- 2024. 12. 10.
- 15
- 6
- LV karakter
- Marco Ismail

Jelentkezési formanyomtatvány
IC RÉSZ
Jelentkező neve: Marco Ismail
Születési hely, idő: Los Angeles, 2003.05.03.
Telefonszám: +38 76 995 5510
Előző munkahelye(i):
Munkahely megnevezése(Vesszővel elválasztva): VelocityVenturasTaxi
Távozás oka: Egy Tesla model y volt a céges kocsim és hát eléggé drága volt a szereltetése és nem akartam rá költeni a vagyonom.
Miért érdeklődik a munkahely iránt?Távozás oka: Egy Tesla model y volt a céges kocsim és hát eléggé drága volt a szereltetése és nem akartam rá költeni a vagyonom.
Az autószerelői munka azért érdekel, mert szeretek precízen dolgozni, és maximalistaként mindig a legjobb megoldásra törekszem. Emellett tetszik a műhely nyugodt, rendezett környezete, ahol koncentráltan, minőségi munkát adhatok ki a kezem közül. Régóta szeretném magam kipróbálni szerelőként mert szerintem nagyon érdekes illetve szeretnék magamnak a szerelői munkában egy esélyt adni. Az autók iránti szenvedélyem és a problémamegoldó készségem miatt ez a szakma tökéletes számomra.
Miért önt válasszuk? Miben különbözik a többiektől?Szorgalmas és maximalista vagyok, mindig arra törekszem, hogy pontos, precíz munkát adjak ki a kezemből. Kiválóan tudok csapatban dolgozni, miközben barátságos, kedves és tisztelettudó hozzáállásommal hozzájárulok a jó munkahelyi légkörhöz. Megbízható és lelkiismeretes vagyok, aki mindig a legjobbat nyújtja. Szeretnék egy jó csapat tagja lenni, ahol nyugodtan fejlődhetek.
Önéletrajz (6-8 mondat):Marco Ismail vagyok, szorgalmas és maximalista ember vagyok, aki mindig arra törekszik, hogy precíz és minőségi munkát végezzen. Gyerekkorom óta érdekelnek az autók, ezért szeretnék egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol fejleszthetem a szakmai tudásomat és tapasztalatot szerezhetek. Kiválóan tudok csapatban dolgozni, de önállóan is megállom a helyem, ha szükséges. Fontos számomra a rend és a nyugodt munkakörnyezet, mert hiszem, hogy így lehet a legjobb eredményt elérni. Barátságos, kedves és tisztelettudó vagyok, könnyen megtalálom a közös hangot a kollégákkal és az ügyfelekkel is. Megbízható és felelősségteljes emberként mindig a legjobbra törekszem, és szívesen, gyorsan tanulok új dolgokat. Szeretnék egy jó csapat tagja lenni, ahol értékes munkát végezhetek és tovább fejlődhetek a szakmámban./INDENT]
Tisztában van vele, hogy jelentkezésével elfogadja cégünk szabályait, működési pontjait? Igen.
OOC RÉSZ
Neved, életkorod, Account Id-d: Márk, 16, 38040
Játszott perceid: 29 588 perc
Mikor és hány órát tudnál naponta a frakcióra szánni? (Hétköznap/Hétvégén):
Kitiltások (Kép az UCP-ről): Link
Korábbi neveid (Kép az UCP-ről): Link
Voltál-e már a szerveren frakcióban? Ha igen, mi volt a távozásod oka?
Tisztában van vele, hogy jelentkezésével elfogadja cégünk szabályait, működési pontjait? Igen.
OOC RÉSZ
Neved, életkorod, Account Id-d: Márk, 16, 38040
Játszott perceid: 29 588 perc
Mikor és hány órát tudnál naponta a frakcióra szánni? (Hétköznap/Hétvégén):
Hétköznap (15:00-21:00 között): Hétfőtől csütörtökig ha vagyok akkor 1-2 órát tudok lenni pénteken már 3-4 órát is tudok lenni.
Hétköznap (12:00-15:00 között): Iskola miatt sajnos nem tudok lenni.
Hétvégén (10:00-14:00 között): 1-2 óra
Hétvégén (14:00-22:00 között): szombaton vagyok 14-től 20-21 óráig vagy tovább is vasárnap 14-től 19-20 óráig vagy talán még kicsit tovább is ami azt takarja hogy max 21-ig ami nem biztos.
Adminjailek (Kép az UCP-ről): LinkHétköznap (12:00-15:00 között): Iskola miatt sajnos nem tudok lenni.
Hétvégén (10:00-14:00 között): 1-2 óra
Hétvégén (14:00-22:00 között): szombaton vagyok 14-től 20-21 óráig vagy tovább is vasárnap 14-től 19-20 óráig vagy talán még kicsit tovább is ami azt takarja hogy max 21-ig ami nem biztos.
Kitiltások (Kép az UCP-ről): Link
Korábbi neveid (Kép az UCP-ről): Link
Voltál-e már a szerveren frakcióban? Ha igen, mi volt a távozásod oka?
Frakció megnevezése(Vesszővel elválasztva): Nem voltam még frkacióban.
Távozás oka:-
Rendelkezel Discord, valamint TeamSpeak 3 alkalmazásokkal, működőképes mikrofonnal?Távozás oka:-
Discord alkalmazás: Igen.
TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen.
Működőképes mikrofon: Igen.
Mesélj magadról (5-6 mondat): TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen.
Működőképes mikrofon: Igen.
Márk-nak hívnak 16 éves vagyok. Eger mellet lévő egyik faluban élek és az Egri Wigner Jenő Műszaki,Informatikai Technikum,Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium iskolába járok és az informatika és távközlés ágon azon belül is reál tagozaton vagyok. Sokat járok edzőterembe mert egész eddigi életemben életem része volt a sport ami remélem így is marad. Van kis motorra jogosítványom amivel sokat közlekedek. Szoktam szerelgetni mert mindig is érdekelt az ilyesmi. Nagyon sokáig autószerelő szerettem volna lenni de végül az iskola ahova mentem volna autószerelőnek nem tetszett és ilyen 7.-es koromban szüleim lebeszéltek róla és így mentem infós szakra. Szeretek és tudok csapatban dolgozni mert sok csapat sportot sportoltam például: foci, kosárlabda. Vicces, jó fej, barátságos vagyok. Azért is szeretnék csatlakozni a frakcióhoz mert itt ki tudom magam próbálni az autószerelő szakmában amit sajnos való életben nem tudtam. Ha bekerülök a frakcióba akkor az esetek 90%-ban amikor online vagyok a szerveren csak a frakcióval tölteném.
Igazolod, hogy az OOC részben tett válaszok a valóságnak megfelelnek? Igen.