Jelentkezési formanyomtatvány
IC RÉSZ
Jelentkező neve: Andrew Holloway
Születési hely, idő: 1999.01.09
Telefonszám: +38-76-884-3280
Előző munkahelye(i):
Munkahely megnevezése(Vesszővel elválasztva): Velocity Venturas Taxi, cégtulajdonos
Távozás oka:-
Miért érdeklődik a munkahely iránt?Távozás oka:-
Mindigis érdekelt az autók szerelése, szervízelése, ezért szeretném kipróbálni magam ebben a munkakörben. Vonzó számomra a kötetlenebb munkaidő, és a jó társaság.
Miért önt válasszuk? Miben különbözik a többiektől?Gyorsan tanuló ember vagyok, értek az autókhoz és jók a kommunikációs képességeim.
Önéletrajz (6-8 mondat):Arizónában születtem 1999 január kilencedikén. Arizónában végeztem általános iskolát, majd gimnáziumba is oda jártam. Jó kereskedő vénákkal vagyok ellátva, így leginkább kereskedéssel foglalkoztam, azon belül is az autók vonzottak. Öcsémmel 2024 októberében megalapítottuk a Velocity Venturas Taxi céget, mely nagy népszerűségre tett szert.
Tisztában van vele, hogy jelentkezésével elfogadja cégünk szabályait, működési pontjait? IgenOOC RÉSZ
Neved, életkorod, Account Id-d: Fillér Imre, 24, 36150
Játszott perceid: 59.000 perc
Mikor és hány órát tudnál naponta a frakcióra szánni? (Hétköznap/Hétvégén):
Hétköznap (15:00-21:00 között): 2-3 óra
Hétköznap (12:00-15:00 között): 1 óra
Hétvégén (10:00-14:00 között): Változó, jobb esetben 1-2 óra
Hétvégén (14:00-22:00 között): Változó, jobb esetben 4-5 óra
Adminjailek (Kép az UCP-ről): LinkHétköznap (12:00-15:00 között): 1 óra
Hétvégén (10:00-14:00 között): Változó, jobb esetben 1-2 óra
Hétvégén (14:00-22:00 között): Változó, jobb esetben 4-5 óra
Kitiltások (Kép az UCP-ről): Link
Korábbi neveid (Kép az UCP-ről): Link
Voltál-e már a szerveren frakcióban? Ha igen, mi volt a távozásod oka?
Frakció megnevezése(Vesszővel elválasztva): Nem voltam még frakcióban
Távozás oka: -
Rendelkezel Discord, valamint TeamSpeak 3 alkalmazásokkal, működőképes mikrofonnal?Távozás oka: -
Discord alkalmazás: Igen
TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen
Működőképes mikrofon: Igen
Mesélj magadról (5-6 mondat): TeamSpeak 3 alkalmazás: Igen
Működőképes mikrofon: Igen
Állandó munkahellyel rendelkezem, rugalmas munkaidőben, roncsolásmentes anyagvizsgáló munkakörben. Szabadidőmben szeretek a szerveren játszani. Dolgos, műszaki beállítottságú ember vagyok. Hétköznap munka után, esténként 1-2 órát szoktam játszani, hétvégenként 2-3 hetente hazajárok vidékre a szüleimhez Budapestről, ezért azokon a hétvégéken nem tudok szolgálatot teljesíteni. Barátaimmal játszok a szerveren, egyikőjük most is nálatok szerelő.
Igazolod, hogy az OOC részben tett válaszok a valóságnak megfelelnek? Igen