- 2019. 01. 17.
- 1 172
- 6 534
- 20
- V4 karakter
-
lina.g.escobar
- LV karakter
-
lina.sparaco
- V2 karakter
-
lina.gonzalez

Jelentkezési formanyomtatvány
IC RÉSZ
Jelentkező neve: Lina Sparaco
Születési hely, idő: El Quabrados, 1994.05.22.
Telefonszám: +38-76-247-0744
Előző munkahelye(i):
Munkahely megnevezése(Vesszővel elválasztva): Las Venturas Taxi Service, Jesse Car Service, Parking Enforcement
Távozás oka: Jobb lehetőséget kaptam másik munkahelyen emiatt felmondtam.
Miért érdeklődik a munkahely iránt?Távozás oka: Jobb lehetőséget kaptam másik munkahelyen emiatt felmondtam.
Szeretem az autókat bütykölni, szerelgetni. Van egy saját garázsom is ahol ilyen dolgokkal szoktam foglalkozni. Ezen kívül volt már lehetőségem másik munkahelyen autószerelőként dolgozni és nagyon élveztem.
Miért önt válasszuk? Miben különbözik a többiektől?Véleményem szerint megfelelő munkatapasztalattal rendelkezem ebben a szakmában. Eltöltöttem pár hónapot egy másik autószerelő műhelynél. Nagyon kitartó és szorgalmas vagyok amire szükség van egy ilyen munkakörben. Jól tudok csapatban dolgozni.
Önéletrajz (6-8 mondat):A nevem Lina Sparaco, 1994. május 22.-én születtem El Quabrados-ban. Általános iskolát a Las Venturasi iskolában végeztem el. Középiskolába a Fort Carson-i Gimnáziumba jártam. Ezek után elkezdtem dolgozni a Las Venturas-i Taxi társaságnál. Itt eltöltöttem egy pár hónapot, ami mellett otthon egy saját műhelyet nyitottam, ahol autók szerelgetésével foglalkoztam. Pár hónapig dolgoztam a Jesse Car Service-ben is, majd a legutolsó munkahelyem nyáron volt a Las Venturas Parking Enforcement.
Tisztában van vele, hogy jelentkezésével elfogadja cégünk szabályait, működési pontjait? Igen/NemOOC RÉSZ
Neved, életkorod, Account Id-d: Császár Bence, 1193
Játszott perceid: 115.934
Mikor és hány órát tudnál naponta a frakcióra szánni? (Hétköznap/Hétvégén):
Hétköznap (15:00-21:00 között): 3-4 órát tudnék itt.
Hétköznap (12:00-15:00 között): Itt is tudnék 1-2 órát.
Hétvégén (10:00-14:00 között): Egyértelmúen 3+ órát.
Hétvégén (14:00-22:00 között): Itt is minimum 4 órát tudnék rászánni.
Adminjailek (Kép az UCP-ről): https://imgur.com/a/EQVDR1EHétköznap (12:00-15:00 között): Itt is tudnék 1-2 órát.
Hétvégén (10:00-14:00 között): Egyértelmúen 3+ órát.
Hétvégén (14:00-22:00 között): Itt is minimum 4 órát tudnék rászánni.
Kitiltások (Kép az UCP-ről): https://imgur.com/a/5smLzJl
Korábbi neveid (Kép az UCP-ről): https://imgur.com/a/ZajMP5o
Voltál-e már a szerveren frakcióban? Ha igen, mi volt a távozásod oka?
Frakció megnevezése(Vesszővel elválasztva): Las Venturas Taxi, Jesse Car Auto Service, Parking Enforcement, Las Venturas Medical Services, Redline Auto Service
Távozás oka: A legtöbb helyről időhiány miatt távoztam.
Rendelkezel Discord, valamint TeamSpeak 3 alkalmazásokkal, működőképes mikrofonnal?Távozás oka: A legtöbb helyről időhiány miatt távoztam.
Discord alkalmazás: Igen/Nem
TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen/Nem
Működőképes mikrofon: Igen/Nem
Mesélj magadról (5-6 mondat): TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen/Nem
Működőképes mikrofon: Igen/Nem
Császár Bence a nevem. Jelenleg Pécsett élek. Egyetemre járok jelenleg a Pécsi Tudományegyetemre. Mérnökinformatikus képzést végzek az egyetemen. 20 éves vagyok és szeretek focizni.
Igazolod, hogy az OOC részben tett válaszok a valóságnak megfelelnek? Igen/Nem