[ELFOGADVA] Lisa M Scott - Jelentkezése!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Timii

Újonc
2025. 02. 22.
1
0
LV karakter
Lisa M Scott
lvms-logo.png)

Jelentkezési formanyomtatvány új jelentkezők részére.​

In Character​

Személyes adatok és leírás.

Teljes neve: Lisa M Scott
Anyja neve: Stella M Scott
Születési hely és idő: Las Venturas. 2000.06.12
Személyigazolvány száma: 801141BM
Jogosítvány száma(ha van): 691164ZB.
Bejelentett lakcím vagy tartózkodási hely:
Las Venturas Spinybed 12
Állampolgárság:
Angol.

Magasság:
156
Testsúly:
60
Nem:

Férfi[] Nő[x]
Etnikum:
.

Képzettség.

Legmagasabb Iskolai végzettség:
Egyetem..
Intézmény neve:
Las Venturas Siber Egyetem!
Végzettség megszerzésének ideje:
2023.04.12

Munkaviszony.

Előző munkahelye:
Nem volt.
Munkaviszony kezdete és vége:
-
Munkaköri leírás:
-
Miért hagyta ott előző munkahelyét?
-

Out Of Character​

Neved: <Marcell.>
Korod <21>
Mióta játszol különböző Roleplay szervereken?

<Másfél éve.z>
Voltál-e már valamelyik frakció tagja a szerveren? Ha igen, meddig voltál tag, és miért hagytad ott? Ha még nem voltál frakcióban miért nem?

<Nem voltam.>
Voltál már egészségügyi frakció tagja?

<Nem!>
Milyen tapasztalatod van egészségügyi RP-vel kapcsolatban?

<Semmi.>
Miért gondolod, hogy érdemes lenne veled dolgozni?
<Akaratos vagyok, oda figyelő, tapintatos, és elszánt. Gyorsan tanulok.>
Csatolj UCP képet a kitiltásokról, adminjailekről, és névváltásokról.
Mesélj magadról pár mondatban.
<Sziasztok én *Marcell* vagyok. 21 éves vagyok. Jelenleg Ausztriában élek a barátnőmmel. Nem rég Végeztem a közép iskolával. A Hobby-m a Számítógépezés/Énekelgetés. Másfél éve kezdtem el RP-zni, bár volt egy kihagyásom és most kezdek újra belelendülni. >
Mutasd be az általad alakított karaktert pár mondatban.

<Lisa M Scott- Egy vissza fogott, bár kissé szégyellős alkat, aki nagy erőkkel harcol, hogy megszerezze az emberek bizalmát/szeretetét. Néha kissé ügyetlen, de ragaszkodó típus. Külső vonásai : 165 Centi magas, közepes test alkatú. >

Egészségügyi kérdések​

Írja le milyen szemmel nem látható sérülésekre gyanakszik egy nagy erejű autóütközésnél.
<Zúzódások/Törések, illetve akár felületi sérülések. Ha ezek nem láthatóak, mindenképpen megvizsgálnám, hogy található e belső sérülés/belső vérzés.>
Írja le vázlatpontokban a nyomókötés felhelyezésének menetét alkarra.
<Először is lefertőtlenítem a területet, ezután a sérült részt Mull-Lappal fedem!Ezután elő veszek két steril Mullólyát, majd három kőrkőrős menetet végzek.>
Írja le röviden, vázlatpontokban a laikus újraélesztés menetét.

<30 Mellkaskompressziókat kell elvégezni ,ezt követően kettő légzést szájon át/orron , így pótoljuk az Oxigén ellátást ugyan is nincs légzése a sérültnek és nem lehet hatásos keringése.Mind ezek mellett befújáskor figyeljük a mellkas emelkedését/süllyedését. >
Egy motorbaleset szemtanúja, a sérült segítségére siet. A motor mellett egy középkorú férfi fekszik a hátán, védőfelszerelésben, eszméleténél van, erősen beverte a lábát, amely enyhén vérzik, mit tenne ebben az esetben?
<Először is nem mozdítanám meg a sérültet, Óvatosan láthatóvá tenném a sérült területet, alaposan megvizsgálnám, persze kesztyű használatával.Lefertőtleníteném a sérülést ezt követően pedig nyomnék sebfedő Apot majd utolsó sorban pedig rögzítenék öntapadó kötésrögzítőt..>

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2025.02.22.
Aláírás: Lisa M Scott

Utoljára szerkesztve:

Angel

Írnok deák
2019. 05. 08.
631
687
27
Zalaegerszeg
V4 karakter
Angel Harris
LV karakter
Justin Harris
lvms-logo.png

Tisztelt Jelentkező,

A Las Venturas Medical Services Human Resource and Finanace Department megkapta és feldolgozta a jelentkezési formanyomtatványt.
A jelentkezés kiértékelése a Directorate jóváhagyásával megtörtént. A
jelentkezését elfogadtuk, megfelelt az elvárásoknak.
Kérjük a továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékes Mentorral vagy az Instuctorok egyikével.
Stewie Oakwood Station Manager, MED Mentor.
Bennett Blye Operations Manager, MED Mentor.
Hayden Love Manager, MED Mentor.

Amennyiben valamilyen komplikáció lép fel a felvételi eljárás folyamán, vegye fel a kapcsolatot a Directorate egyik tagjával.
Dr. Justin Harris Chief Executive Director, Chief Of MAN
Dr. Nicol Oakwood Medical Director, Chief Of MED
[/CENTER]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.