Jelentkezési formanyomtatvány
IC RÉSZ
Jelentkező neve: Blake Warrick
Születési hely, idő: Las Venturas Hospital, 1997.02.01
Telefonszám: +38-76-350-2134
Előző munkahelye(i):
Munkahely megnevezése(Vesszővel elválasztva): EcoSphere Solutions
Távozás oka: Közös megegyezés alapján eltávoztam a cégtől.
Miért érdeklődik a munkahely iránt?Őszintén szólva mindig is érdekelt engem a "gépjárművek világa". Fiatal koromba nagyapámmal szereltük mindig a családi kocsit, és már akkor is láttam milyen érdekes lehet ez a szakma.
Miért önt válasszuk? Miben különbözik a többiektől?Úgy érzem, hogy egy igazi "csapatjátékos" vagyok minden szak térén, ami igazán kisegítheti a SeeRING csapatát. Kitartó és szorgalmasnak vallhatom magam, valamint nyitott vagyok az új dolgokra. Szeretek tanulni másoktól, számomra ez az első számú célpont, a tanulás és a fejlődés.
Önéletrajz (6-8 mondat):Tisztában van vele, hogy jelentkezésével elfogadja cégünk szabályait, működési pontjait? Igen
OOC RÉSZ
Neved, életkorod, Account Id-d: 30603
Játszott perceid: 66 299 perc.
Mikor és hány órát tudnál naponta a frakcióra szánni? (Hétköznap/Hétvégén):
Hétköznap (15:00-21:00 között): 3-4 óra körül.
Hétköznap (12:00-15:00 között): Suli miatt sajnos nem igazán tudok akörül lenni, viszont ha szabadnap van, akkor 2-3 óra körül.
Hétvégén (10:00-14:00 között): 2-3 óra körül.
Hétvégén (14:00-22:00 között): 4-5 óra körül.
Adminjailek (Kép az UCP-ről): LinkKitiltások (Kép az UCP-ről): Link
Korábbi neveid (Kép az UCP-ről): Link
Voltál-e már a szerveren frakcióban? Ha igen, mi volt a távozásod oka?
Frakció megnevezése(Vesszővel elválasztva): Blagoevgrad MOB/Boszton Crime Family.
Távozás oka: Ráuntam az illegálra.
Rendelkezel Discord, valamint TeamSpeak 3 alkalmazásokkal, működőképes mikrofonnal?Discord alkalmazás: Igen
TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen
Működőképes mikrofon: Igen
Mesélj magadról (5-6 mondat):Sziasztok, Szabi vagyok. 17 éves vagyok jelenleg és Erdélyben élek, ahol egyben tanulok is. Az elmúlt időben igazán "ráfüggtem" az RP szerverekre, mindig amikor kikapcsolódásra vágyok, akkor felnézek a szerverre. Szorgalmas és barátságosnak tartom magam, szeretek új embereket megismerni. Hobbiból kosárlabdázok és edzek. Hobbikon kivűl szeretek a haverokkal kimenni, valamint a bulik se maradhatnak ki.
Igazolod, hogy az OOC részben tett válaszok a valóságnak megfelelnek? Igen