Jelentkezési formanyomtatvány
IC RÉSZ
Jelentkező neve: Mauricio Zachariah
Születési hely, idő: Las Venturas, 2000.05.21
Telefonszám: +38-76-146-3769
Előző munkahelye(i):
Munkahely megnevezése(Vesszővel elválasztva): Eco Motion Inc.
Távozás oka: Időhiány miatt.
Miért érdeklődik a munkahely iránt?Mindig is érdekelt, hogyan működnek az autók, és szerettem szétszerelni, majd újra összerakni különböző alkatrészeket. A műszaki problémák megoldása számomra izgalmas kihívás, és elégedettséggel tölt el, ha egy meghibásodott járművet újra működőképessé tudok tenni. Úgy érzem, hogy a szerelői munka nemcsak szakértelmet, hanem kreativitást is igényel, hiszen minden javítás más és más megközelítést kíván. Fontos számomra, hogy folyamatosan fejlődjek, és lépést tartsak az új technológiákkal az autóiparban. Hiszem, hogy ez a szakma nemcsak egy munka, hanem egy életre szóló hivatás, amelyben napról napra új dolgokat tanulhatok.
Miért önt válasszuk? Miben különbözik a többiektől?Engem azért érdemes választani, mert nemcsak a munka elvégzése a célom, hanem az is, hogy minden jármű a lehető legjobb állapotban hagyja el a műhelyt. Precíz és alapos vagyok, mindig odafigyelek a legapróbb részletekre is, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek. Gyorsan tanulok, és folyamatosan fejlesztem magam, így az új technológiák és szerelési megoldások sem jelentenek gondot. A problémamegoldó képességem kiemelkedő, nem adom fel könnyen, hanem kitartóan keresem a legjobb megoldást minden meghibásodásra. Rugalmas és megbízható vagyok, ezért a csapatban is hatékonyan tudok dolgozni, miközben önállóan is felelősségteljesen végzem a feladataimat.
Önéletrajz (6-8 mondat):Mauricio Zachariah vagyok, és mindig is szenvedélyesen érdekelt az autók világa, különösen a szerelésük és karbantartásuk. Gyerekkorom óta szeretek bütykölni, és az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem különböző járművek javításában. Számomra a precíz és alapos munkavégzés alapvető, hiszen tudom, hogy egy szerelőműhelyben a megbízhatóság elengedhetetlen. Gyorsan tanulok, és folyamatosan fejlesztem magam, hogy lépést tudjak tartani az új technológiákkal. Nem riadok vissza a kihívásoktól, sőt, kifejezetten szeretek problémákat megoldani és hibákat felderíteni. Jól kezelem a stresszes helyzeteket, és csapatban is hatékonyan tudok dolgozni. Hiszem, hogy elhivatottságommal és szorgalmammal értékes tagja lehetek a műhely csapatának. Ha lehetőséget kapnék, bizonyítanám, hogy megbízható, kitartó és elkötelezett munkavállaló vagyok.
Tisztában van vele, hogy jelentkezésével elfogadja cégünk szabályait, működési pontjait? IgenOOC RÉSZ
Neved, életkorod, Account Id-d: Csoma Gergő, 21, 1968
Játszott perceid: 14676 perc
Mikor és hány órát tudnál naponta a frakcióra szánni? (Hétköznap/Hétvégén):
Hétköznap (15:00-21:00 között): 3-4 órát.
Hétköznap (12:00-15:00 között): egyetemen órám van, ekkor nem tudok lenni.
Hétvégén (10:00-14:00 között): ha nem jön közbe semmi akkor tudok lenni.
Hétvégén (14:00-22:00 között): 5-6 órát.
Adminjailek (Kép az UCP-ről): LinkKitiltások (Kép az UCP-ről): Link
Korábbi neveid (Kép az UCP-ről): Link
Voltál-e már a szerveren frakcióban? Ha igen, mi volt a távozásod oka?
Frakció megnevezése(Vesszővel elválasztva): Eco Motion Inc.
Távozás oka: Időhiány miatt.
Rendelkezel Discord, valamint TeamSpeak 3 alkalmazásokkal, működőképes mikrofonnal?Discord alkalmazás: Igen
TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen
Működőképes mikrofon: Igen
Mesélj magadról (5-6 mondat):Csoma Gergő vagyok, 21 éves. Erdélyben élek a családommal egy kis városban Kovásznán. Harmad éves egyetemista vagyok, Erdőmérdöknek tanulok. 5 éve vagyok jelen a See Mta világaba, elég akívan. Jól tudok dolgozni csapatban, valamit segítőkész és megértő embernek tartom magam.
Igazolod, hogy az OOC részben tett válaszok a valóságnak megfelelnek? Igen