[ELFOGADVA] Vasco Pher Jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vik0

Újonc
2021. 01. 09.
50
23
V4 karakter
Guzman Ortiz
LV karakter
Vasco Pher
lvms-logo.png)

Jelentkezési formanyomtatvány új jelentkezők részére.​

In Character​

Személyes adatok és leírás.

Teljes neve: Vasco Pher
Anyja neve: Rose Kate
Születési hely és idő: Los Santos, 1996.04.02
Személyigazolvány száma: 893676PM
Jogosítvány száma(ha van): 377166RJ
Bejelentett lakcím vagy tartózkodási hely:
Las venturas, Bone County st 73.
Állampolgárság:
Amerikai.

Magasság:
184cm
Testsúly:
110 kg
Nem:

Férfi[X] Nő[]
Etnikum:
Válasz

Képzettség.

Legmagasabb Iskolai végzettség:
Főiskola,
Intézmény neve:
San Fierro, II John Phillip főiskola/egyetem
Végzettség megszerzésének ideje:
2006.06.15

Munkaviszony.

Előző munkahelye:
Kamion Sofőr.
Munkaviszony kezdete és vége:
2008-tól - 2020-ig
Munkaköri leírás:
Étel szállítmányozás.
Miért hagyta ott előző munkahelyét?
Fönökség, nem megfelelő bánásmód!

Out Of Character​

Neved: Viktornak hívnak.
Életkorod: 20
Mióta játszol különböző Roleplay szervereken?

Úgy köbö 7-8 éve kisebb nagyobb megszakításokkal!
Voltál-e már valamelyik frakció tagja a szerveren? Ha igen, meddig voltál tag, és miért hagytad ott? Ha még nem voltál frakcióban miért nem?

Nem voltam még ezen a szerveren még frakcióba, sima V4-en voltam frakcióba többnyire Rendőrségbe illetve Los Zetasba.
Voltál már egészségügyi frakció tagja?

Nem voltam még soha sajnos!
Milyen tapasztalatod van egészségügyi RP-vel kapcsolatban?

Részeletesen jó RP-zni illetve hogy élvezhető legyen az rp és természetesen valósághű is.
Miért gondolod, hogy érdemes lenne veled dolgozni?
Szeretnék fejlődni kipróbálni a eféle rp-t milyen is lehet egészségügyi RP-t tolni, tanulékony vagyok és legfőképpen alázatos a felé amit szeretek csinálni!
Csatolj UCP képet a kitiltásokról, adminjailekről, és névváltásokról.
Mesélj magadról pár mondatban.
Viktornak hívnak de általában vikonak becéznek és jelenleg vasúton dolgozok mint felsővezeték. Hobbim nagyon nincsen de szeretem az autókat faragni illetve motorozni szeretek még, meg szoktam járni horgászni is nagy nagy ritkán. Munkahelyemen sokat bent vagyok mivel ügyeletett kell biztosítani de ezt a játékban nem lehet majd észre venni!
Mutasd be az általad alakított karaktert pár mondatban.

Egy magas nagy darab csávó aki művelt és kúlturáltan beszél és bánik mindenkivel, illetve teljesen önzetlen! Legjobb dolog benne hogy birka türelme van mindenki felé, jelenleg horgászásból él meg illetve antikozásból.

Egészségügyi kérdések​

Írja le milyen szemmel nem látható sérülésekre gyanakszik egy nagy erejű autóütközésnél.
Belső szervisérülések, Fejsérülések pl agyrázkodás, Belsővérzés.
Írja le vázlatpontokban a nyomókötés felhelyezésének menetét alkarra.
Előkészülni, Sérülés felmérése, Fertőtlenítés, Tömörítés, Kötés felhelyezése, Figyelés, Mentők riasztása!
Írja le röviden, vázlatpontokban a laikus újraélesztés menetét.

Helyszín ellenőrzés segítség hívása, Állapotfelmérése, Légzés megtekintése, Mellkasnyomás.
Egy motorbaleset szemtanúja, a sérült segítségére siet. A motor mellett egy középkorú férfi fekszik a hátán, védőfelszerelésben, eszméleténél van, erősen beverte a lábát, amely enyhén vérzik, mit tenne ebben az esetben?
Mindenképpen felmérem a helyszín, segítséget hívok telefonon keresztül (911). Semmiképpen nem mozgatom a beteget mivel lehet hogy gerincsérült így jobb hogy ha nincsen mozgatva. Így segítséghívás után őrzőm a helyszín és figyelem a beteg folyamatos állapotát még meg nem érkezik a segítség.

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2024.11.17
Aláírás: Vasco Pher

Viki0717

Újonc
2023. 06. 27.
28
28
20
LV karakter
Nicol Oakwood
lvms-logo.png

fejlec.png

Tisztelt Jelentkező,

A Las Venturas Medical Services Human Resource and Finanace Department megkapta és feldolgozta a jelentkezési formanyomtatványt.
A jelentkezés kiértékelése a Directorate jóváhagyásával megtörtént. A
jelentkezését elfogadtuk, megfelelt az elvárásoknak.
Kérjük a továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékes Mentorral vagy az Instuctorok egyikével.
Zane Wright Station Manager, MED Mentor.
Shanw Gibson Shift Manager, MED Instuctor.
Lisa B Twain Manager, MED Instuctor.

Amennyiben valamilyen komplikáció lép fel a felvételi eljárás folyamán, vegye fel a kapcsolatot a Directorate egyik tagjával.
Dr. Justin Harris Chief Executive Director, Chief Of MAN
Dr. Nicol Oakwood Medical Director, Chief Of MED

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.