- 2023. 05. 25.
- 39
- 10
- V4 karakter
- Hawk Carter
- LV karakter
- Hawk Carter

Jelentkezési formanyomtatvány
IC RÉSZ
Jelentkező neve: Hawk Carter
Születési hely, idő: 1997.04.02
Telefonszám: +38-76-625-9108
Előző munkahelye(i):
Munkahely megnevezése(Vesszővel elválasztva): Velocity Venturas Taxi, sofőr
Távozás oka: Felmondás
Miért érdeklődik a munkahely iránt?Az autók iránti érdeklődésem mindig is jelen volt, hiszen autó kereskedéssel foglalkoztam amióta az eszemet tudom.
Miért önt válasszuk? Miben különbözik a többiektől?Jó kommunikációs készségekkel rendelkezem és gyorsan tanulok, ami segít átlépni az akadályokat. Örömet ad, amikor segíthetek másokon.
Önéletrajz (6-8 mondat):Brooklyn-ban születtem 1997 április másodikán. Itt végeztem el mind az általános iskolát, mind a gimnáziumot. Az autók számomra nemcsak járművek, hanem valódi szenvedély, ami nagyon közel áll hozzám. Ameddig nem kezdtem el dolgozni sofőrként addig farmon tevékenykedtem viszont egy idő után unalmassá vált számomra hiszen emberek között szerettem volna dolgozni. Fontos számomra az emberekkel folytatott kommunikáció. Biztos vagyok abban, hogy rengeteg ember vissza fog térni szereltetni ha nekem lesz lehetőségem szerelni az autóját.
Tisztában van vele, hogy jelentkezésével elfogadja cégünk szabályait, működési pontjait? IgenOOC RÉSZ
Neved, életkorod, Account Id-d: Fodor Tamás, 21, 28084
Játszott perceid: 44.475 Perc
Mikor és hány órát tudnál naponta a frakcióra szánni? (Hétköznap/Hétvégén):
Hétköznap (15:00-21:00 között): 3-4 óra
Hétköznap (12:00-15:00 között): 1 óra
Hétvégén (10:00-14:00 között): 2-3 óra
Hétvégén (14:00-22:00 között): 4-5 óra
Adminjailek (Kép az UCP-ről): LinkKitiltások (Kép az UCP-ről): Link
Korábbi neveid (Kép az UCP-ről): Link
Voltál-e már a szerveren frakcióban? Ha igen, mi volt a távozásod oka?
Frakció megnevezése(Vesszővel elválasztva): Nem voltam még frakcióban
Távozás oka: -
Rendelkezel Discord, valamint TeamSpeak 3 alkalmazásokkal, működőképes mikrofonnal?Discord alkalmazás: Igen
TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen
Működőképes mikrofon: Igen
Mesélj magadról (5-6 mondat):Duális képzésen veszek részt egy informatikai cégnél. A képzés után szeretném elkezdeni az egyetemet gazdálkodási és menedzsment szakon. Hétköznap munka után, kikapcsolódásként le szoktam ülni játszani. Általában discordon beszélek közben a barátaimmal és együtt játszunk. Megbízható embernek tartom magam aki mindig azon van, hogy másokon tudjon segíteni. Szeretem amikor egy dolgot csinálhatok a többiekkel ezért is szeretnék ide jelentkezni, hiszen unokatestvérem is itt dolgozik ezért jól menne a közös munka.
Igazolod, hogy az OOC részben tett válaszok a valóságnak megfelelnek? Igen
Utoljára szerkesztve: