- 2021. 04. 19.
- 56
- 94
- 18
- V4 karakter
- sal frutos
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Szatmárinak hívnak, Elcee Carr a játékban a nevem jelenleg. Tizenhét éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg miközben írom a lapom 39974 percem van. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az S.G.H. Adminsegéd feladata az Adminoknak való segítség. Kérdésekre való válasz adás .Kezdő játékosok segitése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szertnék Adminsegéd lenni mert szeretek az embereken segíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Azért szeretném, hogy engem válasszatok mivel segítőkész vagyok, szeretek csapatban dolgozni. Jól kijövök bárkivel. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Változó szerintem, naponta akár három-négy órát is fent tudok lenni a szerveren. Hétvégén akár több időt is tudok fordítani SGH-ra. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Türelmes
Pozitív
Segítőkész
Nagyok az elvárásaim magam felé
Kapkodó típus vagyok
Olykor feledékeny vagyok
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék Adminisztrátor is lenni a későbbiekben, ha kerül erre sor. Azért is szeretnék mivel akkor több dologban is tudnák segíteni a játékosoknak. Nekem nagyon tetszik az Admin feladata, ezért is szeretnék én is az lenni mivel van pár ismerősöm aki már volt és nekem is tetszene a dolog. Adminisztrátorként sok szituációval lehet találkozni, azokat megoldani. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmagyaráznám számára, hogy ez egy RP szerver ahol egy karaktert kell alakítani ahol akár lehetsz egy rendvédelmi szerv tagja vagy akár egy illegális bűnöző, bármi amit a fantáziád generál. Elmondanám ezek után neki, hogy mire szolgál a /me /do /ame parancs. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is válaszolnék neki, hogy én nem tudok adni neki vhspawnt mivel én csak SGH vagyok, aztán írnék neki hogy ez ügyben keressen fel egy Admint. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< [Segítség] Elcee Carr: Szia, nem szabad animba lőni azt a személyt aki épp szedi fel a sérültet, ez a szabályzatba ütközik. Ezzel kapcsolatosan írj egy Adminisztrátornak mert én ebben nem tudok segíteni. >>
[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< [Segítség] Elcee Carr: Szia, ezt a PM stílust először is engedd el, illetve a játékos társaid szidását is. A százalékkal való átverés pedig IC ügy. >>