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Úgy gondolom van elég tapasztalatom a játékon belül, és ami feladatot rám bíznak azt mindig el tudom végezni. Van megfelelő Rp tapasztalatom és tudásom a feladatok elvégzéséhez. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Megbízható, Kedves, Csendes vagyok. Nem szeretek mással haragot tartani, ezért úgy gondolom a Team en belül mindenkivel megfelelően tudnám tartani a kapcsolatot. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 4-6 órát de akár többet is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnos voltam amire nem vagyok büszke. https://imgur.com/a/hpG9IbP >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Eban az évben szerencsére még csak 1x. https://imgur.com/a/hpG9IbP >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: - Türelmes, Segítőkész, Aktív. Negatív: - Szókimondó, Van amikor haszálok trágár kifejezéseket, Túlságosan Dicsekvő. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen Szeretnék! Szeretem segíteni ember társaimat, és örömet okozni nekik. A Szabálytalan játékosokat szeretném "tanítni" az az, ha valami szabálytalanságot csinálnak és súlyosnak ítélem meg akkor a megfelelő szankciót kiosztani nekik. Szabály követő vagyok, próbálom a lehető leg több szabályt betartani és azt követni. Több emberrel is meg tudnék ismerkedni. Az igazam mellett mindig kitartok és ha valamit én elképzelek akkor azt meg is csinálom. Ezért gondolom azt, hogy tudnám segíteni a nagyobb adminisztrátorokat és én is könnyen bele cseppennék az Admin életbe. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is az alap parancsokat ismerterném vele az az a /do és a /me. A /do parancs az a történést fejezi ki, a /me parancs meg a cselekvést fejezi ki. PL: /do A baleset során erősen beveri a fejét, de nagyobb sérülése nem esik. // /me Az a zsebébe nyúl, kivesz onnan egy borítékot és átnyújta *** nak. Ezek az alap parancsok. A /ame a karakter leírás. PL: /ame A Homlokán izzadság cseppek jelennek meg. Utánna jön a /megpróbál parancs amit baleseteknél vagy akármilyen Rp szituáció alatt lehet használni. PL: /megpróbál a baleset során kapszkodni a kormányba és sikerül neki / és nem sikerül neki. Az alap parancsok a /togtips, /togaj, /bughud, /toghud, /fp, /resethud, /animpanel. A "Togtips" parancsal a szerver által kiadott tippeket tudja eltüntetni. A "Togaj" parancsal az adminisztrátorok által kiszabott, más játékosok részére szankciót tudja eltüntetni. A "Bughud" parancs az ha a Hud bugol, vagy nincs/nem jól mutat valamit pl a Km/h akkor azzal a parancsal meg bírja javítani. A "Toghud" parancsal a Hud ot az az a képernyőn mutatott "itemeket" (KM/h, Chat, Élet panelt) tudja eltüntetni. Ezzel a parancsal úgy szint elő is tudja hozni a Hud ot. Az "fp" parancs az a karakteredet belső nézetbe rakja az az First Person ba. A "Resethud" ha már a Hud ot be állítottad tetszés szerint és megunod akkor beírot a Chat re a /resethud parancsot és ezzel segítségével kezdő pozícióba rakja a hud ot. Az "animpanel" parncs beírásával elő tudod hozni a szerveren lévő parancsokat amelyek megnevezés szerint vannak szétszedve. Az Animok mellett lévő kis csillagot ha benyomja, akkor a kedvencek közé kerül az anim, ami szerepjáték közben nagyon fontos lehet. A gyors előhozás érdekébe a Görgő lenyomásával ki tudod vállasztani a számodra megfelelő animot. Az IC és az OOC chat. Az IC Chatet a "T" betű megnyomásával, az OOC Chatet meg a "B" betű megynyomásával lehet előhozni. "Mi is az IC és OOC kifejezés?" Az IC az az In Character, ami a játékon belüli történő esemény, és az OOC az Out Of Character ami a játékon kívüli történő esemény. Utánna van a Home panel, amit az F3 vagy a Home gombal lehet előhozni. Az első fül az InFormációk: Ott megtalálod az Accoun ID-t és a Karakter ID-t, és még sok mást. Utánna következik a Vagyon fül, ahol megtalálhatóak a járműveim és az ingatlanjaim. Illetve itt megtekinthető a Banki és a kézpénz eggyenleg is. Utánna következő a PrémiumPont amivel a szervert lehet támogatni és ezért cserépen "PP"-t az az prémium pontot kapsz amit külön féle tuningokra lehet elvásárolni. Utánna jön a Frakciók fül, ha esetleg bekerülsz egy Frakcióba/illegáis bűn szervezetbe akkor ott megbírod tekinteni a tagokat/Járműveket és még sok mást. A Következő az Adminok. Ott bírod megnézni a szollgálatba lévő adminokat és az elérhető Adminsegédeket. Ha például az autóddal bele estél a vízbe írsz egy Adminnak amit a /pm 230 és a szöveg amiért admin segítségére van szükséged. Következő a Petek. Ha van háziállítod a szerveren akkor ott tudod irányítani a petet és különféle parancsokat megadni neki. Az utolsó a Beállítások ahol a játékodat tudod szebbé varázsolni tetszés szerint. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Ha ezt a Pm et Adminsegédként kapnám meg akkor úgy vállaszolnék neki: Szia! Én csak egy Adminsegéd vagyok ez ügyben nem tudok segíteni. Keress fel egy Adminisztrátort. Adminként: Szia! Miért szeretnél VHSpawnt kérni? (Ha leírja az indokot mert pl buggolt, vagy kiesett az interiorból és én erről meg bizonyosodom, hogy tényleg ez történt akkor meg adom neki.) >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< /vá 93 Szia! Ha a fegyvert te PP zted és Skines Akkor nem vehetik el csak 3 figyelmeztetés után. De ha azt te egy játékostól vetted akkor az már nem számít PP-s itemnek, Bárki elveheti tőled. >>
Utoljára szerkesztve: