- 2021. 08. 15.
- 18
- 5
- V4 karakter
- Larry Wright
- LV karakter
- Larry Wright

Jelentkezési formanyomtatvány
IC RÉSZ
Jelentkező neve: Larry Wright
Születési hely, idő: 2000.05.22
Telefonszám: +38-76-951-7671
Előző munkahelye(i):
Munkahely megnevezése(Vesszővel elválasztva): Las Venturas Taxi
Távozás oka: Felmondás, új élet, új emberek, új munkahely keresése.
Miért érdeklődik a munkahely iránt?Távozás oka: Felmondás, új élet, új emberek, új munkahely keresése.
Mindig is érdekeltek az autók, annak a motorja, a felépítése, illetve az autóversenyzés. Én úgy gondolom, hogy számomra ez a munkahely a legmegfelelőbb lenne, mivel ebben megtaláltam mindent amit szerettem volna. Egy abszólút nyugalmas környezetbe szeretnék tartozni, és új embereket megismerni.
Miért önt válasszuk? Miben különbözik a többiektől?Én úgy gondolom, ha valami nekem tetszik és elszánt vagyok benne, akkor minden erőmet, időmet bele adom. Ezért abba nem lesz kétség, hogy félmunkákat végzek. Én úgy gondolom, hogy értem a munkámat, mert elég nagy tapasztalatom van benne. Társas ember vagyok, nagyon jól tudok kommunikálni, és mindenkivel szót tudok érteni. Időm annyi mint a tenger, ezért abban sem kell aggódni, hogy nem jövök be dolgozni.
Önéletrajz (6-8 mondat):Larry Wright vagyok, Las Venturásban születtem 2000 május 22.-én. Egész életemet itt éltem le Las Venturásban, és itt szeretnék élni életem végéig, hiszen itt mindent megtalálok, és az mindenki nagyon kedves. Néhány évesen apukámmal mindig szereltük a ócska vasát, mindig tanított mit hova kell, és mit hogyan kell, ezért sok-sok tapasztalatom van az autókhoz. 20 évesen a Las Venturas Taxiba dolgoztam, de sajnos nem találtam meg ott magamat igazán, ezért 1 év után, sajnos ott kellett hagynom. Ezután éltem a kis életemet, pénzt szereztem, és most végre itt a nagy lehetőség, és jelentkezek a Seeringbe.
Tisztában van vele, hogy jelentkezésével elfogadja cégünk szabályait, működési pontjait? IgenOOC RÉSZ
Neved, életkorod, Account Id-d: Krizsán Dominik, 17, 15674
Játszott perceid: 9602
Mikor és hány órát tudnál naponta a frakcióra szánni? (Hétköznap/Hétvégén):
Hétköznap (15:00-21:00 között): 4-5-6 óra.
Hétköznap (12:00-15:00 között): 0-1 óra.
Hétvégén (10:00-14:00 között): 1-2 óra.
Hétvégén (14:00-22:00 között): 6-7 óra.
Adminjailek (Kép az UCP-ről): LinkHétköznap (12:00-15:00 között): 0-1 óra.
Hétvégén (10:00-14:00 között): 1-2 óra.
Hétvégén (14:00-22:00 között): 6-7 óra.
Kitiltások (Kép az UCP-ről): [ ]Link[/URL]
Korábbi neveid (Kép az UCP-ről): Link
Voltál-e már a szerveren frakcióban? Ha igen, mi volt a távozásod oka?
Frakció megnevezése(Vesszővel elválasztva): Las Venturas Taxi
Távozás oka: Nem volt akkor sok időm a szerveren lenni, sok más fontosabb dolog volt, ezért ott hagytam.
Rendelkezel Discord, valamint TeamSpeak 3 alkalmazásokkal, működőképes mikrofonnal?Távozás oka: Nem volt akkor sok időm a szerveren lenni, sok más fontosabb dolog volt, ezért ott hagytam.
Discord alkalmazás: Igen
TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen
Működőképes mikrofon: Igen
Mesélj magadról (5-6 mondat): TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen
Működőképes mikrofon: Igen
Dominik vagyok, Táton élek egy közepes nagyságú városban. Jelenleg középiskolába járok, ahol a mezőgazdasági agrár gépész szakmát tanulom ki. Sokat szoktam haverokkal lenni, általában motorozunk, hülyéskedünk satöbbi. Ezen kívül sokat gépezek is, szabadidőmbe sokat játszok, seemta-zok. Sokat tanulok is, mert nem szeretnék magamnak egy szar életet, és nem akarok gyárban dolgozni életem végéig. Motorozás most a fő hobbim, nagyon sokat motorozok, szerelgetem, tuningolgatom. Sokszor van sok baja, dehát így szeretem.
Igazolod, hogy az OOC részben tett válaszok a valóságnak megfelelnek? Igen