[ELFOGADVA] Drake Reese jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

drakeee

Újonc
2019. 10. 20.
9
13
V4 karakter
Drake Oahley
LV karakter
Drake Reese
See-Ring-Service.webp

Jelentkezési formanyomtatvány

IC RÉSZ
Jelentkező neve: Drake Reese
Születési hely, idő: Las Venturas, 11. 05. 1999.
Telefonszám: +38-76-410-0839
Előző munkahelye(i):

Munkahely megnevezése(Vesszővel elválasztva): Jesse Car Service

Távozás oka: Költözés miatt kénytelen voltam felhagyni a munkámmal.
Miért érdeklődik a munkahely iránt?
Mióta az eszemet tudom foglalkoztat az autószerelés. Emiatt tanultam ki a szakmát és szeretném kamatoztatni a már megszerzett tudásomat a szervíz javára.
Miért önt válasszuk? Miben különbözik a többiektől?
Autószerelő végzettséggel rendelkezem, mely után szakmai tapasztalatot is szereztem más szervízben. Reményeim szerint tudásommal és ambíciómmal beleillek a SeeRing Service igényes csapatába.
Önéletrajz (6-8 mondat):

Személyes profil:​

Egy szorgalmas, barátságos srác vagyok, aki minden helyzetben törekszik a lehetőségekhez mért maximum nyújtására. Szeretek, illetve mások visszajelzése alapján tudok is csapatban dolgozni, működni. Kisgyermek korom óta érdeklődök az autók iránt, melyet a jogosítványom megszerzése és a folyamatos érdeklődésem során szerzett tudásom csak még jobban elmélyített. A magasfokú érdeklődésem miatt döntöttem úgy, hogy számomra a megfelelő út, ha a jövőben autókkal tudok foglalkozni. Emiatt el is kezdtem tanulmányaimat a Las Venturas Automotive & Technical Academy keretein belül, mely elvégzése után egy autószerelő képesítés birtokába kerültem. Életem legjobb döntése volt. Mindezek után elképzelhetetlennek tartom azóta is, hogy az autók ne töltsék ki a mindennapjaimat.​

Tanulmányok:

[Las Venturas Automotive & Technical Academy] – [Mechanic]​

2014–2018

Munkatapasztalat:

[Jesse Car Service] – [Mechanic]​

2023–2023

• Autók szervizelése, karbantartása

Tisztában van vele, hogy jelentkezésével elfogadja cégünk szabályait, működési pontjait? Igen/Nem

OOC RÉSZ
Neved, életkorod, Account Id-d: Somának hívnak és 23 éves vagyok. #1139
Játszott perceid: 44 704 perc (~740 óra)
Mikor és hány órát tudnál naponta a frakcióra szánni? (Hétköznap/Hétvégén):

Hétköznap (15:00-21:00 között): 3-4 óra

Hétköznap (12:00-15:00 között): Sajnos munkából kifolyólag ebben az intervallumban van a legkevesebb időm.

Hétvégén (10:00-14:00 között): 2-3 óra

Hétvégén (14:00-22:00 között): 3-4 óra
Adminjailek (Kép az UCP-ről): Link
Kitiltások (Kép az UCP-ről): Link
Korábbi neveid (Kép az UCP-ről): Link
Voltál-e már a szerveren frakcióban? Ha igen, mi volt a távozásod oka?

Frakció megnevezése(Vesszővel elválasztva): Jesse Car Service

Távozás oka: Sajnos időhiány miatt háttérbeszorult a SeeMTA.
Rendelkezel Discord, valamint TeamSpeak 3 alkalmazásokkal, működőképes mikrofonnal?
Discord alkalmazás: Igen/Nem

TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen/Nem

Működőképes mikrofon: Igen/Nem
Mesélj magadról (5-6 mondat):
Elősször is köszi mindenkinek, aki végigolvasta a lapot. Somának hívnak, 23 éves vagyok. Jelenleg autószerelőnek tanulok, illetve emelett egy szervízben dolgozom. Szabadídömet előszeretettel töltöm hozzám hasonló érdeklődési körrel rendelkező emberek között. A SeeMTA Las Venturas szerverére 2018 nyarán regisztráltam, mostmár több mint 6 éve. Ezidő alatt kisebb-nagyobb kihagyásokkal játszom a szerveren. Középiskolai éveimet gimnáziumban végeztem, majd felsőoktatás felé vettem az irányt. Egyetem után jött az ötlet, hogy amúgy is mindig érdekelt az autók világa, miért ne állnék bele? Ha minden jól megy most 2025. májusában végzek az autószerelő iskolával.​
Igazolod, hogy az OOC részben tett válaszok a valóságnak megfelelnek? Igen/Nem

Sanyaa

beautiful mistakes
Globális Moderátor
LV
2019. 01. 09.
443
370
22
www.seeringlv.hu
V4 karakter
Alexander Hyland
LV karakter
Alexander Artmenson
See-Ring-Service.webp

Tisztelt Jelentkező!

Vezetőségünk átnézte az ön jelentkezését, mely alapján az ön jelentkezésének új státusza: ELFOGADVA

Az alábbi időpontok egyikén kérjük jelenjen meg a személyes elbeszélgetésen.
2024.12.12 20:00

Amennyiben nem megfelelő a meghallgatás időpontja, jelezze ezt egy vezetőségi tag felé!

Sok sikert kívánunk!

sign3.png

• Tetszik
Reactions: drakeee
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.