Jelentkezési formanyomtatvány
IC RÉSZ
Jelentkező neve: Santa Escobar
Születési hely, idő: Las Venturas, 2000.04.07
Telefonszám: +38-76-118-9509
Előző munkahelye(i):
Munkahely megnevezése(Vesszővel elválasztva): Mentőszolgálat
Távozás oka: Hibapont kigyülése
Miért érdeklődik a munkahely iránt?Egy társaságba szeretnék tartozni és vagyont szeretnék kockázni.
Miért önt válasszuk? Miben különbözik a többiektől?A munkához elég jótudású tapasztalatom van, még van mit tanuljak de a kezdő tudásom megvan. Nagyon vonzódom ehez a munkahelyhez és úgy érzem, hogy jól tudnék teljesíteni. Jó eredményeket tudok elérni és nagyon szorgos vagyok. Kedves és okos vagyok, barátságos csapatban dolgozó.
Önéletrajz (6-8 mondat):Escobar-nak hívnak Las Venturas-ban élek 2 éve. Kedves,okos és vicces személy vagyok, nagyon barátságos. Van 2 testvérem akik 1 éve elhagyták a várost mivel nem tetszett nekik az itteni élet. Sok tevékenységet tapasztaltam és kipróbáltam mióta a városba élek, de amit kitudnék emelni az a Mentős időszak volt. Egy jó ideig csapattag voltam 3 hétig, de majd kigyűlt a 3 hibapontom és el bocsájtottak. Szép kis munkahely volt barátságos feletesekkel de nagyon elszúrtam, ez az én hibám volt. A kocsi kereskedés még amit miemelnék az nagyon jól ment sok-sok kocsim volt és még most is fut.
Tisztában van vele, hogy jelentkezésével elfogadja cégünk szabályait, működési pontjait? IgenOOC RÉSZ
Neved, életkorod, Account Id-d: Zalán Boros, 15, 32799
Játszott perceid: 16829
Mikor és hány órát tudnál naponta a frakcióra szánni? (Hétköznap/Hétvégén):
Hétköznap (15:00-21:00 között): 3-4 óra
Hétköznap (12:00-15:00 között): Sajnos az iskola miatt nem tudok.
Hétvégén (10:00-14:00 között): 4-5 óra
Hétvégén (14:00-22:00 között): 4-5 óra
Adminjailek (Kép az UCP-ről): LinkKitiltások (Kép az UCP-ről): Link
Korábbi neveid (Kép az UCP-ről): Link
Voltál-e már a szerveren frakcióban? Ha igen, mi volt a távozásod oka?
Frakció megnevezése(Vesszővel elválasztva): LVMS
Távozás oka: Hibapontok kigyűlése
Rendelkezel Discord, valamint TeamSpeak 3 alkalmazásokkal, működőképes mikrofonnal?Discord alkalmazás: Igen
TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen
Működőképes mikrofon: Igen
Mesélj magadról (5-6 mondat):Boros-nak hívnak, Romániába élek. Az anyanyelvem nem magyar, vagyis román nyelvet beszélem de megtanultam magyarul. Nagyon szeretek sportolni pl: Hokizok,focizok és motrozok is. A motrozást egy idelye nem űzöm mert összetört a motor és szervízben van. A hokit pedig abba akarom hagyni mert csak töröm a botokot és ki is kell fizetni azokat. Elég régóta játszok különböző RP-szervereken. Egy ideig LV-ztem átjöttem V4-re onnan újra LV re. Van pár adminjail-em de azóta már eltelt egy kis idő és még komolyobban veszem az egésszet.
Igazolod, hogy az OOC részben tett válaszok a valóságnak megfelelnek? Igen