Személyes információk
Általános adatok A.1
Vezetéknév: MalikA.2
Középső név: -A.3
Keresztnév: HinesA.4
Születés ideje: 01/12/1992A.5
Születés helye: San FranciscoA.6
Nem: Férfi / Nő
Elérhetőségek:A.7
Telefonszám: 38761156874A.9
E-mail cím: malikhin@seenail.com
Munkatapasztalat
Előző munkaviszonyokCég/Ügynökség neve: Las Venturas MailPozíció: Postás (Sofőr)Feladatai: Csomagok , illetve levelek leszállítása az adott pozíciókra.Alkalmazás ideje: 09-04-2019-01-02-2020Kilépés indoka: Egyhangú munkakör , csekély fizetés.
Cég/Ügynökség neve: -Pozíció: -Feladatai: -Alkalmazás ideje: -Kilépés indoka: -
Jelölje be a magára illő állításokat.[—]
Bármely eddigi állásból való elbocsátás, vagy felmondás elbocsátás elkerülése végett.[—]
Fegyelem hiánya, nem kielégítő munkateljesítmény, többszöri hiányzás, átlagon aluli folyamatvégzés.[—]
Számos rövidtávú, belépőszintű állások különböző területeken, ágakon.[—]
Előző munkahely elhagyása egy jobban fizető érdekében.
Végzettség
Jelölje be a magára illő állítást.[—]
Rendelkezem egy U.S. High School diplomával.[—]
Rendelkezem egy GED teszttel, amelyben megfelelő pontszámokat értem el.[X]
Rendelkezem egy egyetemi diplomával, amelyet egy hivatalos egyetem állított ki.
Egyetemi szaktárgy típusa:[X]
Bűnügyi igazságszolgáltatás[—]
Ökonómia[—]
Általános/Nem eldöntött[—]
Mérnök/Számítástechnika[—]
Kommunikáció[—]
Pszichológia/Szociológia[—]
Bölcsészettudomány[—]
Természettudomány[—]
Egészségügy/Orvostudomány
Az oktatási intézmény adatai:Az intézmény neve: Golden Gate UniversityA látogatás intervalluma: 01/09/2011 — 12/05/2015
Kérdések
B.1
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[X]
Igen[—]
Nem
B.2
Volt valaha bevonva vezetői engedélye?[—]
Igen[X]
NemB.2.1
Amennyiben a válasza igen, kérjük részletezze:-
B.3
Volt valaha akadémiai próbaidőn, felfüggesztésen, esetleg kiutasítva bármilyen oktatásügyi intézetből?[—]
Igen[X]
NemB.3.1
B.4
Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?[—]
Igen[X]
NemB.4.1
B.5
Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget, rendellenességet?[—]
Igen[—X
NemB.5.1
B.6
Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?[—]
Igen[X]
Nem
B.7
Jelölje be a magára illő állítást.[X]
U.S. állampolgár vagyok.[—]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.[—]
Legálisan itt tartózkodó idegen vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[—]
Semelyik a fentiek közül.
B.8
Kérjük válassza ki azt az opciót (bőrszínt), mely magához viszonyítva a valóságot tükrözi.[—]
Kaukázusi[X]
Közel-keleti[—]
Hispán vagy Latin[—]
Afro-Amerikai[—]
Ázsiai[—]
Amerindián
Kiegészítő kérdések
C.1
Honnan értesült a jelentkezés lehetőségéről?A városban való tömegközlekedési buszról tekintettem meg a hírdető táblát.
C.2
Rendelkezik jogi bizonyítékokkal, mellyel legálisan folytathat munkaviszonyt az Amerikai Egyesült Államokban? Természetesen , igen!
C.3
Amennyiben szolgált az amerikai hadseregben, kérjük fejtse ki, hogy mikor és melyik ágon tevékenykedett.Nem szolgáltam.
C.4
Kérjük sorolja fel azokat a nyelveket az angol nyelven kívül, amelyeken képes folyékonyan kommunikálni.Orosz , Német.
C.5
Az előző 1 évben állítottak ki magának büntetést a gépjárművének vezetése alatt tett cselekedetei miatt?(Ide tartoznak, azonban nem a következőkre korlátozódnak: gyorshajtás, közúti veszélyeztetés, tilos jelzéseken való áthaladás, stb.)Szerencsére nem.
