[ELFOGADVA] Distle jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Distle

pupak
2021. 08. 27.
274
1 143
V4 karakter
evidio.mercadante
akv3.png

FÓRUM NEVED:
- Distle -

HÁNY ÉVES VAGY?
- 15 éves vagyok. -

MENNYI IDŐT SZOKTÁL TÖLTENI A FÓRUMON?
- Ha fent vagyok a szerveren akkor általában a fórumon is, frissítgetem mikor letabolok, megmaradt az adminos időszakból. Nagyjából 5-6, akár 7 órát. -

EBBŐL MENNYIT FORDÍTANÁL ALÁÍRÁSOK KÉSZÍTÉSÉRE?
- Mivel F5-ölgetek folyamatosan a fórumon, ha jönne egy kérelem, egyből nekilátnék, és megpróbálnám a lehető legjobb módon elkészíteni a dolgot. Itt is 5-6 órát. -

KÉSZÍTETTÉL MÁR MÁSNAK ALÍRÁST? (KÉPPEL, LINKKEL MELLÉKELVE)
- Készítettem már másoknak, viszont nem kellett a srácoknak különlegesebb dolog, inkább a sajátomat babráltam, képek itt.
unknown.png

unknown.png
-

ÍRJ MAGADRÓL PÁR MONDATOT (MINIMUM 10-15 KEREK MONDAT)
- Gábornak hívnak, mint írtam is 15 éves vagyok. Miskolcon élek, gimnáziumba járok. Mondhatni jó tanuló vagyok, 4-es jegyekkel rendelkezem. Kiskorom óta érdekelnek a vonatok, mozdonyvezetés, a vonatokkal kapcsolatos dolgok, szeretnék a jövőben ezzel foglalkozni. Van egy kutyám, a mai napon lett egy éves, sokszor vagyok vele, a szabadidőm nagy részét vele töltöm. Régebben a rollerezéssel, és a biciklizéssel foglalkoztam leginkább, viszont mostanra már nem igazán érdekelnek ezek a hobbik, fotózni jobban szeretek. Természettel kapcsolatos képeket szoktam készíteni, az ilyen fajta képek állnak a legközelebb hozzám. Nagyjából 2 éve elkezdtem foglalkozni az űrkutatásos dolgokkal is, sok "felvilágosító" videót nézek. Próbálok ezzel kapcsolatos képeket is készíteni, viszont nincsenek megfelelő cuccaim, nem tudok szép, értelmes képeket készíteni. Könnyen tudok tanulni másoktól, megjegyzek könnyen dolgokat. Szeretek, tudok csapatban dolgozni. A SeeMTA-n 2021 augusztus elején kezdtem el játszani, azóta játszok kihagyások nélkül a szerveren. Érdekel az aláírásszerkesztés, emellett a képszerkesztés is viszont ahhoz nem igazán értek, emiatt szeretnék csatlakozni a csapatba. Láttam, hogy nem igazán érdeklődnek az emberek aláírások iránt, viszont kipróbálnám magam itt is. -

FELADAT
1592_3ee542ca2d92.png

| See Game HelpDesk - 2031.05.21. - 2032.07.11. |
|
Szerver Adminisztrátor - 2032.07.11. - 2033.03.12. |
|
Globális Moderátor - 2033.05.10. - 2033.06.23. |
|
TeamSpeak3 Operátor - 2033.08.15. - 2033.10.17. |
|
Országos Rendőr Főkapitányság - Zászlós |
|
See City Kormány - Testőr |
|
Latin Kings - Insider |

"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben."

drakeN

>.<
2019. 01. 10.
430
3 202
23
V4 karakter
nevio.scutari
Hi.
Innen - onnan hallottam már rólad dolgokat (nem rosszakat, nem kell megijedned).
A bemutatkozási részed kielégítő, tetszik, hogy ilyen sokszínű vagy ilyen téren, jó dolgok után érdeklődsz.

Az igénylések.. ja, hát.. nem sok van, de ha ennek ellenére is benned van az elszántság, akkor semminek sem leszek az elrontója.
(csak ez tovább tartson mint legutóbb a tek) ((mekkora beef lmao))

Felvéve, üdv a csapatban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.