- 2019. 01. 15.
- 305
- 2 600
- V4 karakter
- Ben Reichleitner
- LV karakter
- Ben Reichleitner
- V2 karakter
- Gilbert Rowe

FÓRUM NEVED:
- Ezechiele -
HÁNY ÉVES VAGY?
- 17 -
MENNYI IDŐT SZOKTÁL TÖLTENI A FÓRUMON?
- Általánosságban több órát is akár nagyon szeretek olvasgatni panaszkönyveket nézegetni esetlen unban kérelmeket olvasgatni, pontosan nem tudom miért csinálom ezt de tetszenek ezek, nem rosszindulatból csak szeretem látni az ilyen fajta ügyeket illetve egyéb hasonló dolgoknak az elejét és a végét, illetve nagyon szeretek embereknek segíteni CB-n belül illetve egyéb helyeken fórum akár tanácsokkal akár egyéb ilyen kis hozzászólásokkal. -
EBBŐL MENNYIT FORDÍTANÁL ALÁÍRÁSOK KÉSZÍTÉSÉRE?
- Nyilván abból a több óráról azért van szó mivel érdekelnek az ügyek és szeretem őket olvasgatni, na most az aláírás készítés még ennél is jobban foglalkoztat engem személy szerint az olvasgatás és az egyéb ilyen dolgok mellett szeretem a kreatív dolgokat és a letisztult elemeket így korlátlan az idő úgymond. -
KÉSZÍTETTÉL MÁR MÁSNAK ALÍRÁST? (KÉPPEL, LINKKEL MELLÉKELVE)
- Ezen a fórum még soha, máshol viszont már igen de sajnos arról nincs képem se egyéb ilyesmim már kicsit régen volt és sajnos nincs meg a kép se az a játékos mivel nem ismertük egymást csak tetszett neki amit csináltam magamnak azon a fórumon és egyszer meglátott tsen és megkért rá én meg azt mondtam rá hogy miért ne. -
ÍRJ MAGADRÓL PÁR MONDATOT (MINIMUM 10-15 KEREK MONDAT)
- Sallai Krisztiánnak hívnak 17-éves vagyok Budapesten élek jelenleg egy autóbusz cégnél tanulók időnként, ez mellett informatikát is tanulók mellette kisebb munkákat végzek itthon az informatika terén, jelenleg na sport nem az erősségem de heti kétszer azért eljárok futni, jelenleg az informatikát magántanulóként végzem így rengeteg szabadidőm van, a legnagyobb hobbim az maga a munkám az informatika illetve a buszokat is nagyon kedvelem, rengeteg időt töltök a cégnél illetve a gép előtt és várom a következő melót, imádom a kihívásokat és úgy érzem minden új "munka" egy újabb kihívás számomra, rendszeresen dolgozunk csapatban és közösségben szerintem ezért van a csapatmunka többen, többet és nehezebb dolgokat is megtudunk oldani. -
FELADAT

— Adminisztrátori Pályafutásom —
See Game HelpDesk ~ 2031/05/21 - 2032/07/11
Szerver Adminisztrátor ~ 2032/07/11 - 2033/03/12
— Fórum Pályafutásom —
Globális Moderátor ~ 2033/05/10 - 2033/06/23
— TeamSpeak Moderátori Pályafutásom —
TeamSpeak Operátor ~ 2033/08/15 - 2033/10/17
— Szervezeti Pályafutásom —
Országos Rendőr Főkapitányság ~ Zászlós
SeeCity Kormány ~ Testőr
Latin Kings ~ Insider