C.6
Rendelkezik tetoválásokkal? Amennyiben igen, hol találhatóak a testén?Nem rendelkezem tetoválásokkal!
C.7
Fogyasztott valaha marihuánát? Amennyiben a válasza igen, mikor fogyasztott utoljára?Nem , és nem is tervezek.
C.8
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? Amennyiben a válasza igen, mikor használt utoljára? (THC, LSD, PCP, GHB, kokain, amfetamin, metamfetamin, szteroid, ecstasy, hasis, ópium, morfium...)Nem használtam , és nem is tervezek használni.
Tanúsítvány
A jelentkezésem elküldésével igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok mind a saját magam szellemi terméke, illetve teljesek, igazak, a legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Tudatomban áll és elfogadom, hogy bármilyen hamis, megtévesztő, valamint elégtelen válasz vagy állítás elegendő indoknak bizonyulnak a jelentkezési ciklusból való kizárásra. Elfogadom, hogy a Recruit Training Academy program bármikor megszakítható előre meghatározott indok nélkül is. Vállalom a képzés nem teljesítése esetén a képzési díj megtérítését. Továbbá, nem ellenkezem, ha a későbbiek folyamán ujjlenyomatot, vagy DNS mintát vesz tőlem a Las Venturas Metropolitan Police Department vezetősége.
OOC Információk
D.1
Életkorod: 14D.2
Neved/beceneved: Lánczi Krisztián. Becenevem: Krisz , Kiki.D.3
Mesélj magadról pár mondatban: Először is! Sziasztok , engem Lánczi Krisztiánnak hívnak! 14-dik életévemet töltöm , boldogam 2 szülőm , és 2 nagyszülőm társaságában! A hobbim a Horgászat , Biciklizés , és a Kézilabdázás! A kézilabdázás a magasságom miatt megy jobban , mint a korombeli gyerekeknek a többségének! Sosem voltam rossz tanuló , persze pár bökkenő volt a tanulás terén is! Én kicsit másabb vagyok , mint a mai srácok többsége! Sosem cigiztem , nem ittam energiaitalt , nem nagyon verekedtem! 2005.09.30-án születtem Miskolcon! Könnyedén barátkozom , és könnyedén tanulok! A pályaválasztásom a Kandó Kálmán iskolára húzódott! Ez egy informatika szakos iskola! (Egyenlőre csak a pályaválasztás) Egy kissebb faluban élek , névszerint Tiszalúcon! Mást nem nagyon tudnék magamról mondani! Van két hörcsögöm , meg egy kutyám! A kutyámmal imádok játszani! Sokat szoktam vele labdázni , faágat dobálni neki! Remélem sikerül a felvételi lapom az iskolába! Van egy motorom is! Sokat szoktam motorozni , és eddig még szerencsére nem volt balesetem! Régebben aszmás voltam , de ezt már "kinőttem" , mint a magas vérnyomást is , szerencsére! Van TS3-mam , amit sokat szoktam használni!
D.4
Mióta szerepjátékozol?: 2-2,5 éve!D.4.1
Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén?: 2020-02-16 18:13:02
D.5
Milyen karaktert alkotnál az LVMPD tagjaként?(karakterjellemzés és történet): Egy nagyon magas , illetve kissé sovány fiatal ember! A város nem leggazdagabb ember , de mindent megtud teremteni a gyermekének. Nagyon odaadó a társaiért , illetve családjáért. Nagyon magabiztos , illetve határozott. Szülei kissé gazdagok voltak , de miután édesapja elhagyta őket , leszegényedtek , ezért elköltöztek Las Venturasba. Most egy hotelt bérel a családjával. Kissé visszahúzódó , illetve önbizalomhiányos.
D.6
Miért szeretnél az LVMPD-hez csatlakozni?: Mindég is érdekelt a Rendvédelmi RP! A SeeMTA V2-es szerveren is voltam sok rendvédelmi frakcióba. (NAV , ORFK , TEK) Van rendvédelmi tapasztalatom. Most láttam hogy felvételi ciklus van az LVMPD-hez , szóval megpróbálom a jelentkezési lapommal elnyerni a vezetőség bizalmát.D.7
Voltál már valaha Amerikán alapuló rendvédelmi szervezet része?: Sajnos még nem.
D.8
Csatolj egy UCP-n készített képet a névváltásaidról (link):D.9
Csatolj egy UCP-n készített képet az adminjaileidről és banjaidról (link):